GOSSIP

H έγκυος Kate Middleton έκανε μια ακόμη άψογη εμφάνιση [εικόνες]

Μολονότι περιμένει το τρίτο της παιδί τον ερχόμενο Απρίλιο, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ συνεχίζει να κάνει άψογες στυλιστικά εμφανίσεις. 

Η Kate Middleton σε αυτή την εγκυμοσύνη της αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα και ειδικά τους πρώτους μήνες χρειάστηκε να μειώσει τις δημόσιες εμφανίσεις της.
Τώρα όμως έχει αρχίσει ξανά να έχει ένα αρκετά πλούσιο πρόγραμμα με δημόσιες εμφανίσεις και κάθε φορά εντυπωσιάζει με το στυλ της.


Η τελευταία της δημόσια εμφάνιση ήταν σε φιλανθρωπικό γκαλά που διοργανώθηκε στο παλάτι του Κένσινγτον για το ίδρυμα ψυχικής υγείας  AFNCCF (Anna Freud National Centre for Children & Families) και εντυπωσίασε με το μαύρο δαντελένιο της βραδινό φόρεμα  που έκρυβε κάθε ένδειξη κοιλίτσας.


Η Kate το συνδύασε με θεαματικά διαμαντένια κοσμήματα και μια καρφίτσα με παπαρούνα εν όψει της ημέρας μνήμης για τα θύματα του Α Παγκοσμίου Πολέμου .


Το συγκεκριμένο φόρεμα η Kate το έχει ξαναφορέσει, το δε περιοδικό People των ΗΠΑ σχολιάζει πως το ίδιο ακριβώς φόρεμα αλλά με μικρότερο μήκος έχει φορέσει και η σύντροφος του πρίγκιπα Harry η ηθοποιός Meghan Markle.
 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!