WOMEN'S GUIDE

Στο... αγοροσυνάχι, ο ένας αρρωσταίνει αλλά δύο το περνάνε

Ίσως δεν έχετε ακούσει ποτέ ξανά τον όρο "αγοροσυνάχι" αλλά αν είστε γυναίκα και έχετε σύντροφο ή σύζυγο που έχει αρρωστήσει σίγουρα θα καταλάβετε τί ακριβώς περιγράφει αυτός ο όρος.

Σε δημοσίευμά του το vita.gr αναφέρεται στο "αγοροσυνάχι" το... περίεργο συνάχι όπου ένας αρρωσταίνει αλλά δύο το περνάνε. Γιατί συμβαίνει αυτό; Μα γιατί οι άνδρες έχουν την τάση να... δραματοποιούν τα πάντα όταν συναχωθούν ή κρυολογήσουν, με αποτέλεσμα να υποφέρουν όλοι γύρω τους ακόμα και αν δεν έχουν κολλήσει γρίπη ή δεν έχουν αρρωστήσει και οι ίδιοι. 


Μάλιστα το άρθρο αναφέρει και τα τρία... συμπτώματα που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε αν ένας άνδρας έχει αγοροσυνάχι ώστε να οπλιστείτε με υπομονή για να αντιμετωπίσετε την κατάσταση.

1) Είναι τελείως ανενεργός

Ο καλός σας χρειάζεται αρκετό χρόνο αποχής από την εργασία. Και φυσικά αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να κουνήσει ούτε το δάχτυλό του στο σπίτι. Ακόμα και οι πιο απλές εργασίες είναι ταμπού κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και ίσως ακόμη για μερικές εβδομάδες μετά την ανάρρωση, καθώς δεν θα ήθελε να ξανακυλήσει.

2) Έχει εγκατασταθεί στο Ξενοδοχείο «καναπές»

Επειδή δεν μπορεί να πάει στη δουλειά, πρέπει να είναι το κέντρο τής προσοχής στο σπίτι και αναμένει VIP υπηρεσίες. Ο καναπές του σαλονιού είναι ο χώρος του σε όλη τη διάρκεια της «δοκιμασίας» τού αγοροσυναχιού και φυσικά, σας έχει ήδη ζητήσει να διορθώσετε τη θέση της τηλεόρασης, έτσι ώστε να μη χρειαστεί να πιεστεί στρίβοντας έστω λίγο το κεφάλι του. Για να ξεχνάει την ταλαιπωρία του, η τηλεόραση είναι 24 ώρες την ημέρα ανοιχτή, κάθε μέρα, και δείχνει τις αγαπημένες του αθλητικές εκπομπές ή τις αγαπημένες του ταινίες.


3) Θα χρειαστεί να πατήσετε τα κουμπιά του

Επειδή ο άνθρωπός σας αισθάνεται ότι δεν είναι σε θέση να κινηθεί, «οφείλετε» να φροντίσετε τα πάντα που τον αφορούν. Τα καθήκοντά σας περιλαμβάνουν να του χτυπάτε το μαξιλάρι για να είναι πάντα αφράτο, να τον εφοδιάζετε συνεχώς με καθαρά χαρτομάντηλα, να του φυσάτε τη νόστιμη σπιτική σούπα που του ετοιμάσατε και πολλές άλλες τρυφερές περιποιήσεις. Μπορεί ακόμη και να χρειαστεί να του αλλάζετε κανάλι στην τηλεόραση – αφού το να πιέσεις τα κουμπιά στο τηλεχειριστήριο είναι επίπονη προσπάθεια.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!