VIRAL

Η Kim και άλλοι σταρ έκαναν ένα περίεργο δώρο στον Jimmy Kimmel [βίντεο]

Ο διάσημος κωμικός τηλεπαρουσιαστής Jimmy Kimmel γιορτάζει τα 50α του γενέθλια και οι συνεργάτες της εκπομπής του με τη βοήθεια κορυφαίων celebrities του έκαναν ένα περίεργο δώρο.

Η Kim Kardashian, o Stephen Colbert και η Jennifer Lawrence, αλλά και οι Ray Romano, Michael Keaton, Halle Berry, Anthony Anderson, Howard Stern, David Spade, Chris Hemsworth, Kristen Bell, Jon Stewart, Tracy Morgan, Amy Schumer, Liam Neeson, Larry David, Mike Tyson, Jeff Bridges, Zach Galifianakis κ.ά. δέχτηκαν να συνδράμουν και να δημιουργήσουν ένα βίντεο στο οποίο οι ίδιοι διαβάζουν τα πιο καυστικά tweets με κακίες για τον Jimmy Kimmel τα οποία συναντά κανείς στο twitter.


Θυμίζουμε πως ο Kimmel στην εκπομπή του στο πλαίσιο της ενότητας mean tweets συχνά βάζει τους διάσημους guest stars του να διαβάζουν τα κακά σχόλια που έχουν γραφτεί στο twitter για το πρόσωπό τους, όμως τώρα οι όροι αντιστράφηκαν και ο ίδιος βρέθηκε στο στόχαστρο.


Mάλιστα ενώ οι άλλοι celebrities διαβάζουν tweets που γράφτηκαν από τυχαία και άγνωστα πρόσωπα, η Kim Katrdashian διάβασε μια κακία που είχε γράψει στο twitter ο σύζυγός της Kanye West, όταν είχε τσακωθεί με τον Kimmel τον Σεπτέμβριο του 2013.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!