GOSSIP

Κάτι που αγόρασε η Kylie Jenner έχει μπερδέψει πολλούς

Τελικά είναι ή δεν είναι έγκυος η Kylie Jenner; Οι φαν της έχουν μπερδευτεί.

Οι φήμες για εγκυμοσύνη της 20χρονης Kylie κυκλοφορούν εδώ και εβδομάδες και πολλοί πιστεύουν πως η μικρότερη των Kardashians περιμένει το πρώτο της παιδί με τον ράπερ Travis Scott.
Η ίδια δεν έχει επίσημα επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες, αλλά πρόσφατα έσπευσε να κατηγορήσει τους παπαράτσι πως αλλοιώνουν φωτογραφίες της για να την δείχνουν με φουσκωμένη κοιλίτσα, αλλά και πάλι φρόντισε να μην διαψεύσει επίσημα τις φήμες.


Τώρα κάποιοι αετομάτηδες φαν της πρόσεξαν μια λεπτομέρεια σε ένα βιντεάκι που ανέβασε στο Snapchat η Kylie και θεωρούν πως αυτή η λεπτομέρεια πιθανά είναι απόδειξη πως η διάσημη τηλεπερσόνα τελικά δεν είναι έγκυος.


Συγκεκριμένα η Kylie, η οποία τώρα κάνει ένα road trip μαζί με την (επίσης φημολογούμενη έγκυο) αδελφή της Khloe Kardashian, μπήκε σε ένα κατάστημα και αγόρασε διάφορα πράγματα και  κάποιοι παρατήρησαν πως μεταξύ αυτών υπάρχει και κάτι περίεργο.


Στο βιντεάκι που ανέβασε από το σουπερμάρκετ, κάποιοι εντόπισαν πως τα ψώνια περιλάμβαναν και ένα κουτί με ταμπόν και σχολιάζουν πως αυτή είναι μια "περίεργη" αγορά, αν τελικά η Kylie και η αδελφή της περιμένουν παιδί.


Φυσικά ένα κουτί ταμπόν δεν αποδεικνύει τίποτα, αλλά καταφέρνει να κάνει να συνεχιστεί το όργιο φημολογίας για την εγκυμοσύνη της Kylie.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!