GOSSIP

Η κινεζική αστυνομία διέκοψε το after party των... Αγγέλων της VS

Μπορεί όλες τις προηγούμενες χρονιές τα διάσημα αγγελάκια της Victoria's Secret να διασκέδαζαν μέχρι το πρωί μετά την ολοκλήρωση του σόου, αλλά φέτος το after party... σχόλασε νωρίς.

Όπως αναφέρει το WWD (Women's Wear Daily), μετά την ολοκλήρωση του fashion show της Victoria's Secret που έγινε χθες με κάθε λαμπρότητα στη Σανγκάη της Κίνας, είχε προγραμματιστεί να γίνει το επίσημο after party όπου θα παρευρίσκονταν και τα 55 μοντέλα που συμμετείχαν στο φετινό σόου και φυσικά εκατοντάδες επίσημοι καλεσμένοι από τον χώρο της μόδας και της σόουμπιζ.


Το after party είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 9 το βράδυ, όμως σύμφωνα με το δημοσίευμα, λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα και συγκεκριμένα στις 11.45 μ.μ άνδρες της κινεζικής αστυνομίας ενημέρωσαν τους καλεσμένους πως έπρεπε να φύγουν και τερμάτισαν το event.


Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει πως το after party διαλύθηκε μόλις o DJ Victor Aime είχε ανέβει στα decks και είχε αρχίσει να παίζει μουσική.
Να σημειωθεί πως αυτή δεν ήταν η μόνη αναποδιά που είχε η φετινή διοργάνωση του σόου στην Κίνα, αφού νωρίτερα οι αυστηρές κινεζικές Αρχές είχαν απαγορεύσει την έκδοση βίζας στις Gigi Hadid και Katy Perry με αποτέλεσμα να απέχπουν τελικά από το σόου.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!