GOSSIP

Η Alessandra Ambrosio σκοπεύει να μην ντυθεί ποτέ ξανά VS άγγελος;

Τα τελευταία 24ωρα πληθαίνουν οι φωνές που αναφέρουν πως φέτος θα είναι η τελευταία χρονιά που θα απολαύσουμε το μοντέλο Alessandra Ambrosio σε σόου της Victoria's Secret.

H 35χρονη καλλονή από τη Βραζιλία είναι ένα από τα 55 μοντέλα που θα απολαύσουμε στο φετινό VS σόου και ένα από τα 14 μοντέλα ανά τον κόσμο, που διατηρούν σήμερα τον τίτλο του VS αγγέλου.


Μάλιστα η Alessandra εμφανίζεται στο σόου από το 2001, έχει υπάρξει μούσα για την καμπάνια PINK της Victoria's Secret, έχει εμφανιστεί και έγκυος στη σκηνή του VS σόου και γενικά όλα αυτά τα χρόνια έχει συνδέσει το όνομά της με το γνωστό brand εσωρούχων.


Ωστόσο τώρα πολλοί εκτιμούν πως αυτή θα είναι η τελευταία φορά που θα τη δούμε στο σόου και μάλιστα κάποιοι περιμένουν να δούμε κάποιο "αποχαιρετιστήριο happening" στη σκηνή στην Κίνα, το οποίο θα σηματοδοτήσει και την αποχώρηση της Alessandra.


Να σημειωθεί πως πολλοί εκτιμούν πως το μοντέλο πλέον σκοπεύει να ασχοληθεί αποκλειστικά με την υποκριτική, καθώς ήδη φέτος συμμετέχει στη νέα κωμωδία Daddy's Home 2.
Πάντως επίσημα η αποχώρησή της από το team των αγγέλων δεν έχει επιβεβαιωθεί.
 

 

A post shared by @vsfs.daily on Nov 17, 2017 at 1:31pm PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!