GOSSIP

Οι πρίγκιπες William και Harry θα γίνουν Stormtroopers στο Star Wars

Η φήμη πως οι δύο πρίγκιπες της βρετανικής βασιλικής οικογένειας θα εμφανίζονταν στη νέα ταινία της σειράς Πόλεμος των Άστρων κυκλοφορούσε από τον περασμένο Αύγουστο και τελικά επιβεβαιώνεται.

Την επιβεβαίωση της φήμης έκανε με δηλώσεις του στο The Hollywood Reporter o ηθοποιός John Boyega, ο οποίος υποδύεται τον Finn, και ο οποίος είπε πως στο νέο φιλμ Star Wars: The Last Jedi, ο πρίγκιπας Harry και ο πρίγκιπας William θα κάνουν μια cameo εμφάνιση ως Stormtroopers.


Εκτός από τους δύο πρίγκιπες στο νέο φιλμ θα δούμε σε cameo εμφανίσεις και τον ηθοποιό Tom Hardy αλλά και το διάσημο τραγουδιστή Garry Barlow.


Και αν αναρωτιέστε πότε βρήκαν το χρόνο να κάνουν γυρίσματα για τον Πόλεμο των Άστρων οι δύο πρίγκιπες, το δημοσίευμα αναφέρει πως οι σκηνές γυρίστηκαν το 2016, κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης των δύο ανδρών στα πλατό του στούντιο όπου γίνονταν τα γυρίσματα της ταινίας και όσο και αν οι υπεύθυνοι της παραγωγής προσπάθησαν να κρατήσουν μυστική τη συμμετοχή των δύο γόνων της βασιλικής οικογένειας, τελικά η είδηση διέρρευσε.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!