GOSSIP

Ποιο σημείο του σώματος της Meghan Markle έγινε trend στις πλαστικές;

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως η Αμερικανίδα ηθοποιός είναι η σύντροφος του πρίγκιπα Χάρι, ξαφνικά η Meghan Markle είδε τη δημοτικότητά της να εκτοξεύεται στα ύψη και πλέον έχει γίνει πρότυπο για εκατομμύρια γυναίκες που αντιγράφουν το στυλ της.

Φαίνεται όμως πως πολλές γυναίκες δεν θέλουν απλά να αντιγράψουν το στυλ της Meghan μιμούμενες τις στυλιστικές της επιλογές και τα χτενίσματά της, αλλά θέλουν κυριολεκτικά να της μοιάσουν. 
Συγκεκριμένα, τους τελευταίους μήνες έχει παρατηρηθεί μια αύξηση στον αριθμό των γυναικών που πηγαίνουν σε πλαστικούς χειρουργούς και τους ζητούν να τις κάνουν να μοιάσουν με την Meghan και μάλιστα ζητούν να αντιγράψουν ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματός της. Ποιο είναι αυτό; Η μύτη της!

Σύμφωνα με τον διαπιστευμένο πλαστικό χειρουργό με έδρα τη Νέα Υόρκη, Dr. Stephen T. Greenberg, υπάρχει αυξημένη ζήτηση στις ρινοπλαστικές και συγκεκριμένα τις ρινοπλαστικές που έχουν ως πρότυπο της νύτη της Markle.

«Εδώ και περίπου 6 μήνες, οι πελάτισσες ζητούν επισταμένα τη μύτη της Meghan Markle», δήλωσε ο γιατρός στο E! News. «Ισως επειδή τα πράγματα μεταξύ εκείνης και του πρίγκιπα Χάρι έχουν αρχίσει να γίνονται πιο σοβαρά, έχει αρχίσει να τραβάει περισσότερο την προσοχή».

«Αυτή τη στιγμή», συμπληρώνει «είναι μάλλον στη λίστα με τα πρώτα -αν όχι το Νο.1- αιτήματα που δέχομαι για ρινοπλαστικές ενώ, μέχρι πρόσφατα, οι Kardashians ήταν τα πιο δημοφιλή πρότυπα σε πλαστικές». 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!