GOSSIP

H Jennifer Aniston (επιτέλους) επιστρέφει στην tv

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από το φινάλε της τηλεοπτικής σειράς Τα Φιλαράκια και οι φαν της Jennifer Aniston όλα αυτά τα χρόνια περίμεναν με ανυπομονησία να ξαναδούν την αγαπημένη τους σταρ στην τηλεόραση.

Και όμως η Jennifer Aniston τα τελευταία χρόνια απέρριπτε συνεχώς προτάσεις για τηλεοπτικές σειρές και προτιμούσε να κάνει ταινίες και διαφημιστικά σποτ για τα οποία πληρώνεται... χρυσάφι.
Τώρα όμως αυτό άλλαξε καθώς ανακοινώθηκε πως η Jennnifer θα επιστρέψει στην tv και μάλιστα στο πλευρό της καλής της φίλης Reese Witherspoon (η οποία κάποτε ως guest star στα Φιλαράκια έκανε την αδελφή της Rachel).

 Οι δυο ηθοποιοί θα πρωταγωνιστήσουν σε μία νέα τηλεοπτική σειρά που φέρει την υπογραφή της πασίγνωστης εταιρείας Apple. 

Η Apple, αν και ανακοίνωσε πως έχει καταφέρει να κλείσει συμβόλαιο για δύο τηλεοπτικές σεζόν, δεν ανακοίνωσε ούτε τον τίτλο της σειράς, ούτε το αν θα προβάλλεται μέσω iTunes ή άλλης πλατφόρμας, ούτε την ημερομηνία της πρεμιέρας, αλλά η είδηση ήδη ενθουσίασε τους φαν των δύο ηθοποιών.

Το μόνο που έχει ανακοινωθεί είναι πως η σειρά θα αναφέρεται στα παρασκήνια μιας πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής και πως κάθε σεζόν θα έχει 10 επεισόδια.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!