GOSSIP

Ο Elon Musk επανασυνδέθηκε με την Amber Heard; [εικόνες]

Οι παπαράτσι εντόπισαν το πρώην ζευγάρι να είναι ξανά μαζί, μετά τη δημόσια εξομολόγηση του Elon Musk πως ο χωρισμός τους του είχε ραγίσει τη καρδιά.

Συγκεκριμένα ο Elon Musk, o 46χρονος δισεκατομμυριούχος και ισχυρός άνδρας της Tesla και του Space X project, φιγουράρει στο εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους του περιοδικού Rolling Stone και στη συνέντευξη που παραχώρησε μεταξύ άλλων είπε πως δεν έχει ξεπεράσει το χωρισμό του με την Amber και πως η καρδιά του ράγισε όταν αυτή έβαλε τέλος στο δεσμό τους.


Και φαίνεται πως αυτή η εξομολόγηση συγκίνησε την Amber γιατί σήμερα η Daily Mail δημοσιεύει φωτογραφίες που δείχνουν πως η 32χρονη ηθοποιός και μοντέλο συναντήθηκε με τον Elon Musk και πήραν μαζί πρωινό.


Μάλιστα η συνάντησή τους έγινε σε ένα εστιατόριο στα προάστια του Λος Άντζελες που το πρώην ζευγάρι το είχε κάνει στέκι του την περίοδο που ήταν μαζί.


Αίσθηση δε προκαλεί το γεγονός πως το πρώην ζευγάρι εμφανίζεται να ξεφυλλίζει το νέο τεύχος της αυστραλέζικης έκδοσης του περιοδικού GQ όπου η Amber φιγουράρει σε σέξι πόζες καθώς πρόσφατα βραβεύτηκε ως η πιο σέξι γυναίκα της χρονιάς στην τελετή απονομής των βραβείων GQ της Αυστραλίας.


Λέτε να ήθελε να του δείξει τι χάνει; 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!