VIRAL

Αυτό το φόρεμα των 600 ευρώ προκαλεί πολλά αρνητικά σχόλια [εικόνες]

Πολλές γυναίκες θα έδιναν ακόμα και μια περιουσία για να αποκτήσουν ένα εντυπωσιακό φόρεμα κάποιου διάσημου σχεδιαστή, αλλά σχεδόν όλοι συμφωνούν πως ελάχιστοι θα έδιναν 600 ευρώ για το συγκεκριμένο φόρεμα.

Πρόκειται για ένα φόρεμα του διάσημου οίκου μόδας Moschino από τη νέα συλλογή που σχεδίασε ο διάσημος fashion designer Jeremy Scott.


Το εν λόγω φόρεμα, το οποίο πρόσφατα κυκλοφόρησε στα καταστήματα και επιλεγμένες μπουτίκ ανά τον κόσμο, στην ουσία είναι μια απλή πλαστική σακούλα που θυμίζει αυτές που χρησιμοποιούν τα στεγνοκαθαριστήρια για να προστατεύουν τα ρούχα.


Όχι δεν κάνουμε πλάκα. Το επίμαχο... φόρεμα είναι φτιαγμένο από διάφανο πλαστικό με επιγραφές που επίσης παραπέμπουν σε στεγνοκαθαριστήριο.


Βέβαια ο εκκεντρικός Jeremy Scott συνηθίζει να αντλεί έμπνευση από απλά καθημερινά πράγματα για τις δημιουργίες του, οπότε οι φαν του σίγουρα θα εκτιμήσουν και αυτή τη  δημιουργία του, αλλά όλοι βρίσκουν εξωφρενική την τιμή του (700 δολάρια στις ΗΠΑ, δηλαδή περίπου 600 ευρώ) και το Διαδίκτυο έχει γεμίσει με αρνητικά σχόλια.


Μάλιστα κάποιοι επισημαίνουν με ειρωνική διάθεση πως το συγκεκριμένο ρούχο φέρει επιγραφή που τονίζει πως δεν πρέπει να σιδερώσεις το ρούχο ούτε να το πας σε στεγνοκαθαριστήριο!
 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!