GOSSIP

Ο σοφέρ του Yves Saint Laurent μαστίγωνε το διάσημο σχεδιαστή στο κρεβάτι

Ιδιαίτερα πικάντικες λεπτομέρειες για τη ζωή του διάσημου μόδιστρου Yves Saint Laurent αποκαύπτει ο πρώην σοφέρ του.

 Ο λόγος για τον Φαμπρίς Τομά (Fabrice Thomas) που υπογράφει το βιβλίο «Ο Saint Lauren κι εγώ, μία προσωπική ιστορία»  το οποίο και κυκλοφόρησε στις 12 Οκτωβρίου και περιέχει άκρως γαργαλιστικές ιστορίες για την ερωτική ζωή του διάσημου σχεδιαστή μόδας και του συντρόφου του Πιέρ Μπερζέ (Pierre Bergé).

Το εξώφυλλο του βιβλίου


Ο Τομά ανέλαβε το ρόλο του σοφέρ του YSL το 1989, ενώ πριν τον ίδιο ρόλο είχε ο πατέρας του, ο οποίος υπήρξε και αυτός σοφέρ του Yves από το 1982 έως το 1989. Στο βιβλίο του αποκαλεί τον YSL και τον Μπερζέ  ως «δύο σπουδαίους χαρακτήρες, δύο είδωλα, αλλά την ίδια ώρα δύο ανθρώπους σεξουαλικά αρρώστους, εξαρτημένους από σεξουαλικά όργια. 

Σύμφωνα με τον Τομά, ο Πιερ Μπερζέ μαστίγωνε τους εραστές του, ενώ ο Saint Laurent ζητούσε από τους δικούς του εραστές να τον μαστιγώνουν για να είναι σε θέση να δημιουργήσει.

O YSL και ο Μπερζέ



«Το κλειδί ήταν να πας στο δωμάτιο του ξενοδοχείο του, να γίνεις ερωτικός του σκλάβος....  Εγώ χρειαζόμουν ασφάλεια, σιγουριά. Χρειαζόμουν να ενταχθώ σε μία ομάδα. Κι αυτό ήταν το τίμημα που έπρεπε να πληρώσω», αποκάλυψε ο Τομά στον τηλεοπτικό δίκτυο CTV του Καναδά για την πρώτη του συνέντευξη με τον Μπερζέ για τη θέση του οδηγού.

«Με τον Πιερ Μπερζέ ήμουν ο μαστιγωμένος. Με τον Yves Saint Laurent, ο μαστιγωτής. Για να πω την αλήθεια με τον έναν ήμουν στη μία πλευρά, με τον άλλον στην άλλη», πρόσθεσε συγκρίνοντας τους δύο άνδρες. 

«Εμείς στην επιχείρηση -και λέω εμείς γιατί ήμασταν πολλοί στην ίδια περίπτωση- το ονομάζαμε αυτό "το παιχνιδάκι". Ο Πιερ Μπερζέ λάτρευε να τον περιστοιχίζουν σεξουαλικοί σκλάβοι. Τελεία. Τα υπόλοιπα τα αφηγούμαι στο βιβλίο μου», πρόσθεσε.

Ο Ιβ Σεν Λοράν πέθανε την 1η Ιουνίου 2008, ενώ ο Πιερ Μπερζέ στις 8 Σεπτεμβρίου φέτος 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!