WOMEN'S GUIDE

Πήραμε μια πρώτη γεύση από τη συνεργασία Balmain & Victoria's Secret [βίντεο]

Λίγες μόνο μέρες έχουν απομείνει μέχρι το φετινό φαντασμαγορικό ετήσιο σόου του οίκου εσωρούχων Victoria's Secret που θα γίνει στη Σαγκάη στα τέλη του μήνα και φέτος θα έχει πολλές εκπλήξεις.

Μια από αυτές είναι και η συνεργασία του οίκου VS με τον πασίγνωστο οίκο μόδας Balmain, καθώς ειδικά φέτος, ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Olivier Rousteing  όχι μόνο θα επιμεληθεί την εμφάνιση των αγγέλων στην πασαρέλα του σόου στη Σαγκάη, αλλά θα υπογράφει και μια capsule συλλογή στο πλαίσιο της VS x Balmain συνεργασίας, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει και να είναι διαθέσιμη και on line από τις 29 Νοεμβρίου.


Ήδη η ανακοίνωση και μόνο της συνεργασίας έχει προκαλέσει μεγάλο ντόρο και αρκετοί εκτιμούν πως αυτή η fashion συνεργασία πιθανά να έχει την ίδια επιτυχία με την Balmain X H&M συνεργασία, που είδαμε πριν από αρκετούς μήνες.

Τόσο καιρό ελάχιστες λεπτομέρειες έχουν γίνει γνωστές για αυτή τη συνεργασία, αλλά καθώς πλησιάζουμε στην ημερομηνία του fashion show των αγγέλων, πληθαίνουν οι δημοσιεύσεις στο hashtag #VSxBALMAIN.

Ιδού το νέο βίντεο που μας δίνει μια πρώτη γεύση για το τί θα δούμε στη Σαγκάη

 

 

A post shared by BALMAIN (@balmain) on Nov 12, 2017 at 12:46pm PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!