VIRAL

Αυτός θα έπρεπε να είναι ο πιο σέξι άνδρας του πλανήτη σύμφωνα με το twitter

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την απόφαση του περιοδικού People να χαρίσει τον τίτλο του πιο σέξι άνδρα στον κόσμο για το 2017 στον Blake Shelton.

H επιλογή του διάσημου μουσικού της country έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων και χλευαστικά σχόλια, καθώς πολλοί όχι μόνο δεν τον θεωρούν αρκετά εμφανίσιμο, αλλά ταυτόχρονα τον κατηγορούν για ρατσισμό και ομοφοβία.


Στο δε twitter φαίνεται πως άλλος είναι ο άνδρας που κατά την γνώμη πολλών χρηστών του Διαδικτύου θα έπρεπε να έχει κατακτήσει τον τίτλο του Sexiest Man Alive και αυτός δεν είναι άλλος από τον ηθοποιό Idris Elba.


Δείτε μερικά μόνο από τα tweets που αναφέρονται στον Idris (o οποίος να σημειωθεί πως θεωρούνταν και ένας από τους επικρατέστερους υποψήφιους για τον ρόλο του James Bond) και σχολιάζουν πως κακώς δεν έχει ακόμα κατακτήσει τον τίτλο του πιο σέξι άνδρα της χρονιάς (οποιασδήποτε χρονιάς).

Nα σημειωθεί πως εκτός από τον Idris και άλλοι celebrities όπως ο Jason Momoa και ο Chris Evans θεωρούνται (πάντα σύμφωνα με τα σχόλια στο twitter) καταλληλότεροι για τον τίτλο σε σχέση με τον Shelton.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!