ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 7 Νοεμβρίου 2017

Σήμερα το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί υπέροχες συνθήκες για πολλά ζώδια.

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή ημέρα αναμένεται πολύ ευχάριστη και άκρως ενδιαφέρουσα ως προς τον αισθηματικό τομέα. Το μεγάλο γεγονός είναι ότι η Αφροδίτη μπαίνει στον Σκορπιό και αυτό σημαίνει ότι το πάθος και η σεξουαλικότητα θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Μπορείς να κυνηγήσεις το «θήραμά» σου, να παίξεις το παιχνίδι της αποπλάνησης και να ευχαριστηθείς μια επαφή πιο ουσιαστική, που δεν μένει στην επιφάνεια. Παράλληλα, η διάθεσή σου θα είναι αρκετά χαρούμενη και αισιόδοξη. Απόλαυσε τη βραδιά, αλλά μην ξεχάσεις να βάλεις στο σημερινό σου πρόγραμμα και τις οικογενειακές στιγμές χαλάρωσης.

Αισθηματικές
Μια συναρπαστική περίοδος ξεκινάει από σήμερα και εμπρός για τη σχέση σου. Η εύνοια του πλανητικού σκηνικού δίνει έντονο συναίσθημα, αυξημένη σεξουαλικότητα και γοητεία. Ακόμη και αν είσαι μόνος, εκμεταλλεύσου τα χαρακτηριστικά αυτά για να βρεις το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές
Ο δυναμισμός που θα έχεις στην εργασία σου θα είναι μεγάλος και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που σε πιέζουν και σε δυσκολεύουν εδώ και πολύ καιρό. Πριν κάνεις κάποιο έξοδο να το σκεφτείς πολύ καλά από πριν. Δεν είναι περίοδος για σπατάλες και παράλογες απαιτήσεις.

 

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί υπέροχες συνθήκες σένα. Με την Αφροδίτη να μπαίνει στο Σκορπιό, η ημέρα – και ακόμη καλύτερα η σημερινή βραδιά- αποκτάει μια πιο θερμή υπόσταση. Έχεις την ευκαιρία να δώσεις νέα πνοή στην αισθηματική σου ζωή, να ξαναζωντανέψεις τη σχέση σου ή να διεκδικήσεις το δικαίωμα στην αγάπη κάνοντας νέες γνωριμίες. Είσαι πολύ ελκυστικός στο άλλο φύλο και το «παιχνίδι» δεν θα λείψει! Εκτός από την αισθηματική ζωή είναι μια καλή ημέρα για να αναζωογονήσεις και τις οικογενειακές σχέσεις. Βρες χρόνο για τους δικούς σου και θα δεις ότι έτσι θα πάρεις πολλή ενέργεια!

Αισθηματικές
Ξημερώνει μια νέα ημέρα για τη σχέση σου ή ακόμη καλύτερα μια νέα εποχή. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου να κάνεις όνειρα και σχέδια που θα δώσουν νέα πνοή. Το ίδιο ισχύει και για εσένα που είσαι αδέσμευτος. Η διαίσθησή σου σε συνδυασμό με την γοητεία σε φέρνουν κοντά σε μια νέα σχέση.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά είναι μια καλή ημέρα να διευθετήσεις εκκρεμότητες που ήταν σε στασιμότητα και σου δημιουργούσαν άγχος. Στα οικονομικά, υπάρχει ακόμη δρόμος για να μπορέσεις να φτάσεις εκεί που θέλεις αλλά τα πας αρκετά καλά.

