ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 11 Νοεμβρίου 2017

H σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για πολλά ζώδια.

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, το σημερινό Σάββατο αναμένεται ενθουσιώδες και ανατρεπτικό. Με τον Κρόνο σε τρίγωνο με τον Ουρανό δέχεσαι πολύ θετικές επιρροές που βοηθούν βαρετούς τομείς στη ζωή σου να πάρουν ζωή και να σου προσφέρουν χαρά. Είναι ιδανική στιγμή για να εξερευνήσεις νέους ορίζοντες, να αποκτήσεις νέες εμπειρίες και να βγεις λίγο από το «καβούκι» σου. Με τον τρόπο αυτό θα προετοιμάσεις με τον καλύτερο τρόπο τις αλλαγές που μπορείς να φέρεις. Πειραματίσου, λοιπόν! Οργάνωσε μια εκδρομή σε ένα μέρος πρωτότυπο που έχει να σου δώσει νέα γνώση και πληροφορία. Έτσι, θα ανοίξεις την πόρτα για κάτι καινούριο και συναρπαστικό. Αυτό δεν ήθελες εξάλλου;

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι μια καλή ημέρα για να σκεφτείς σε βάθος όσα σε απασχολούν και να τα μοιραστείς με τον σύντροφό σου. Είναι πολύ πιθανό ότι με τον τρόπο αυτό θα μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά στη σχέση και να της ξαναδώσεις ζωντάνια.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σoυ πάνε πολύ καλά σήμερα καθώς μπορείς να εξισορροπήσεις τις ευθύνες και τα καθήκοντα μέσα από την υιοθέτηση νέων ιδεών. Στα οικονομικά, θα τα πας καλά μέσα από τον προγραμματισμό και την συνέπεια.

 

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η ημέρα είναι πολύ καλή για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να βάλεις τάξη στην ζωή σου, σε όποιον τομέα και αν νιώθεις την ανάγκη να το πραγματοποιήσεις. Μπορείς, δηλαδή, να ασχοληθείς με προσωπικές εκκρεμότητες, να κάνεις έναν σωστό προγραμματισμό σε υποχρεώσεις και οικονομικά, να βάλεις προτεραιότητες, να τακτοποιήσεις τα πράγματά σου ή τη ντουλάπα σου. Η τάξη, λοιπόν, είναι μια έννοια που κυριαρχεί την σημερινή ημέρα, καθώς η Σελήνη στην Παρθένο, σου γεννά την ανάγκη να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους, είτε μιλάμε για υλικά είτε για άυλα δεδομένα. Μη διστάσεις να κάνεις συζητήσεις που θα αποκαταστήσουν την ορθότητα των καταστάσεων σε συνεργασία με τα πρόσωπα που θα μιλήσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να έχεις μια πολύ καλή ημέρα που θα πηγάζει από την δική σου ικανοποίηση. Η αρμονία και η ισορροπία που πετυχαίνεις στους υπόλοιπους τομείς επηρεάζουν θετικά την ψυχολογία σου και κατ’ επέκταση τη σχέση σου.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο και μπορείς να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου , γεγονός που σου εξασφαλίζει ότι δεν θα χάσεις τα κεκτημένα σου. Στα οικονομικά, δεν αναμένονται προβλήματα, γιατί είναι μια μέρα που κινείσαι με σύνεση και πειθαρχία.

 

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα είναι μια μέρα που θα ασχοληθείς τόσο με τις λεπτομέρειες της καθημερινότητας, όσο και με πιο αφηρημένες έννοιες που αφορούν τη ζωή και το μέλλον σου γενικότερα. Τί σημαίνει αυτό; Από τη μια, η Σελήνη στην Παρθένο σε ωθεί να τακτοποιήσεις τις επιμέρους υποχρεώσεις των ημερών σε βάθος και ανάλυση, έτσι ώστε να νιώσεις ασφάλεια μέσα στον άψογο προγραμματισμό. Από την άλλη, ο Κρόνος σε τρίγωνο με τον Ουρανό, σε ωθεί να ενεργοποιήσεις τη σκέψη σου και να «βάλεις μπροστά» την υλοποίηση των συναρπαστικών ιδεών σου που θα αλλάξουν τα δεδομένα σου από εδώ και στο εξής σε ένα βάθος χρόνου. Οι ιδέες, λοιπόν, ωριμάζουν και φτάνει η στιγμή να αλλάξεις ρότα με τον δικό σου τρόπο.

