ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 8 Νοεμβρίου 2017

Σήμερα η Σελήνη πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Ήλιο και χαρίζει ευεξία και ενέργεια.

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα μπορείς να κάνεις σπουδαία πράγματα καθώς έχεις δυναμισμό, αυτοπεποίθηση και ευεξία. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου προσφέρει ζωτικότητα και καλή υγεία. Παράλληλα, σου δίνει τις αντοχές που χρειάζονται προκειμένου να ανταπεξέλθεις σε δύσκολες καταστάσεις και να ξεπεράσεις τα εμπόδια. Για το λόγο αυτό, σήμερα είναι η ευκαιρία σου να ασχοληθείς με εκκρεμότητες που απαιτούν ψυχικές αντοχές και γερό στομάχι. Επομένως, διαχειρίσου σήμερα τα επαγγελματικά ζητήματα που χρειάζονται ενέργεια ή διευθέτησε εκείνα τα προβλήματα που δημιουργούν αναστάτωση στην οικογένειά σου.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή εξελίσσεται πολύ θετικά και αυτό σου δίνει κίνητρο να συνεχίσεις να είσαι παρών στη σχέση και να αφουγκράζεσαι τις ανάγκες του συντρόφου σου. Το κλίμα είναι πολύ ζεστό και υπάρχει μια τρυφερότητα που πλανάται στον αέρα. Απόλαυσε τη σχέση σου με τα δυνατά και αδύνατα σημεία της.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα δεις τις ιδέες σου να παίρνουν σάρκα και οστά αργά και σταθερά. Θα μπορέσεις να πραγματοποιήσεις κάποιους από τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου θέλουν καλύτερο προγραμματισμό. Προσπάθησε να είσαι συνετός.

 

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η ημέρα είναι αρκετά θετική γιατί το πλανητικό σκηνικό σου χαρίζει ενέργεια και εσωτερική δύναμη. Η ψυχική σου κατάσταση είναι σε πλήρη αρμονία με την σωματική και ως αποτέλεσμα μπορείς να είσαι απόλυτα ισορροπημένος. Ασχολήσου με δύσκολα εγχειρήματα σε κάθε τομέα της ζωής σου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μπορέσεις να τα αντιμετωπίσεις άψογα. Παράλληλα, θα έχεις την τάση να ασχοληθείς πολύ και με το σπίτι καθώς η Σελήνη στον Καρκίνο σε ωθεί προς αυτή την κατεύθυνση. Ίσως μια ανακαίνιση που σκέφτεσαι από καιρό να βρήκε επιτέλους την κατάλληλη στιγμή για να υλοποιηθεί. Ή ακόμη μπορείς να πραγματοποιήσεις εκείνη την υπόσχεση που είχες δώσει σε κάποιο μέλος της οικογένειάς σου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, φαίνεται πως τα πράγματα αλλάζουν διαρκώς προς το καλύτερο. Ο σύντροφος σου είναι πλέον διατεθειμένος να κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση σας, πράγμα που σου δίνει χαρά και ικανοποίηση.

Επαγγελματικές
Σήμερα στη δουλειά σου θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις αλλά θα μπορέσεις να επιβληθείς στο άγχος σου και να τα καταφέρεις περίφημα. Στα οικονομικά μην πάρεις ακόμη κάποιο ρίσκο, αλλά προσπάθησε να κινηθείς με εγκράτεια.

 

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή ημέρα είναι αρκετά θετική και αισιόδοξη. Το σύμπαν σου χαρίζει συναισθηματική και σωματική αρμονία. Ο συντονισμός που νιώθεις σου προσφέρει ενέργεια και ισορροπία, έτσι ώστε να αντιμετωπίσεις κάθε δύσκολη πρόκληση. Ασχολήσου λοιπόν, με εκείνες τις εκκρεμότητες που έκανες στην άκρη εξαιτίας έλλειψης δυνάμεων. Ασχολήσου με το σπίτι και τα πρόσωπα της οικογένειάς σου, ενώ παράλληλα μπορείς να βρεις λίγο προσωπικό χρόνο για να «τα πεις» με τον εαυτό σου. Είναι πολύ θετική η ημέρα, για αυτό αξιοποίησέ τη στο έπακρο.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, έχεις την ευκαιρία σήμερα να περάσεις πολύ όμορφα. Δεν χρειάζεται άγχος και σκοτούρες, γιατί έτσι θα φθείρεις την σχέση σου. Αφέσου στο συναίσθημα και αφιέρωσε ποιοτικό χρόνο στο ταίρι σου που τόσο πολύ έχει ανάγκη την παρουσία σου.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε μια καλή φάση και θα μπορέσεις να πραγματοποιήσεις σιγά σιγά όσα έχεις κατά νου. Έχεις δυναμισμό και καλή διάθεση που βοηθάει στις διαπραγματεύσεις. Τα περιττά έξοδα πρέπει να περιοριστούν στον οικονομικό τομέα.

