GOSSIP

Ένα βίντεο ανάγκασε τη Gigi να αποχωρήσει από το show της Victoria’s Secret

Σύμφωνα με την Page Six, ένα βίντεο που ανέβηκε στα social media πριν από μήνες, ήταν αυτό που εκνεύρισε τους Κινέζους και είχε σαν αποτέλεσμα να μην εγκριθεί η βίζα της Gigi Hadid.

Το διάσημο μοντέλο αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το show της Victoria’s Secret που θα γίνει στις 20 Νοεμβρίου και τη σχετική ανακοίνωση έκανε η ίδια μέσω twitter χωρίς όμως να εξηγεί τους λόγους της αιφνίδιας αποχώρησής της.

Τώρα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο λόγος που αποχώρησε από το σόου, ήταην το γεγονός πως οι Κινέζοι αρνήθηκαν να εγκρίνουν τη βίζα της εξαιτίας ενός βίντεο που είχε αναρτήσει στα social media  η αδελφή της Gigi, το επίσης μοντέλο Bella Hadid τον περασμένο Φεβρουάριο.

Το βίντεο τραβήχτηκε σε ένα πάρτυ γενεθλίων σε ασιατικό εστιατόριο και δείχνει το διάσημο μοντέλο να κρατάει ένα μπισκότο σε σχήμα του Βούδα και να ζαρώνει τα μάτια της σαν... Κινέζα καθώς μιμούνταν (για πλάκα) τον Βούδα. Αυτό το βίντεο είχε προκαλέσει αντιδράσεις καθώς πολλοί χρήστες του Διαδικτύου και ειδικά άνθρωποι με ασιατική καταγωγή κατηγόρησαν την Gigi για ρατσισμό.

Αντιδράσεις υπήρξαν φυσικά και από τους Κινέζους και παρότι το μοντέλο έσπευσε να διαβεβαιώσει το σεβασμό και την αγάπη που τρέφει για τον Κινέζικο λαό, οι επικρίσεις συνεχίστηκαν και μάλιστα πολλοί έλεγαν ότι δεν ήταν ευπρόσδεκτη στην Κίνα.

Δείτε το επίμαχο βίντεο

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!