Αισθηματικές
Αν νιώθεις ότι τα αισθηματικά σου έχουν πέσει σε τέλμα, σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία για να τους ξαναδώσεις ζωντάνια. Αυτό σε αφορά τόσο αν είσαι ελεύθερος δεσμεύσεων, όσο και αν βρίσκεσαι σε σχέση. Κινήσου ανάλογα στην κάθε περίπτωση.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου δεν φαίνεται πως θα υπάρξουν κάποια προβλήματα. Οπότε ασχολήσου με την ανασυγκρότηση των σχεδίων σου. Βάλε τάξη στις υποχρεώσεις σου και δεν έχεις να φοβάσαι κάτι. Το ίδιο ισχύει και για τις οικονομικές σου υποχρεώσεις.

 

Καρκίνος
Είναι λογικό να νιώθεις την ανάγκη να βάλεις τάξη στον κόσμο γύρω σου, καθώς με τον τρόπο αυτό θα νιώσεις τακτοποιημένος και ήσυχος ότι μπορείς να εκτελέσεις το πρόγραμμά σου χωρίς παρεμβολές, φίλε Καρκίνε. Βάλε μια σειρά στη ρουτίνα σου, φρόντισε την υγεία σου και επαναπροσδιόρισε τα πράγματα αν νιώθεις ότι πρέπει. Με τη Σελήνη στην Παρθένο, η τακτική αυτή μοιάζει μονόδρομος. Επίσης, η θετική της όψη με τον Ουρανό και τον Κρόνο, σε κάνουν να νιώθεις μια βαθιά τάση για ανασκόπηση και εσωτερική αναζήτηση. Η γνώση και η εμπειρία γίνονται διδαχή που σε βοηθάει να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον. Κοίτα μέσα σου, κάνε την αυτοκριτική σου με παρρησία και οργάνωσε τα επόμενα βήματα.

Αισθηματικές
Σήμερα στα αισθηματικά σου μπορείς να ασχοληθείς με τα προβλήματα της σχέσης ή με τα προβλήματα του συντρόφου σου. Άκουσέ τον με υπομονή και είναι σίγουρο ότι όχι μόνο εκείνος θα νιώσει πιο ανακουφισμένος, αλλά και εσύ θα νιώσεις ικανοποίηση που κατάφερες να τον βοηθήσεις.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου σήμερα θα σου φέρει προτάσεις και συνεργασίες που θα σου ανοίξουν νέες προοπτικές. Καλό είναι να ερευνήσεις προσεκτικά όλα τα ενδεχόμενα και έπειτα να πάρεις αποφάσεις σχετικά με τον τρόπο που θα κινηθείς. Τα οικονομικά σου θα εξελιχθούν πολύ θετικά, γιατί δείχνεις μεγάλη προσοχή.

 

Λέων
Αγαπητέ Λέων, δεν μπορείς να μείνεις ανεπηρέαστος από την θετική όψη του Κρόνου με τον Ουρανό τη σημερινή ημέρα. Είναι μια καλή στιγμή για να εξισορροπήσεις τις ευθύνες και τα καθήκοντά σου, υιοθετώντας νέες ιδέες, πιο συναρπαστικές. Η γνώση ωριμάζει μέσα σου ή μπορεί ακόμη να κάνει και εσένα πιο ώριμο για να πάρεις αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να φέρεις την αλλαγή. Μην αφήσεις την περίοδο ανεκμετάλλευτη και θα δεις ότι η φάση αυτή είναι μεταβατική για μια άλλη που ακολουθεί και που έχει να φέρει σπουδαία δώρα και μεγάλες αλλαγές. Νέα ζωντάνια θα πλημμυρίσει τους τομείς εκείνους που μέχρι τώρα διένυαν περίοδο αδράνειας ή μονοτονίας.