 

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η Σελήνη βρίσκεται ακόμη στο ζώδιό σου με αποτέλεσμα να σου προσφέρει τις θετικότερες των επιρροών της. Σήμερα αναζητάς την ασφάλεια και τη θαλπωρή της οικογένειας και του σπιτιού περισσότερο από ποτέ. Είσαι διατεθειμένος να προσφέρεις πλουσιοπάροχα το χρόνο σου στα πρόσωπα αυτά προκειμένου να τα δεις ικανοποιημένα και χαρούμενα. Υπάρχει ηρεμία μέσα σου, ενώ παράλληλα νιώθεις αρκετή ζωντάνια και ευεξία. Τα εμπόδια δεν θα είναι δύσκολο να τα ξεπεράσεις και για αυτό επιδίωξε να ασχοληθείς με καθετί απαιτητικό. Το ένστικτό σου θα είναι σύμμαχος τη σημερινή ημέρα.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή είναι μια καλή ημέρα η σημερινή για να τα βρεις με το σύντροφό σου και να λύσεις όσα προβλήματα ταλανίζουν τη σχέση. Αν πάλι είσαι μόνος, άφησε το συναίσθημα να σε κατευθύνει. Κάτι πολύ όμορφο μπορεί να προκύψει ανά πάσα στιγμή…

Επαγγελματικές
Και στα επαγγελματικά θα τα πας καλά σήμερα με αποτέλεσμα να καταφέρεις να υλοποιήσεις πολλές από τις ιδέες που έχεις. Στα οικονομικά μπορείς να ασχοληθείς με τις ανοιχτές εκκρεμότητες για να δεις την βελτίωση που αναζητάς.

 

Λέων
Αγαπητέ Λέων, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο προσφέρει ιδανικές συνθήκες για να προωθήσεις σχέδια που έχουν να κάνουν με πολύ κόσμο. Αν πρέπει να οργανώσεις μια πολυπληθή συγκέντρωση, για παράδειγμα, έτσι ώστε να πείσεις τους καλεσμένους για κάποια πλάνα που έχεις μην το σκεφτείς καθόλου. Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα. Η δημοτικότητά σου σήμερα είναι πολύ ευνοημένη για αυτό εκμεταλλεύσου τη. Παράλληλα, βρίσκεσαι σε πολύ καλή διάθεση, έχεις ευεξία και νιώθεις πιο καλά από ποτέ. Ωστόσο, σου βγαίνει μια τάση να περιορίσεις την ανεξάρτητή σου πλευρά και να βρεις απάγκιο στην οικογενειακή εστία. Όλα μπορείς να τα συνδυάσεις με τον σωστό τρόπο.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή σήμερα τα πράγματα αναμένονται πολύ θετικά και προβλέπεται η ημέρα να περιλαμβάνει πάθος, αισθησιασμό και καλή διάθεση. Έχεις την ευκαιρία να περάσεις υπέροχα, καθώς η διαίσθηση σε κατευθύνει σωστά.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις σήμερα, αλλά θα καταφέρεις να ελέγξεις το άγχος σου. Έχεις αυτοπεποίθηση και καλή διάθεση που είναι σημαντικοί σύμμαχοι. Στα οικονομικά, απόφυγε κινήσεις για τις οποίες δεν είσαι σίγουρος.

 

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η Σελήνη πραγματοποιεί θετικές όψεις τη σημερινή ημέρα, τόσο με τον Ήλιο, όσο και με τον Ποσειδώνα. Αυτό το γεγονός μεταφράζεται σε πολύ θετικές επιρροές και έτσι έχεις την ευκαιρία σήμερα να έρθεις λίγο πιο κοντά με μια ξεχασμένη σου πτυχή που λέγεται διαίσθηση. Μπορείς να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου, έτσι ώστε να απομονωθείς και να ζήσεις μέσα από τη φαντασία σου τα βαθιά σου όνειρα. Είναι ένας καλός τρόπος για να προλογίσεις την υλοποίησή τους. Την ίδια στιγμή είσαι γεμάτος δύναμη, υγεία και ευεξία. Το σώμα σου είναι ικανό να σε στηρίξει στις επιλογές σου, αλλά το ίδιο ισχύει και με το νου. Δύσκολες καταστάσεις διευθετούνται με άνεση σήμερα.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, σήμερα καλό είναι να ηρεμήσεις και να μην αφήσεις τίποτα να ταράξει τα ήρεμα νερά της σχέσης σου. Μην μένεις σε ανούσιες λεπτομέρειες, γιατί έτσι χάνεις τις ουσιαστικές στιγμές με τον σύντροφό σου.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου μπορείς να λύσεις προβλήματα με επιτυχία και να προωθήσεις σχέδια που ήταν στάσιμα. Στα οικονομικά, συνέχισε να προσπαθείς και σύντομα θα δεις ανάκαμψη.

