ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/11

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Άρης σε ωθεί να ρισκάρεις και να τολμήσεις εκεί που οι άλλοι δε μπορούν, ίσως μάλιστα να βρεις και άξιους συνοδοιπόρους, με τους οποίους πλέον θα σας δένει κάτι πολύ δυνατό. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μην διστάσεις να αλλάξεις τους όρους μιας συνεργασίας, που δεν «περπατάει». Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σου ζητά να αναδείξεις την πνευματικότητά σου, μένοντας μακριά από «φτηνές» επιλογές. Επιπλέον, όμως, ενδέχεται να ακυρωθούν κάποιες από τις εξωτερικές δράσεις σου ή να χαθούν αντικείμενα.

Ερωτικά

Η προσωπική σου ζωή βρίσκεται σε φάση δυναμικής ισορροπίας, που μπορεί να ανατραπεί ανά πάσα στιγμή. Κι αν σε «κτυπήσει» ο έρωτας να θυμάσαι ότι με την πάροδο του χρόνου, το πράγμα θα «ξεφουσκώσει», οπότε κινήσου αναλόγως.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σε καλεί να βοηθήσεις ένα άτομο που βρίσκεται σε στενόχωρη θέση, έστω κι αν υποψιάζεσαι ότι... υπερβάλλει! Μπορείς ακόμη να συνδράμεις σε μια συλλογική προσπάθεια με ανθρωπιστικό περιεχόμενο. Από την άλλη πλευρά βέβαια, αν προσδοκάς σε υλικά οφέλη, το πιθανότερο είναι να εξαπατηθείς ή να προβείς σε άστοχες ενέργειες. Παράλληλα, ο ενεργός Άρης ενδέχεται να συμβάλλει σε ανταγωνιστικές καταστάσεις, είτε στην δουλειά σου είτε στο σπίτι σου, με ουσιαστική αιτία τη ζήλεια!

Ερωτικά

Όσα ψεγάδια κι αν βλέπεις στην προσωπική σου ζωή, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να ονειρευτείς το καλύτερο για σένα και να πιστέψεις στην δύναμη της αγάπης. Από εκεί και ύστερα, ο Δίας και η Αφροδίτη απέναντί σου, θα αναλάβουν τα υπόλοιπα!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα να επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η, αφού φαίνεται να περιβάλλεσαι από άτομα που σου τα λένε όλα καλά, έχοντας όμως στο πίσω μέρος του μυαλού τους, την εκμετάλλευσή σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να «σου κατέβει» μια καταπληκτική έμπνευση, που καλό είναι να μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη. Παράλληλα, ο ενεργός Άρης προκαλεί εντάσεις και ισχυρά πάθη στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα ή συγγενείς αλλά ό,τι κι αν συμβεί θα είναι περαστικό.

Ερωτικά

Ο Άρης στον 5ο φυσικό «οίκο» σου μπορεί να συμβάλλει σε σχετικά ακραίες καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή κι αν είσαι σε μια σχέση, θα κληθείς να διαχειριστείς ζήλειες κι ανταγωνισμούς. Αν όμως είσαι μόνος/η, τότε… καλά να περάσεις!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Άρης σε ωθεί να κάνεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο, ξεκινώντας ίσως από το σπίτι και την οικογένειά σου, αφού εκεί «εντοπίζονται» οι εντονότερες πιέσεις. Σε κάθε περίπτωση όμως έχεις τον τρόπο να βγεις τελικά «από πάνω», αποκομίζοντας κι ένα σημαντικό οικονομικό όφελος. Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στην δουλειά σου μπορεί να σου δοθούν υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν «ανεξήγητα» προβλήματα στον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς ή να… εξαφανιστούν χρήσιμα εργαλεία.

Ερωτικά

Ο ενεργός Ποσειδώνας είναι εύκολο να σε παρασύρει σε μια επιλογή προσώπου, η οποία υπαγορεύεται περισσότερο από συμπόνια, παρά από έρωτα. Κι όχι πως δεν θα περάσεις όμορφα αλλά να θυμάσαι ότι ο ρόλος του «σωτήρα» δεν αρμόζει σε μια ισότιμη σχέση

 

ΛΕΩΝ

Γενικά

Το ότι περιστοιχίζεσαι και από άτομα που στοχεύουν στην εκμετάλλευση της καλοσύνης σου, δεν πρέπει να σε αποτρέψει από το να συμπαρασταθείς σε πρόσωπα που έχουν άμεση ανάγκη βοηθείας, είτε εμψυχώνοντάς τα είτε με συγκεκριμένες προσφορές. Επιπλέον, με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα μπορεί να αποκτήσεις κάτι με καλλιτεχνική αξία, μείνε μακριά όμως από σημαντικές αγορές ή επενδύσεις. Παράλληλα, ο ενεργός Άρης σου συνιστά να είσαι πολύ πιο προσεκτικός/η στις μετακινήσεις σου και τον χειρισμό μηχανημάτων.

