GOSSIP

Πολλοί έχουν θυμώσει με τη φετινή επιλογή του πιο σέξι άνδρα στον κόσμο

Το περιοδικό People ανακοίνωσε χθες πως ο πιο σέξι άνδρας στον πλανήτη για το 2017 είναι ο διάσημος Αμερικανός μουσικός της country Blake Shelton, αλλά τελικά πολλοί διαφωνούν με την επιλογή του.

Και μπορεί η σύντροφός του και διάσημη τραγουδίστρια Gwen Stefani να δηλώνει χαρούμενη με την επιλογή του Shelton και ο ίδιος να αστειεύεται πως θα κάνει πλάκα στον Adam Levine με τον οποίο εμφανίζονται μαζί στο αμερικανικό The Voice, αλλά τελικά πολλοί θεωρούν λάθος την επιλογή του και κάποιοι έχουν θυμώσει πολύ.


Έτσι αρχικά ακούστηκαν πολλά χλευαστικά σχόλια από κάποιους που θεωρούν πως ο Shelton έχει μέτρια εμφάνιση.
Για παράδειγμα η κωμικός Akilah Hughes με το που άκουσε την είδηση αναρωτήθηκε αν πέθαναν όλοι οι άνδρες και έμεινε ως μόνη επιλογή ο Shelton και το σχετικό σχόλιό της στο twitter έγινε viral.


Όμως κάποιοι άλλοι έχουν θυμώσει με την επιλογή του Shelton καθώς θυμίζουν πως ο διάσημος μουσικός επανειλημμένα έχει προκαλέσει με ρατσιστικά και ομοφοβικά σχόλια που έχει κάνει κατά καιρούς και δεν βρίσκουν τίποτα "σέξι" σε έναν ρατσιστή και το twitter γέμισε με tweets που θυμίζουν τα ομοφοβικά σχόλια που έχει κάνει ο Shelton.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!