 

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, αν κάποιος προσπαθούσε να παρομοιάσει την ημέρα με μια εικόνα, αυτή θα περιελάμβανε ένα ηλιόλουστο τοπίο με φωτεινά χρώματα που εκπέμπουν αισιοδοξία και καλή διάθεση. Υπάρχει ισορροπία μεταξύ μυαλού και σώματος, ενώ η δύναμη που νιώθεις είναι ικανή να σε βοηθήσει να λύσεις και τα πιο απαιτητικά προβλήματα. Η οικογένεια θα παίξει σημαντικό ρόλο τη σημερινή ημέρα, καθώς θα σου γεννηθεί η ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με τον πυρήνα και την ουσιαστική ύπαρξή της. Θέλεις να ανήκεις κάπου, όχι όμως οπουδήποτε, αλλά κάπου που θα είσαι αποδεκτός και ασφαλής. Προσάρμοσε το χρόνο σου, ώστε να βρεθείς με τους δικούς σου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή η μέρα είναι ιδανική για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να του πεις όλα όσα νιώθεις. Υπάρχει ζεστασιά στο συναίσθημα και η συντροφικότητα έχει τον πρώτο λόγο. Έχεις ανάγκη να ανήκεις κάπου και ιδανικά στο άλλο σου μισό!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, μπορείς να εμπιστευτείς την διαίσθησή σου για να πάρεις αποφάσεις για τις μελλοντικές σου κινήσεις. Παρά το φόρτο εργασίας θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις με δυναμισμό. Στα οικονομικά, έχεις την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να κρατήσεις τον έλεγχο.

 

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, το σύμπαν σου χαρίζει σήμερα μια γλυκιά επιρροή. Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στον Καρκίνο, με αποτέλεσμα να νιώθεις πιο έντονα την αίσθηση της εξάρτησής σου από το οικογενειακό περιβάλλον. Είναι σίγουρο πως θα αναζητήσεις ποιοτικό χρόνο με τα μέλη της οικογένειάς σου, έτσι ώστε να έχεις την χαρά της συνύπαρξής σου μαζί τους και της ασφάλειας που νιώθεις πλάι τους, ενώ από την άλλη θα θελήσεις να κάνεις πράγματα για εκείνους που θα τους κάνουν να ικανοποιηθούν. Είσαι αρκετά γαλήνιος, ενώ η διαίσθησή σου θα σου δείξει δρόμους που θα σε βγάλουν από την δύσκολη θέση.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή τα πράγματα αναμένονται θεσπέσια! Θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα περάσεις ρομαντικά και αισθησιακά τη βραδιά. Έτσι, είναι μια ευκαιρία να ξεπεραστούν τα εμπόδια και να ζητήσει ο καθένας «συγγνώμη» με τον δικό του τρόπο.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου σού προσφέρει τόσο ηθική και πνευματική ικανοποίηση, όσο και υλική. Τα οικονομικά σου θα είναι πολύ καλά αυτή την περίοδο, παρόλο που έχεις αυξημένα έξοδα. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις τα χρέη που σε αγχώνουν.

 

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η ημέρα αναμένεται αρκετά θετική και για το δικό σου ζώδιο. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου χαρίζει μια ισορροπία και μια ευεξία που μπορούν να σε βοηθήσουν να τα βάλεις με τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Νιώθεις ψυχική δύναμη και το γεγονός αυτό μπορείς να το αξιοποιήσεις κατάλληλα και στα επαγγελματικά. Μπορείς να ασχοληθείς με ζητήματα που απαιτούν γερό στομάχι, αλλά και έντονη ενέργεια. Εκκρεμότητες με ιδιαίτερες απαιτήσεις καλό είναι να διευθετηθούν εντός της ημέρας. Η οικογένεια θα αποτελέσει το καταφύγιό σου τη βραδιά αυτή. Μετά από μια δύσκολη μάχη πρέπει να ακολουθήσει η ξεκούραση!

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή δεν υπάρχουν περιθώρια για να ασχοληθείς με ο,τιδήποτε άλλο εκτός από το ταίρι σου. Είναι το λιμάνι σου, το πρόσωπο που σε γοητεύει και που θέλεις να βρίσκεσαι κοντά του. Αφιέρωσέ του και τούτη τη βραδιά. Αν είσαι μόνος, σύντομα τα πράγματα αλλάζουν και η αγάπη εισβάλει στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου μπορείς σήμερα να κάνεις συζητήσεις με τους ανωτέρους σχετικά με τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Διατηρείς την ιδανική ισορροπία για να κάνεις αποτελεσματικές συζητήσεις. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα νιώσεις καλύτερα.

