GOSSIP

Πέθανε σε ηλικία μόλις 21 ετών ο ράπερ Lil Peep

Θεωρούνταν ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της αμερικανικής ραπ μουσικής σκηνής και είχε ήδη γίνει διάσημος μέσω YouTube, αλλά το νήμα της ζωής του κόπηκε πολύ νωρίς.

Ο Αμερικανός Lil Peep πέθανε σε ηλικία 21 ετών και όπως αναφέρει ο Guardian που δημοσιεύει την είδηση, ο θάνατός του πιθανά αποδίδεται σε υπερβολική δόση ναρκωτικών.


Την είδηση του θανάτου του νεαρού ράπερ, που πέθανε λίγο πριν τη προγραμματισμένη για σήμερα συναυλία του στο Tουσκόν, στην Αριζόνα των ΗΠΑ, επιβεβαίωσε μέσω social media και ο μάνατζέρ του, ο οποίος έγραψε και το ανατριχιαστικό μήνυμα πως περίμενε αυτό το τηλεφώνημα όλη τη χρονιά, καθώς φαίνεται πως ο Lil Peep (το πραγματικό του όνομα ήταν Gustav Αhr) είχε εθιστεί στις ουσίες, ενώ και στα τραγούδια του ο ράπερ με τους στίχους του μιλούσε για κατάθλιψη και ναρκωτικά.

Η είδηση του θανάτου του έχει συγκλονίσει γνωστούς μουσικούς (όπως τον Diplo) που σπεύδουν μέσω social media να εκφράσουν την θλίψη τους για το θάνατο του νεαρού.

Μάλιστα λίγες ώρες πριν το θάνατό του, o Lil Peep, είχε ανεβάσει ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο έλεγε πως είχε πάρει συνταγογραφημένα φάρμακα και σχολίαζε: "I’m good, I’m not sick” δηλαδή "είμαι καλά - δεν είμαι άρρωστος".


Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο Instagram λίγο πριν πεθάνει.
 

 

A post shared by @lilpeep on Nov 14, 2017 at 3:16pm PST

 

A post shared by @lilpeep on Nov 15, 2017 at 5:39am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!