GOSSIP

Mια 82χρονη τηλεπαρουσιάστρια φλέρταρε με τον David Beckham [βίντεο]

Στα 42 του χρόνια, ο πρώην άσσος των γηπέδων, εξακολουθεί να θεωρείται ένας από τους πιο σέξι άνδρες του πλανήτη και φαίνεται πως έχει... σουξέ σε όλα τα ηλικιακά γκρουπ των γυναικών. Ακόμα και στις ογδοντάχρονες!

Όπως αναφέρει η Daily Mail, o David Beckham το βράδυ της Δευτέρας ήταν καλεσμένος στο βρετανικό τηλεοπτικό The One Show του BBC.
Εκεί συναντήθηκε με την Mary Berry, τη διάσημη Βρετανίδα μαγείρισσα και τηλεπαρουσιάστρια, η οποία έχει γράψει άκρως επιτυχημένα βιβλία μαγειρικής.


Η Mary Berry είναι πλέον 82 ετών, αλλά παρά το γεγονός πως έχει σχεδόν τα διπλά χρόνια από τον David, δεν έχασε την ευκαιρία να φλερτάρει μαζί του στον αέρα της εκπομπής.


Σε κάποιο σημείο ο David ακούστηκε να λέει πως λατρεύει τη μαγειρική και πως όταν ζούσε στο Μιλάνο (την εποχή που έπαιζε στη Μίλαν) για 11 μήνες παρακολουθούσε τα απογεύματα μαθήματα μαγειρικής και πρόσθεσε πως τα παιδιά του λατρεύουν τα μακαρόνια.


Τότε η 82χρονη βρήκε την ευκαιρία να του κάνει ένα κοπλιμέντο και ακούστηκε να λέει "Η Βικτόρια στάθηκε πολύ τυχερή έτσι δεν είναι;" και ο David φάνηκε να διασκεδάζει με το διακριτικό της φλερτ.


Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail με απόσπασμα από την τηλεοπτική εκπομπή.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!