MEN'S GUIDE

5 τρόποι να φορέσεις το καφέ χρώμα φέτος το χειμώνα [εικόνες]

Το καφέ είναι αναμφισβήτητα το πιο φθινοπωρινό χρώμα και θεωρείται σχεδόν κλισέ το καφέ χρώμα σε αξεσουάρ όπως παπούτσια, τσάντες και ζώνες μόλις ο καιρός αρχίσει να χαλάει.

Από την άλλη το καφέ χειμερινό και φθινοπωρινό ντύσιμο είναι κλασικό και διαχρονικό και οι fashion experts εξηγούν πως κάθε ανδρική γκαρνταρόμπα θα πρέπει να έχει τα ακόλουθα items σε τόνους του καφέ. 
Όπως εξηγεί σε άρθρο του το Fashion Beans (το καφέ χρώμα το χειμώνα, δεν θα έπρεπε να το βλέπουμε μόνο στα ανδρικά παπούτσια, αλλά είναι μια εξαιρετική επιλογή για όλα σας τα χειμερινά ρούχα: από ένα καφέ τζάκετ μέχρι καφέ κοστούμι.
Το σίγουρο είναι πως φέτος το χειμώνα το καφέ κυριαρχεί στην ανδρική μόδα και μάλιστα είναι μόδα και το total brown look.
Δείτε πώς θα το εντάξετε στην γκαρνταρόμπα σας.


1.  Καφέ πουλόβερ: η πιο ασφαλής και must επιλογή


2. Καφέ κοστούμι: Προτιμήστε το όμως σε σκούρες αποχρώσεις γιατί το ανοιχτό καφέ δεν κολακεύει όλους τους άνδρες σε κοστούμι και είναι και αρκετά εκκεντρικό.


3. Καφέ κοτλέ: Είτε παντελόνι είτε τζάκετ ένα καφέ κοτλέ ρούχο έχει πάντα μια θέση σε μια κλασική χειμερινή ανδρική γκαρνταρόμπα.


4. Καφέ πανωφόρι: είτε παλτό, είτε αεροπορικό τζάκετ, είτε μπουφάν, το καφέ πανωφόρι ταιριάζει με όλα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!