WOMEN'S GUIDE

Τα 5 βήματα για να αποκτήσετε τα τέλεια (και σωστά) φρύδια

Τα φρύδια είναι αυτά που δίνουν χαρακτήρα στο πρόσωπό σας και είναι απαραίτητο να είναι καλοσχηματισμένα.

Οι περισσότερες γυναίκες όταν ασχολούνται με το μακιγιάζ και την περιποίηση του προσώπου τους δίνουν έμφαση κυρίως στα μάτια και τα χείλη. Ωστόσο οι beauty experts τονίζουν πως τα φρύδια είναι αυτά που μπορούν να αλλάξουν εντελώς την εμφάνισή σας και τονίζουν και το βλέμμα σας.


Είναι απαραίτητο λοιπόν να τα τονίζετε σωστά (ειδικά τώρα τα έντονα φρύδια είναι στη μόδα) και κυρίως να τους δώσετε σωστό σχήμα που να εναρμονίζεται με τις γωνίες του προσώπου σας. 


Δείτε 5 απλά βήματα που θα σας βοηθήσουν να έχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα.
 

Βήμα 1: Βρες την αρχή του φρυδιού σου

Βάλε ένα μολύβι κάθετα μπροστά στο πρόσωπο σου ώστε η μία άκρη του να ακουμπάει το πλαϊνό της μύτης σου και η άλλη την εσωτερική γωνία του ματιού σου. Μάρκαρε το σημείο αυτό με ένα μολύβι ματιών και επανέλαβε για το άλλο φρύδι.

Βήμα 2: Βρες την κορυφή της καμπύλης

Ευθυγράμμισε το μολύβι ώστε να τέμνει το πλαϊνό της μύτης σου και την άκρη της ίριδας του ματιού σου. Η κορυφή της καμπύλης πρέπει να βρίσκεται στο σημείο που το μολύβι τέμνει το φρύδι σου. Tip: Μην ξεχνάς να κρατάς το κεφάλι και το βλέμμα σου σε ευθεία θέση.

Βήμα 3: Βρες το τέλος του φρυδιού σου

Τοποθέτησε το μολύβι έτσι ώστε να ακουμπάει το πλαϊνό της μύτης σου και ταυτόχρονα να περνάει από την εξωτερική γωνία του ματιού σου. Μάρκαρε το σημείο αυτό και επανέλαβε για το άλλο φρύδι.

Βήμα 4: Βρες το ιδανικό πάχος

Σχημάτισε μία γραμμή κατά μήκος του κάτω μέρους του φρυδιού σου ακολουθώντας τη φυσική καμπύλη του.

Βήμα 5: Αφαίρεσε ότι περισσεύει

Με ένα τσιμπιδάκι αφαίρεσε τις τριχούλες που περισσεύουν διατηρώντας το μέγιστο πάχος του φρυδιού από 0.5 έως 1 εκατοστό. Tip: Πριν χρησιμοποιήσεις το τσιμπιδάκι βάλε λίγο πάγο στην περιοχή για να λειτουργήσει ως αναισθητικό.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!