Αισθηματικές
Σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να συζητήσεις με το ταίρι σου και να ξεπεράσετε μαζί τα εμπόδια που δεν σας άφηναν να κάνετε βήματα προόδου, όποιες και αν είναι οι κοινές σας επιδιώξεις. Τα δεδομένα φαίνεται πως αλλάζουν και γίνονται ευνοϊκότερα.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα είναι πολύ καλά σήμερα και θα δεις ότι ακόμα και κάποια εμπόδια σε υποθέσεις που σε αφορούν τώρα ξεπερνιούνται και τα πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά. Στα οικονομικά, μπορείς να επανεξετάσεις τον προγραμματισμό σου και να τον βελτιώσεις.

 

Παρθένος
Η ανάγκη σου για τάξη γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου. Εδώ, τονίζεται η τάση για οργάνωση, για σειρά σε καθετί που σε περιβάλλει και σε αφορά. Είναι μια καλή στιγμή για να οργανώσεις από την αρχή το σπίτι σου, έτσι ώστε να το κάνεις πιο λειτουργικό και πιο πρακτικό. Από την άλλη, είναι μια καλή στιγμή για να θέσεις νέες βάσεις σε σχέσεις και γνωριμίες. Παράλληλα, επιλύοντας προβλήματα ή βοηθώντας τους άλλους να διευθετήσουν τα δικά τους θέματα θα νιώσεις μια βαθιά συναισθηματική ικανοποίηση. Η ημέρα είναι καλή, επίσης, για να φροντίσεις την υγεία σου και να ξεκινήσεις την άθληση.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, όποια προβλήματα και αν υφίστανται στη σχέση σου μπορούν να επιλυθούν αν δείξεις καλή διάθεση και κατανόηση. Το πλανητικό σκηνικό σε βοηθάει να τα ξεπεράσεις σε συνεργασία με τον σύντροφό σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, είναι μια καλή ημέρα για να επιλύσεις προβλήματα και να ασχοληθείς με υποθέσεις που απαιτούν προσοχή στην λεπτομέρεια και υπευθυνότητα. Στα οικονομικά, κινείσαι συντηρητικά και βάση προγραμματισμού, οπότε οι εξελίξεις αναμένονται θετικές.

 

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, σε γενικές γραμμές είναι μια θετική και «πλούσια» ημέρα η σημερινή. Μπορείς να ασχοληθείς με την τάξη και την οργάνωση σε κάθε τομέα της ζωής σου. Αν νιώθεις ότι τα προσωπικά σου πρέπει να επανεξεταστούν και να μπουν σε μια νέα βάση κάντο. Αν πάλι οι επαγγελματική σου πορεία χρειάζεται έναν άλλο προγραμματισμό, προχώρησε αντίστοιχα. Από τη μια η Σελήνη στην Παρθένο σε ωθεί να τακτοποιήσεις ό,τι κρίνεις απαραίτητο και από την άλλη η θετική της όψη με τον Κρόνο σου δίνει το έναυσμα να κάνεις βαθιές σκέψεις και να πραγματοποιήσεις την αυτοκριτική σου. Αυτό σημαίνει, ότι τα πολύτιμα συμπεράσματα από τη σκέψη σου, μπορούν να χρησιμοποιηθούν με απόλυτα πρακτικό τρόπο.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου πάνε πολύ καλά σήμερα και μπορείς να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες στη σχέση που θα σε βοηθήσουν να της δώσεις νέα ζωντάνια. Έχεις κατανόηση και διάθεση να βοηθήσεις τον σύντροφό σου, αλλά και τον δεσμό σου.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι ήρεμα και σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να κάνεις αλλαγές στα σχέδιά σου. Στα οικονομικά κινήσου εκ του ασφαλούς και εξέτασε υποθέσεις που απαιτούν προσεκτικό σχεδιασμό.

