MEN'S GUIDE

Είναι ωφέλημα τα σκυλιά για την υγεία σας;

 Αν νομίζετε ότι τα σκυλιά έχουν μικρόβια, τότε κάνετε μεγάλο λάθος.

Μια νέα έρευνα, που δημοσιεύθηκε στο Men’s Health UK, βρήκε ότι η ευθύνη του να έχεις ένα σκύλο αυξάνει την χαρά και οι βόλτες του σκύλου μειώνουν τον κίνδυνο των καρδιακών προβλημάτων κατά το 36%. 

Επίσης, η έρευνα το πανεπιστημίου της Arizona απέδειξε ότι το σάλιο του σκύλου μπορεί να εμπεριέχει ουσίες που χρειάζονται οι άνθρωποι ως αντισώματα.    

Τα σκυλιά, αναφέρει η έρευνα, λειτουργούν ως προβιοτικό και βοηθούν τους ανθρώπους να αποκτήσουν καλοήθεις βακτήρια που μπορούν να απωθήσουν την αρρώστια και τις αλλεργίες.      

Άλλοι λόγοι για να έχετε ένα σκυλί στο σπίτι

Καρκίνος του προστάτη: Τα σκυλιά μπορούν να εκπαιδευτούν να μυρίζονται ένα από τους πιο μεγάλους κίνδυνους στον άνδρα, αναφέρει μια έρευνα στο Journal of Urology.

Αρτηριακή πίεση:  Αν έχετε πολύ άγχος μετά από τη δουλειά σας, τότε ένας σκύλος μπορεί να είναι η λύση, καθώς μια βόλτα μπορεί να σας χαλαρώσει και να μειώσει την πίεση σας. 

Καρδιοπάθεια: Ο μεγαλύτερος κίνδυνος στους ανθρώπους μπορεί να λυθεί με ένα σκύλο.  Μόνο και μόνο που παίρνεις το σκύλο βόλτα καθημερινά, διπλασιάζετε το δικό σας περπάτημα, μια έρευνα του πανεπιστήμιου Victoria στον Καναδά βρήκε.      

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!