GOSSIP

H έγκυος Kate Middleton φόρεσε ένα κομψό μίνι φόρεμα [εικόνες]

Μπορεί λόγω της εγκυμοσύνης της να μην μπόρεσε να πάει η ίδια το γιο της, πρίγκιπα Geοrge την πρώτη μέρα στο σχολείο του, αλλά τώρα η Δούκισσα του Κέιμπριτζ μίλησε για το πως νιώθει σαν μητέρα ενός μικρού μαθητή.

Η Kate Middleton, η οποία αφού κατάφερε να ξεπεράσει τις πρωινές αδιαθεσίες που την ταλαιπώρησαν στην αρχή της τρίτης εγκυμοσύνης της, έχει αρχίσει τις δημόσιες εμφανίσεις.


Τώρα πήγε στο φόρουμ για την εκπαίδευση Place2Be School Leaders Forum και μίλησε για το ρόλο της ως μητέρα ενός μικρού μαθητή και χαρακτηριστικά είπε "Ως μητέρα ενός μικρού μαθητή που τώρα συνηθίζει την ιδέα να αφήνει το παιδί της στην πόρτα του σχολείου, μου είναι πλέον ξεκάθαρο πως χρειάζεται η συνδρομή ολόκληρης της κοινωνίας για την ανατροφή ενός παιδιού".


Φυσικά αυτό που όλοι σχολίασαν και πάλι ήταν το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει (ένα μίνι δαμασκηνί φόρεμα σε στυλ mod) το οποίο συνδύασε με μαύρα αξεσουάρ, καλσόν και γόβες σε αυστηρή γραμμή, με αποτέλεσμα να είναι σχεδόν αδύνατο να δει κανείς πως είναι έγκυος.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!