 

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, μήπως υπάρχουν ζητήματα που από καιρό τα αφήνεις στην άκρη μέχρι να βρεις την κατάλληλη στιγμή να τα λύσεις; Σήμερα, λοιπόν, έχε κατά νου ότι η συμπαντική επιρροή σου δίνει ψυχική δύναμη, ευεξία και υγεία για να φέρεις εις πέρας ο,τιδήποτε καταναλώνει μεγάλα ποσά ενέργειας! Παράλληλα, μπορείς να ασχοληθείς με υποθέσεις του σπιτιού και των προσώπων που ζουν μέσα σε αυτό. Οπότε, αν υπάρχουν επισκευές που πρέπει να γίνουν ή προβλήματα με τα παιδιά διευθέτησέ τα σήμερα. Ή μπορείς απλώς να περάσεις μια χαλαρωτική βραδιά στον καναπέ σου με τα πρόσωπα που αγαπάς.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά τα πράγματα εξελίσσονται θαυμάσια σήμερα. Δεν χρειάζεται άγχος και σκοτούρες. Ό,τι έγινε κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν έχει θέση στην σχέση σου. Αφιέρωσε το χρόνο και την ενέργειά σου στον άνθρωπό σου. Αν είσαι μόνος, επένδυσε στην αισθηματική σου ζωή και μην την περιφρονείς.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου χρειάζεται προσπάθεια και υπομονή για να φτάσεις στον στόχο. Η καλή σου διάθεση και η αρμονία που νιώθεις θα σε βοηθήσουν να σταθείς όπως πρέπει. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να μη χαλαρώνεις και προγραμματίσου καλύτερα.

 

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, και τούτη η ημέρα αναμένεται αρκετά ευνοϊκή. Η Σελήνη πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Ήλιο και σου χαρίζει ευεξία και ενέργεια για να καταφέρεις ό,τι έχεις στο νου σου. Την ίδια στιγμή πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, γεγονός που σου ανοίγει τον δρόμο για έναν άλλο κόσμο, εκείνον της φαντασίας και της διαίσθησης. Μέσα στις χίλιες υποχρεώσεις μπορείς να βρεις χρόνο για εσένα, έτσι ώστε να δραπετεύσεις στην πραγματικότητα που θα πλάσει το μυαλό σου. Η πρακτική αυτή θα αποτελέσει μια μορφή εκτόνωσης της έντασης, αλλά και έναν τρόπο να ζήσεις το όνειρό σου. Και που ξέρεις; Ίσως σύντομα βρεις τον τρόπο να το κάνεις πράξη!

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή είναι μια καλή ημέρα για να συζητήσεις με τον σύντροφό σου και να λύσεις τα όποια προβλήματα μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σου και προκαλούν ψύχρα μεταξύ σας. Υπάρχει καλή διάθεση και ρομαντισμός. Αν είσαι μόνος, εμπιστεύσου την διαίσθησή σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για να προωθήσεις την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις βάλει στο μυαλό σου. Στα οικονομικά σου, πρέπει οπωσδήποτε να κινηθείς με σύνεση.

 

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, δεν μπορείς να μείνεις ανεπηρέαστος από την ευνοϊκή θέση της Σελήνης στον Καρκίνο. Έχεις την ανάγκη να επικεντρωθείς στο σπίτι και την οικογένεια και να προσφέρεις με όποιον τρόπο μπορείς ικανοποίηση και χαρά στα πρόσωπα που αγαπάς. Είναι το αντίτιμο που νιώθεις ότι οφείλεις για την προσφορά της αγάπης και της ασφάλειας που σου χαρίζουν. Είναι δύσκολο να φανταστείς τον εαυτό σου μακριά από αυτούς. Παράλληλα, τα συναισθήματα γίνονται πιο έντονα και μέσα σου γεννιέται μια ισχυρή ανάγκη να στραφείς προς τον εσωτερικό σου κόσμο. Είναι σημαντικό για εσένα να έρθεις σε επαφή με το συναίσθημά σου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή θα περάσεις πολύ όμορφα σήμερα. Το συναίσθημα έχει ισχυρή θέση και ορίζει όλη σου την ψυχοσύνθεση. Πλησίασε το ταίρι σου και δείξε του την αγάπη σου, φρόντισέ το, κάνε το να νιώσει μοναδικό…

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα σε χαρακτηρίζει σήμερα η υπευθυνότητα και η συνέπεια. Έτσι, μπορείς να ανταπεξέλθεις με επαγγελματισμό σε κάθε εμπόδιο. Ό,τι συζήτηση γίνει και αφορά οικονομικά θέματα, χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή.

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!