 

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, το σημερινό Σάββατο αναμένεται αρκετά θετικό. Ο Κρόνος σε τρίγωνο με τον Ουρανό σου δίνει τις προϋποθέσεις που χρειάζεσαι για να υιοθετήσεις νέες ιδέες προς όφελος των γενικότερων επιλογών σου. Έτσι, ξεφεύγεις από τη μονοτονία και οδηγείσαι σε μεταβολές σε διάφορους τομείς στην ζωή σου που σε κάνουν να νιώσεις χαρά, ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Είναι η στιγμή που τα εμπόδια, τα οποία δημιουργούσαν καθυστερήσεις και στασιμότητα, ξεπερνιούνται για να μπορέσεις να συνεχίσεις την πορεία σου προς το στόχο με επιτυχημένη έκβαση. Παράλληλα, σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις την αυτοκριτική σου που θα σε βοηθήσει να εκμεταλλευτείς καλύτερα τα δυνατά σου σημεία και να διορθώσεις τα λάθη.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου κάνε ό,τι μπορείς για να πλησιάσεις τον άνθρωπό σου και να βελτιώσεις τα δεδομένα μεταξύ σας. Αν είσαι μόνος, επανεξέτασε τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι αυτόν τον τομέα της ζωής σου και θα δεις ότι τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου η μέρα είναι καλή και φέρνει ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Ασχολήσου με την οργάνωση και την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων. Τα οικονομικά δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, αλλά μπορείς να κινηθείς σωστά για να δεις βελτίωση άμεσα.

 

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, ανήκεις στα πλέον ευνοημένα ζώδια της ημέρας, καθώς ο Κρόνος σε τρίγωνο με τον Ουρανό ανοίγει νέους ορίζοντες μπροστά σου και σε προκαλεί να τους εξερευνήσεις. Είναι κατάλληλη στιγμή να αποκτήσεις νέες εμπειρίες που θα σε οδηγήσουν στην προσωπική ωρίμανση. Έτσι, οι επιλογές φέρνουν αλλαγές, ξεβολεύουν συνήθειες ετών για να ανασυγκροτήσουν και να ζωντανέψουν τις πτυχές της ζωής σου. Παράλληλα, υπάρχει φαντασία και πρωτοπορία στην σκέψη, γεγονός που σε βοηθάει να χαράξεις νέα μονοπάτια σε ό,τι και αν σε απασχολεί το διάστημα αυτό. Είναι μια νέα δουλειά αυτό που έχεις στο μυαλό σου; Ή μήπως αλλαγές στην προσωπική σου κατάσταση; Ό,τι και αν είναι, οι αλλαγές που έρχονται φέρνουν χαρά.

Αισθηματικές
Η ημέρα είναι κατάλληλη για να εξερευνήσεις νέες εμπειρίες και πιο συναρπαστικές δραστηριότητες. Οπότε, αν είσαι μόνος, μην χάνεις χρόνο και ασχολήσου εντατικά προς αυτή την κατεύθυνση. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, μπορείς να παρασύρεις τον σύντροφό σου για να σε ακολουθήσει στην προσπάθειά σου αυτή.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, καλό είναι να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου και να αφοσιωθείς στις λεπτομέρειες των υποχρεώσεών σου. Εκεί κρύβεται το κλειδί της επιτυχίας. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις νέα βήματα που θα σε βοηθήσουν να βρεις νέους τρόπους να αυξήσεις το εισόδημά σου.

 

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, βάλε τάξη στην ζωή σου τώρα χωρίς άλλη καθυστέρηση. Σήμερα που είναι Σάββατο και είναι πιθανό να έχεις περισσότερο χρόνο να διαθέσεις, μπορείς να ασχοληθείς με λεπτομέρειες της ρουτίνας σου που θέλουν αλλαγή ή βελτίωση, έτσι ώστε να νιώσεις πιο ασφαλής και εφησυχασμένος. Μια καλοκουρδισμένη καθημερινότητα και ένα άρτιο πρόγραμμα είναι ικανά να διώξουν τα άγχη σου και να νιώσεις πιο χαλαρός. Ακόμη και κάποια προβλήματα, στα ποία θα μπορέσεις σήμερα να δώσεις λύση –είτε δικά σου είτε τρίτων- θα σου προσφέρουν βαθιά ικανοποίηση και χαρά. Βελτίωσε ακόμη την υγεία σου, μέσα από τον επαναπροσδιορισμό της διατροφής και της άσκησης και θα δεις ότι τα αποτελέσματα θα σε ανταμείψουν.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε καλύτερα σήμερα και να ασχοληθείς αλλαγές που θα κάνουν τη σχέση σου καλύτερη. Αν είσαι μόνος, κινήσου προς την ίδια κατεύθυνση, βλέποντας τα πράγματα με μια άλλη ματιά.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου φέρνουν άγχος και ένταση και σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να τακτοποιήσεις κάποια θέματα που σε μπερδεύουν και στέκονται εμπόδιο στα σχέδιά σου. Οι δυσκολίες ξεπερνιούνται. Τα οικονομικά σου, εξελίσσονται θετικά, αν διατηρήσεις τον αυτοέλεγχο.