 

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή ημέρα θα είναι αρκετά ήρεμη και γαλήνια όσον αφορά στον τομέα του σπιτιού. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να έρθεις πιο κοντά με τα αγαπημένα πρόσωπα, να ασχοληθείς με το σπίτι, να νιώσεις καλά στον προσωπικό σου χώρο κάνοντας αλλαγές, καθώς η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει στο προσκήνιο την οικογενειακή εστία και τους δεσμούς. Βέβαια, δεν μπορείς να μείνεις αδιάφορος και στις επιρροές της Αφροδίτης που κάνει την είσοδό της στον Σκορπιό. Ρομαντισμός, αισθησιασμός, πάθος και σεξουαλικότητα. Είναι λίγες από τις έννοιες που θα δώσουν νέα πνοή στην αισθηματική σου ζωή.

Αισθηματικές
Το πλανητικό σκηνικό σου χαρίζει συναίσθημα, αισθησιασμό και θελκτικότητα. Έχεις αυτοπεποίθηση και δυναμισμό που μέρα με τη μέρα σου φέρνουν πιο κοντά στο ταίρι σου. Αν είσαι μόνος, μην μένεις σπίτι. Από εδώ και μπρος κάθε ημέρα πλησιάζεις όλο και περισσότερο σε μια νέα σχέση.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου προσπάθησε να οργανωθείς περισσότερο για να φτάσεις στο σημείο που θέλεις. Έτσι θα καταφέρεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά, η κατάσταση δεν φαίνεται να είναι άσχημη, αλλά σήμερα προσπάθησε να δείξεις εγκράτεια στα έξοδα.

 

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, με τη Σελήνη να μπαίνει στο ζώδιό σου νιώθεις ακόμη πιο κοντά στον εσωτερικό σου εαυτό. Σήμερα έχεις την ανάγκη να γαληνέψεις, να ησυχάσεις, ρίχνοντας τους ρυθμούς και απολαμβάνοντας απλά πράγματα και μάλιστα παρέα με οικογενειακά πρόσωπα. Είσαι αρκετά συναισθηματικός και έχεις την ανάγκη να υπενθυμίσεις στον εαυτό σου ότι ανήκεις κάπου και αυτό το «κάπου» σε κάνει να νιώθεις θαλπωρή και αρμονία. Παράλληλα, είναι μια καλή ημέρα, με την Αφροδίτη να μπαίνει στον Σκορπιό, για να πλησιάσεις το άλλο σου μισό και να σβήσεις τα λάθη του παρελθόντος. Ούτε εσύ, ούτε εκείνος θα μπορέσετε να αντισταθείτε στο έντονο συναίσθημα που αιωρείται στην ατμόσφαιρα.

Αισθηματικές
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις αναμένεται να ξεπεραστούν. Μια νέα εποχή έρχεται που θα δώσει νέα ερεθίσματα και εξελίξεις στη σχέση. Αν είσαι μόνος, μην χάνεις λεπτό! Πέσε με πάθος στην αρένα της μάχης για να διεκδικήσεις την αγάπη.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου δεν έχεις κανένα πρόβλημα και μπορείς να αρχίζεις να υλοποιείς τα σχέδια που από καιρό βρίσκονταν σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να σκεφτείς τον τρόπο που θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις ανοίγματα, τα οποία έχεις από το παρελθόν.

 

Λέων
Αγαπητέ Λέων, πάθος και αισθησιασμός πρόκειται να κυριαρχήσει τη σημερινή βραδιά με την Αφροδίτη να μπαίνει στον Σκορπιό. Η αισθηματική σου ζωή παίρνει τα ηνία και οδηγεί όλη σου την ύπαρξη. Όποια και αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, από εδώ και μπρος θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις ξεχωριστές στιγμές. Το μυστήριο και η γοητεία θα παίξουν σημαντικό ρόλο, τόσο σημαντικό που θα σου δώσουν μια ιδιαίτερη λάμψη και φυσικά δεν θα περάσει απαρατήρητη στους γύρω! Παράλληλα, η ημέρα ευνοεί την σύσφιξη των οικογενειακών δεσμών. Επομένως, φρόντισε να μην αφήσεις κανέναν παραπονεμένο!