Ερωτικά

Ο ενεργός Ποσειδώνας τονίζει την… γενναιοδωρία σου, ωστόσο, μπορεί να σε παρασύρει σε «μεγάλες προσδοκίες» που στην πραγματικότητα αντί να σε βοηθούν, τελικά σε παγιδεύουν και σε κρατούν δέσμιο/α προσώπων και καταστάσεων που δεν σου αξίζουν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα εξυπηρετεί κάθε πρόθεσή σου να εξωραΐσεις το σπίτι ή το γραφείο σου, διαμορφώνοντας ένα περιβάλλον αισθητικά άρτιο και προσφιλές σε σένα και τους οικείους σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, πρόσεξε ποιόν/α βάζεις στον χώρο σου, αφού κυκλοφορούν και «μακρυχέρηδες»! Επιπλέον, η ημέρα δεν προσφέρεται για περιουσιακές ρυθμίσεις και συμβόλαια παντός είδους. Παράλληλα, ο ενεργός Άρης σε ωθεί να «σκαλίσεις» μια υπόθεση, που μπορεί να έχει μπόλικο παρασκήνιο αλλά και «πολύ ψωμί» για σένα!

Ερωτικά

Ο Ποσειδώνας απέναντί σου αναμένεται να δημιουργήσει μια κρίση εμπιστοσύνης στη σχέση σου ή να σε παραπλανήσει σχετικά με το ποιόν και τις πραγματικές προθέσεις ενός ατόμου που σε ενδιαφέρει. Φαντάσου λοιπόν ό,τι θες αλλά… μέχρι εκεί!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε προικίζει με ορμή και δύναμη και σίγουρα μπορείς να πετύχεις έναν δύσκολο στόχο, είτε «με την αξία σου» είτε απλά χρησιμοποιώντας το… σεξαπίλ σου, προκειμένου να προσελκύσεις υποστηρικτές κι επενδυτές! Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να διακοπεί μια συνεργασία σου, εξ αιτίας αυθαιρεσιών της άλλης πλευράς. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σε κάνει πιο επιρρεπή σε λάθη στις μετακινήσεις σου ή στην δουλειά σου, γι’ αυτό είναι σκόπιμο να ελέγξεις δύο και τρεις φορές τις κινήσεις σου.

Ερωτικά

Από τη μια η φαντασία σου, που τα βλέπει όλα ωραία, κι από την άλλη ο παρορμητισμός που σου προσδίδει ο Άρης, δεν θες και πολύ για να υποπέσεις σε κάποιο «ολίσθημα». Τα ανάλογα όμως μπορεί να ισχύουν και για τον/την σύντροφο σου!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, το βασικό σου θέμα είναι το να αποφύγεις παγίδες και εξαπατήσεις στα οικονομικά σου, αφού πέρα από τα δικά σου λάθη, γύρω σου φαίνεται να υπάρχουν κάποια «παράσιτα», που ποντάρουν πολλά στις ευαισθησίες και την… καλή σου καρδιά! Από την άλλη πλευρά βέβαια, αν λειτουργήσεις καθαρά διαισθητικά, μπορεί να βγεις κερδισμένος/η. Παράλληλα, ο ενεργός Άρης σου ετοιμάζει κάποιο «χουνέρι» στα εργασιακά σου, με τις «πισώπλατες μαχαιριές» να έχουν τον πρώτο λόγο!