 

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, ο Κρόνος σε θετική όψη με τον Ουρανό σου χαρίζει απίστευτα δώρα τη σημερινή ημέρα. Οι δυσκολίες ξεπερνιούνται, ενώ η γνώση και η ωριμότητα γεννούν νέες ιδέες, πιο ευρηματικές, πιο πρωτοπόρες. Τί σημαίνει αυτό; Τα μαθήματα που πήρες μέχρι σήμερα σου ανοίγουν τους ορίζοντες και σε ωθούν να σκεφτείς με έναν τρόπο διαφορετικό από ό,τι είχες μέχρι τώρα. Έτσι, θα καταφέρεις να επιφέρεις τις αλλαγές που επεδίωκες στη ζωή σου, να φωτίσεις τις πτυχές που ήταν σκοτεινές, να ανακαλύψεις ή να εφεύρεις αν χρειαστεί νέους δρόμους. Περνάς σε ένα άλλο επίπεδο, στο οποίο η εξέλιξη και η ανεξαρτησία θα έχουν ένα ιδιαίτερο ρόλο. Δείξε υπομονή σε κάθε σου βήμα και κινήσου μεθοδικά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου διανύεις μια μεταβατική φάση που αναμένονται θετικές αλλαγές. Κάνε τις κινήσεις σου και πάρεις τις αποφάσεις σου που θα κάνουν τα πράγματα καλύτερα. Αυτό ισχύει, είτε είσαι αδέσμευτος, είτε βρίσκεσαι σε σχέση.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα διαμορφώνονται πολύ καλά και ακολουθεί μια περίοδος που θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Όσο για τα οικονομικά σου, με ένα καλό πλάνο θα μπορέσεις να βάλεις σε μια ισορροπία τα έξοδα και έσοδά σου.

 

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η Σελήνη στην Παρθένο χαρίζουν καταπληκτικές συνθήκες για να βάλεις τάξη στο χάος, είτε μιλάμε για υλικά πράγματα, είτε για σκέψεις και καταστάσεις. Σήμερα, λοιπόν, μπορείς να είσαι πιο πρακτικός και ικανός να επιβληθείς στις λεπτομέρειες, έτσι ώστε να κινηθείς μπροστά με έναν πιο αποτελεσματικό τρόπο. Ασχολήσου, παράλληλα, με θέματα υγείας και πάρε πρωτοβουλίες με στόχο να βελτιώσεις τη γενικότερη κατάστασή της. Βάλε μια νέα διατροφή στο πρόγραμμά σου, πιο υγιεινή που σε συνδυασμό με μια πιο δραστήρια καθημερινότητα θα σου χαρίσουν την ευεξία που σου λείπει. Επίσης, είναι καλή ημέρα για να κάνεις αλλαγές στη ρουτίνα σου. Βρες τί σε ενοχλεί και άλλαξέ το.

Αισθηματικές
Τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα στη σχέση σου, ενώ σήμερα είναι μια μέρα που μπορείς να κάνεις σημαντικές αλλαγές που θα φέρουν νέα πνοή. Αν είσαι μόνος, οι αλλαγές προετοιμάζονται αρκεί να είσαι έτοιμος να τις βιώσεις!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά σήμερα, γιατί κινείσαι με ακρίβεια και σωστό προγραμματισμό. Το ίδιο και στα οικονομικά, που τελευταία σε έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά.

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!