GOSSIP

H έγκυος Khloe Kardashian πήρε ξανά τα κιλά που έχασε με πολύ κόπο [εικόνες]

Για χρόνια, η Khloe, ήταν η πιο... στρουμπουλή μεταξύ των αδελφών Kardashian, αλλά τα τελευταία χρόνια, η ίδια είχε φροντίσει να μεταμορφωθεί και να γίνει εντυπωσιακά πιο αδύνατη και fit.

H μεταμόρφωση της Khloe ήταν τόσο εντυπωσιακή που οδήγησε στη δημιουργία του reality "Revenge Body" στο οποίο η ίδια εξηγούσε πώς κατάφερε να χάσει τα παραπανίσια κιλάκια της με σκληρή γυμναστική και αυστήρη διατροφή και να ξεπεράσει το χωρισμό της με τον πρώην μπασκετμπολίστα Lamar Odom.


Τώρα η 33χρονη Khloe είναι φουλ ερωτευμένη με τον επίσης διάσημο μπασκετμπολίστα και παίκτη του ΝΒΑ, τον 26χρονο Tristan Thompson και μάλιστα πρόσφατα δημοσιεύματα άρχισαν να αναφέρουν πως περιμένουν τον πρώτο τους παιδί.


Και ενώ όλοι περιμένουν να μάθουν λεπτομέρειες για το αν σύντομα θα δούμε και γάμο, και φυσικά περιμένουν την επίσημη επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης της Khloe, τώρα κυκλοφόρησαν νέες φωτογραφίες της Khloe που τη δείχνουν να έχει αρχίσει να παίρνει ξανά παραπανίσια κιλάκια.


Και μπορεί η ίδια η Khloe να μην διαψεύδει ούτε να επιβεβαιώνει τις φήμες, αλλά οι φωτογραφίες μάλλον αποδεικνύουν πως η εγκυμοσύνη της ισχύει και προχωρά και τα κιλάκια... πληθαίνουν.

Δείτε πως έχει γίνει και πώς ήταν πριν λίγο καιρό


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!