MEN'S GUIDE

Δείτε πώς ο Jason Momoa κατάφερε να αποκτήσει το κορμί του Aquaman

Τον λατρέψαμε ως πολεμοχαρή Drogo στο Game of Thrones αλλά τώρα, ο ούτως ή άλλως καλογυμνασμένος Jason Momoa έχει αποκτήσει ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό και ογκώδες κορμί.

Ο Jason υποδύεται τον Aquaman έναν από τους πιο δημοφιλείς ήρωες της DC  στη νέα ταινία Justice Leage.

Όπως έχει αναφέρει ο ίδιος για τις ανάγκες του νέου του κινηματογραφικού ρόλου ο Μomoa έπρεπε να γυμνάζεται 2 ώρες την ημέρα για 6 ημέρες την εβδομάδα. Η προπόνηση του κατά βάση λειτουργικές ασκήσεις με πολλά κιλά. Χαρακτηριστικά ο Momoa έγραψε στο Instagram “Είμαι έτοιμος να τα σηκώσω όλα, να φτάσω στα όρια μου και να τα ξεπεράσω. Πρέπει να ματώσεις για την τέχνη σου”. Αυτά τα λόγια αποδεικνύουν το πόσο σκληρή και επίπονη ήταν η προπόνηση που ακολούθησε.

 

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on Oct 1, 2016 at 9:01am PDT

Σε κάθε άσκηση ακολουθούσε την μέθοδο της πυραμίδας. Ξεκινούσε με 10 επαναλήψεις και μετά κατέβαινε στις 9,8,7 μέχρι τη μία. Στη συνέχεια έκανε το αντίστροφο: ξεκινούσε με μία και ανέβαινε ως τις 10 επαναλήψεις. Φυσικά και είχε ένα πολύ αυστηρό πρόγραμμα διατροφής, με πολύ κρέας και λαχανικά αλλά και μια βασική διαφορά από τα συνηθισμένα διατροφικά προγράμματα: την μπίρα. Όπως το εξήγησε ο ίδιος: “Φάε όσο πιο στεγνά και υγιεινά μπορείς και άσε τις έξτρα θερμίδες που πρέπει να πάρεις για την μπίρα”. Το δε πρόγραμμα της προπόνησής του περιλάμβανε πολλές ασκήσεις από κλασικές ασκήσεις όπως έλξεις, κωπηλατική με ένα χέρι, εκτάσεις ώμων μέχρι αναρρίχηση και ασκήσεις όπως το Renegade Bear Crawl. Δες το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!