VIRAL

O Jimmy Fallon συγκινεί τους πάντες με το μήνυμα προς τη νεκρή μαμά του

O διάσημος κωμικός τηλεπαρουσιαστής απείχε από την τηλεόραση για λίγες μέρες καθώς πενθούσε για την απώλεια της πολυαγαπημένης μητέρας του.

Η μητέρα του Jimmy Fallon, η Gloria έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών στις 4 Νοεμβρίου και ξεψύχησε σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης έχοντας στο πλευρό της τον Jimmy Fallon.


Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας ο Jimmy Fallon επέστρεψε στα πλατό του τηλεοπτικού σόου του και δεν παρέλειψε να κάνει ένα μίνι αφιέρωμα στη μνήμη της μητέρας του και με αυτό συγκίνησε τους πάντες.
Ο διάσημος τηλεπαρουσιαστής μετά βίας κρατούσε τα δάκρυά του όταν θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια και με πόση τρυφερότητα η μητέρα του κάθε μέρα του έδειχνε την αγάπη της. 


Παράλληλα είπε πως πάντα θεωρούσε πως η μητέρα του ήταν "το καλύτερο κοινό" και πως στην ουσία αυτή προσπαθούσε πάντα να την κάνει να γελάσει και αφού ευχαρίστησε τους πάντες για την συμπαράσταση που του έδειξαν στο πένθος του, έκλεισε το συγκινητικό μήνυμά του με την υπόσχεση να συνεχίζει πάντα να προσπαθεί να κάνει τη μαμά του να γελάει.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο που κάνει το γύρο του Διαδικτύου


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!