Ερωτικά

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε κάνει να ελπίζεις στο «θαύμα» κι ίσως πραγματικά να το αγγίξεις αν πάψεις να κρίνεις και να συγκρίνεις με βάση την καχύποπτη λογική σου. Επειδή μάλιστα τα φαινόμενα απατούν, μόνον με την διαίσθησή σου θα τα βγάλεις πέρα!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα προάγει το αισθητικό σου κριτήριο αλλά και τις καλλιτεχνικές ανησυχίες σου. Επιπλέον, σε καλεί να χαλαρώσεις, να ονειρευτείς και να αφήσεις πίσω σου όλα αυτά που σε «πνίγουν», εξιδανικεύοντας πρόσωπα και καταστάσεις. Όσον αφορά όμως στις εξωτερικές δράσεις σου, το πιθανότερο είναι να μην γίνει… τίποτε, γι’ αυτό μην επιμένεις «τζάμπα κι βερεσέ»! Παράλληλα, ο ενεργός Άρης μπορεί να αναδείξει ένα νομικό ζήτημα αλλά και προκαλέσει έριδες και αντιζηλίες στο φιλικό σου περιβάλλον.

Ερωτικά

Πολλά και ενδιαφέροντα γίνονται στις… τάξεις των φίλων σου κι ίσως ζητηθεί η συνδρομή σου σε ένα περίπλοκο ή «ασαφές» ζήτημα, καλό είναι όμως να τσεκάρεις πρώτα που είναι η αλήθεια και που το ψέμα, ώστε να μην πέσεις θύμα εκμετάλλευσης.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ο ενεργός Άρης σε ωθεί να κάνεις μια μεγάλη «τομή» στην καριέρα σου, επιλέγοντας έναν δρόμο που έχει μεν το ρίσκο του αλλά και υποσχέσεις για πολλά κέρδη. Ίσως βέβαια χρειαστεί να παλέψεις γι’ αυτό αλλά τίποτα δεν κατακτιέται χωρίς αγώνα. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σε καλεί να χαλαρώσεις και να ξεχάσεις οτιδήποτε σε αγχώνει ή σε πιέζει. Μπορείς μάλιστα να καταφύγεις, είτε κοντά στη φύση είτε σε μέρη που σε βοηθούν να ονειρευτείς. Επιπλέον, να καλλιεργήσεις τις καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές ανησυχίες σου.

Ερωτικά

Με τον Δία κι την Αφροδίτη να σε στηρίζουν, οι διαπροσωπικές σχέσεις σου ολοένα και βελτιώνονται, ίσως μάλιστα να μεσολαβήσει ένας φίλος ή μια φίλη για την… ευτυχία σου! Φρόντισε μόνον να αποφύγεις κάποιες επιπολαιότητες που θα μπορούσαν να σε εκθέσουν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Άρης προάγει τις αναζητήσεις σου κι ίσως χρειαστεί για μια ακόμη φορά για να διαφοροποιηθείς από τον «σωρό», εκφράζοντας με αποφασιστικότητα τις απόψεις σου και καυτηριάζοντας τα κακώς κείμενα. Επιπλέον, μπορεί να απαιτήσεις το δίκιο σου, μέσω της νομικής οδού. Από την άλλη πλευρά όμως, στις μετακινήσεις και τα ταξίδια σου μπορεί να πέσεις θύμα εντάσεων. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σου συνιστά να είσαι επιφυλακτικός/η σε οικονομικά ζητήματα, αφού… κάπου υπάρχει λάθος ή απάτη!

Ερωτικά

Ένα ισχυρό ή διακεκριμένο πρόσωπο μπορεί να αγγίξει κάποιες από τις ευαίσθητες χορδές σου αλλά οι συνθήκες δεν επιτρέπουν κάτι περισσότερο από φιλοφρονήσεις. Ακόμη όμως και μια «ασαφής» υπόσχεση αρκεί για να «θρέψει» την ευτυχία σου!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Πολλά μπορεί να εξελιχθούν θετικότερα στην ζωή σου αν μάθεις να μην δίνεις αξία σε «φελλούς» αλλά και να αποστασιοποιείσαι από καταστάσεις που σε φθείρουν. Για να το πετύχεις αυτό όμως θα πρέπει να κινείσαι με βάση την διαίσθηση και όχι την λογική σου. Επιπλέον, το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα μπορεί να συμβάλλει στην εκπλήρωση ενός ονείρου ή μιας ευχής σου, αν όμως σου γίνει κάποια επαγγελματική πρόταση να ξέρεις ότι «κάποιο λάκκο έχει η φάβα»! Παράλληλα, ο ενεργός Άρης εντείνει την καταναλωτική σου διάθεση.

Ερωτικά

Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σε βοηθά να αποφύγεις τις εντάσεις και να εμφανίσεις ό,τι θέλεις, όπως το θέλεις, κάτι που σίγουρα μπορείς να αξιοποιήσεις άμεσα «κερδίζοντας» το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, έστω και με… αθώα ψέματα!

 

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!