GOSSIP

Ούτε η Katy Perry θα εμφανιστεί στο σόου της Victoria's Secret στη Κίνα

Συνεχώς ανακοινώνονται αποχωρήσεις από το φετινό πολυαναμενόμενο fashion show της Victoria's Secret στη Κίνα, καθώς προκύπτουν πολλά προβλήματα.

Πλήθος δημοσιευμάτων αναφέρουν πως έχουν προκύψει σοβαρά θέματα στην έκδοση βίζας για πολλούς από τους συντελεστές και τους συμμετέχοντες στο σόου με αποτέλεσμα διαρκώς να ανακοινώνονται ακυρώσεις συμμετοχής.


Έτσι μετά την ανακοίνωση της Gigi Hadid πως τελικά δεν θα εμφανιστεί στη σκηνή που θα στηθεί στη Σανγκάη (εικάζεται πως δεν εγκρίθηκε η βίζα της) μία ακόμη διάσημη κυρία θα απουσιάζει από το σόου.


Ο λόγος για την τραγουδίστρια Katy Perry, η οποία φημολογούνταν πως θα ήταν μία από τους καλλιτέχνες που θα εμφανίζονταν στο σόου για να ερμηνεύσουν τα τραγούδια τους.
Όμως όπως αναφέρει η Page Six η Katy επίσης δεν κατάφερε να πάρει βίζα καθώς χαρακτηρίστηκε ανεπιθύμητη από την κινεζική κομμουνιστική κυβέρνηση.


Αιτία για να μην εγκριθεί η βίζα της, εικάζεται πως ήταν η εμφάνισή της Katy Perry σε συναυλία της που έγινε το 2015 στην Ταϊβάν όπου φόρεσε την σημαία της χώρας επί σκηνής, αλλά και το κοστούμι της με τα ηλιοτρόπια που φόρεσε στην ίδια συναυλία, το οποίο το Κόμμα θεωρεί πως ήταν έμμεση αναφορά στο ομώνυμο φοιτητικό κίνημα.

Εκτός από την Katy φημολογείται πως ίσως εμφανιστούν στο σόου και οι τραγουδιστές  Harry Styles, Taylor Swift και Miguel, αλλά κανείς δεν γνωρίζει αν θα εγκριθούν και οι δικές τους βίζες καθώς η κινεζική κυβέρνηση τσεκάρει το παρελθόν κάθε καλλιτέχνη για να διαπιστώσει αν υπάρχει κάτι που να θεωρείται προσβλητικό για τη χώρα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!