GOOD LIFE

Κάθε κούπα στα Starbucks είναι γιορτή!

Το πιο όμορφο δώρο είναι αυτό που μοιραζόμαστε. Διαδώστε το Πνεύμα των Γιορτών, κάθε μέρα!

Τα Χριστούγεννα σηματοδοτούν μια εποχή που μοιραζόμαστε ζεστές και δυνατές στιγμές με αγαπημένα μας πρόσωπα ή ακόμη και με ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε. Ένα φιλικό χαμόγελο, μία ζεστή κούπα καφέ, ένα απρόσμενο δώρο είναι αρκετά. Μόλις ο κύκλος της καλοσύνης ξεκινήσει, δύσκολα σταματάει. Το να απολαύσουμε τη χαρά των εορτών είναι στο χέρι μας και τα Starbucks αποτελούν τον πιο φιλόξενο και γιορτινό προορισμό για να δημιουργήσουμε και να μοιραστούμε όμορφες στιγμές χαράς και καλοσύνης μέσα από μία εορταστική παράδοση, συντροφιά με ένα Χριστουγεννιάτικο ρόφημα, με ένα γευστικό γλυκό ή αλμυρό σνακ και με εορταστικά δώρα.

Κατά τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο, ας μοιραστούμε τη Χαρά των Γιορτών στα Starbucks με:

Εορταστικά ροφήματα φτιαγμένα με τον ενθουσιασμό και τη δεξιοτεχνία των barista των Starbucks σε γιορτινά ποτήρια

Toffee Nut Latte: Η αγαπημένη Χριστουγεννιάτικη συνταγή των Starbucks επιστρέφει. Πλούσια βουτυρένια γεύση καραμέλας, έντονες νότες καβουρδισμένων καρυδιών, espresso, βελούδινο γάλα στον ατμό, επικάλυψη από σαντιγί και έκρηξη καραμελωμένων ξηρών καρπών στο πιο διάσημο κι αγαπημένο Χριστουγεννιάτικο ρόφημα, αποκλειστικά στα Starbucks.

Gingerbread Latte:  Το απόλυτο ρόφημα των Χριστουγέννων που περικλείει όλη τη μαγεία των εορτών σε μια κούπα . Αρμονικό ταίριασμα γεύσης και αρώματος φρεσκοψημένου μελόψωμου με ginger, μαζί με  espresso και γάλα στον ατμό, και επικάλυψη από σαντιγί ginger και κομματάκια μπισκότου.

Fudge Hot Chocolate: Ειδικά για τους λάτρεις της σοκολάτας, επιστρέφει και φέτος η λατρεμένη ζεστή σοκολάτα γάλακτος με σαντιγί και γαρνιτούρα χρυσών σοκολατένιων στολιδιών από λευκή σοκολάτα.                                                                                 

Τα γιορτινά ροφήματα των Starbucks διατίθενται και κρύα, καθώς και στην Frappuccino® εκδοχή τους.

Flat White with Christmas Blend Espresso Roast:

Η κλασική συνταγή του Flat White προσφέρεται με ένα αγαπημένο Χριστουγεννιάτικο χαρμάνι των Starbucks – Ιδανική επιλογή για το ξεκίνημα της ημέρας με μια εορταστική νότα.

Festive Cold Brew:    

Η γλυκιά και απαλή γεύση του Cold Brew αρωματίζεται φυσικά με μπαχαρικά και αποξηραμένα φρούτα, χαρίζοντάς μας αίσθηση αναζωογόνησης & τόνωσης σε κάθε γουλιά!

1+1 voucher με κάθε αγορά εορταστικών ροφημάτων το διάστημα 9-12/11

Από τις 9 έως και τις 12 Νοεμβρίου, με κάθε αγορά εορταστικών ροφημάτων, τα Starbucks μας προσφέρουν  ένα voucher 1+1, ώστε με επόμενή μας αγορά ροφήματος να απολαύσουμε ένα επιπλέον ρόφημα δωρεάν. Ιδανική προσφορά για να μοιραστούμε μια κούπα καφέ με όποιον εμείς επιθυμούμε. #ShareTheJoy

Prepaid κάρτα Starbucks με ποσό της επιλογής μας και πολλές εκπλήξεις μέσα από το πρόγραμμα επιβράβευσης «My Starbucks Rewards™».

Φέτος, η κάρτα Starbucks μοιράζεται μαζί μας διπλή χαρά: με κάθε ενεργοποίηση νέας κάρτας την οποία μπορείτε να την προσφέρετε ως δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα, απολαμβάνετε ένα δωρεάν ρόφημα – ισχύει από 18/12 έως 25/12.

Ξεχωριστές ποικιλίες για το σπίτι ή ως δεύτερη επιλογή καφέ στα ροφήματά μας για να προσθέσουν μια νότα Χριστουγέννων στην κούπα μας

Christmas Blend Espresso Roast, με έντονη γεύση, νότες κέδρου και πικάντικο καραμελωμένο τελείωμα.

Christmas Blend, συνδυασμός παλαιωμένων κόκκων Sumatra και γήινων κόκκων από την Ασία/Ειρηνικό και τη Λατινική Αμερική με πολύπλοκη γεύση γεμάτο σώμα και χαμηλή οξύτητα. Η γεύση του θα συνοδεύσει ιδανικά το γιορτινό τραπέζι των Χριστουγέννων.

Συνδυάζονται με γλυκά με έντονες γεύσεις πορτοκαλιού, κανέλας, γαρύφαλου, τζίντερ και μοσχοκάρυδου.

Εορταστικά αξεσουάρ για τον καφέ και το τσάι ιδανικά για Χριστουγεννιάτικα δώρα

Παιχνιδιάρικες κούπες, χρωματιστά θερμός και πολλά άλλα αξεσουάρ μας περιμένουν για να αποτελέσουν το ιδανικό δώρο για εμάς ή τους αγαπημένους μας. 

Διαδώστε το Πνεύμα των Χριστουγέννων, κάθε μέρα με τη βοήθεια των Starbucks!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!