GOSSIP

Και όμως είναι 52 ετών - Η Elizabeth Hurley έλαμψε στο Κάιρο [εικόνες]

Η διάσημη Βρετανίδα ηθοποιός και πρώην μοντέλο ήταν η επίσημη καλεσμένη σε κινηματογραφικό φεστιβάλ στην Αίγυπτο και άφησε τους πάντες άφωνους με την αειθαλή ομορφιά της.

Η Elizabeth Hurley αισίως έχει γίνει 52 ετών, αλλά συνεχίζει να διαθέτει αναλογίες που θα ζήλευαν και εικοσάρες ενώ το πρόσωπό της πραγματικά μοιάζει αγέραστο.


Η διάσημη ηθοποιός βρέθηκε χθες στο Κάιρο καθώς ήταν τιμώμενο πρόσωπο στο 39ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ και η εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί ήταν υπέρλαμπρη.


Να σημειωθεί πως τις τελευταίες μέρες και το όνομα της Elisabeth Hurley βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας καθώς η ίδια πρωταγωνιστεούσε στη τηλεοπτική σειρά Royals, μια σειρά με υπεύθυνο παραγωγής τον Mark Schwahn, ο οποίος και κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση από δεκάδες μέλη του καστ και των συνεργείβων των σειρών στις οποίες έχει εργαστεί ως σεναριογράφος ή παραγωγός (όπως το One Tree Hill).

Και η Hurley έβαλε την υπογραφή της σε επιστολή με την οποία 25 μέλη της σειράς Royals μιλούσαν για την απαράδεκτη συμπεριφορά του Mark Schwahn και επιβεβαίωναν πως είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά γυναίκες και στα πλατό του Royals όπως κατηγορείται πως είχε κάνει και στο One Tree Hill.


Ωστόσο η Hurley με δηλώσεις της και ένα μήνυμα στο twitter είπε πως αγνοούσε πως γίνονταν αυτά τα περιστατικά στα πλατό και πως αν είχε δει κάποια περίπτωση σεξουαλικής παρενόχλησης θα είχε φροντίσει να κάνει κάτι για αυτό και να προστατέψει τις πιο νεαρές συμπρωταγωνίστριές της όπως την Alexandra Park που είπε ανοιχτά πως την παρενόχλησε σεξουαλικά ο Schwahn.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!