GOSSIP

Δεν φαντάζεστε πόσα χρήματα έβγαλε σε 12 χρόνια η Ελένη Μενεγάκη

Έχει καταφέρει να κάνει μια από τις μακροβιότερες καριέρες στην ελληνική τηλεόραση και όλοι φαντάζονται πως σίγουρα έχει αποκομίσει αρκετά κέρδη από τη δουλειά της και τις συνεργασίες της, καθώς το όνομά της αποτελεί ισχυρό brand. Κανείς όμως δεν ξέρει το ακριβές ποσό. 

Τώρα ένα νέο ρεπορτάζ που δημοσιεύει το youweekly με πηγή το dimisblog αναφέρει ακριβώς το ποσό των χρημάτων που έχει λάβει η διάσημη τηλεπαρουσιάστρια τα τελευταία 12 χρόνια.


Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ αναφέρει πως το χρονικό διάστημα  από το 2002 έως και το 2013 η Ελένη Μενεγάκη έχει βγάλει σε καθαρά χρήματα 9.794.000 ευρώ. Μάλιστα το ρεπορτάζ αναφέρει πως αυτό το ποσό δεν προκύπτει από .εικασίες αλλά έχει αναφερθεί από την ίδια την Μενεγάκη στο πλαίσιο της δικαστικής διαμάχης της με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο.


Τα χρήματα αυτά προέρχονται από την εταιρεία της Ελένης Μενεγάκη, «Ελένη Μενεγάκη Α.Ε» που λειτουργεί με κύρια μετοχική σύνθεση, την παρουσιάστρια με 60% και την μητέρα της Ζέτα, με το υπόλοιπο ποσοστό, δηλαδή 40%. 

Πηγή: youweekly.gr
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!