Αισθηματικές
Από σήμερα η φλόγα φουντώνει και θα θέλεις να λύσεις προβλήματα, που μπορεί σε απομακρύνουν από το ταίρι σου. Εσύ που κοιμάσαι ακόμη αγκαλιά με τη μοναξιά, τώρα είναι η εποχή που πρέπει να δραστηριοποιηθείς. Οι δρόμοι για μια νέα περιπέτεια ανοίγουν!

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου είναι μια καλή ημέρα για να εκμεταλλευτείς προς όφελος των συνεργασιών σου. Φτιάξε το πρόγραμμά σου και ακολούθησέ το πιστά, καθώς οι απαιτήσεις είναι αρκετές. Στα οικονομικά, αρχίζουν να διευθετούνται θέματα που σε έχουν κουράσει.

 

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η Αφροδίτη μπαίνει στον Σκορπιό και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να αντισταθείς στην ιδιαίτερη δύναμη που ασκεί επάνω σου η νέα αυτή θέση. Γίνεσαι πιο ευαίσθητος, συναισθηματικός και συνάμα ευχάριστος. Έχεις πάθος, κυρίως στην προσωπική σου ζωή, γεγονός που σε αφυπνίζει και σε κάνει να αναγεννιέσαι. Η οικειότητα στη σχέση γίνεται πιο βαθιά και αυτό δημιουργεί ένα κλίμα θερμό και ευχάριστο. Την ίδια στιγμή η Σελήνη μπαίνει στον Καρκίνο, οπότε η οικογένεια αποκτάει βαρύνουσα σημασία την ημέρα αυτή. Έχεις την ανάγκη να στραφείς προς τα πρόσωπα της οικογένειάς σου, να τους αφιερώσεις ποιοτικό χρόνο και να κάνεις τη σχέση σας ακόμη πιο ισχυρή.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή αναμένεται να περάσεις πολύ καλά σήμερα. Άφησε το άγχος έξω από την προσωπική σου ζωή. Σήμερα δεν έχεις παρά να ασχοληθείς με τον σύντροφό σου. Το πάθος ξαναφουντώνει και πλέον το ταίρι σου είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά μπορείς να ξεκινήσεις την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα. Τα οικονομικά σου έχουν προβλήματα αλλά σύντομα θα καταφέρεις να ισορροπήσεις.

 

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, το σημερινό πλανητικό σκηνικό είναι αισιόδοξο, αισθησιακό και με έντονο πάθος που συνδυάζεται με το μυστήριο. Μπορείς να δώσεις μια πινελιά ζωντάνιας και ανανέωσης, τόσο στην αισθηματική σου ζωή, όσο και στην οικογενειακή. Ένα ήρεμο γεύμα, με την οικογένεια, στη θαλπωρή του σπιτιού σου και μια βραδιά που θα περιέχει πάθος, σεξουαλικότητα και έντονο συναίσθημα συνοψίζουν άψογα έναν ιδανικό συνδυασμό με βάση τις επιρροές που δέχεσαι από την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό και της Σελήνης στον Καρκίνο!

Αισθηματικές
Σήμερα είναι μια μέρα που θα έρθεις πολύ κοντά με τον σύντροφο σου. Δείξε του τα πραγματικά σου συναισθήματα και πάνω από όλα άφησέ τον να σε πλησιάσει και αυτός. Δημιουργείστε το δικό σας σκηνικό που θα είναι αποκλειστικά για δυο. Αν είσαι μόνος, ετοιμάσου για σημαντικές εξελίξεις!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου σήμερα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε ό,τι αφορά θέματα μελλοντικά, γιατί έχεις την ικανότητα να προωθήσεις τα σχέδιά σουκαι πρέπει να εκμεταλλευτείς την ημέρα στο έπακρο.Απόφυγε να κάνεις άσκοπες αγορές και μείνε συνετός στα έξοδα σου.

 

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου από σήμερα, για αυτό ξεκίνα να εκμεταλλεύεσαι αυτή τη θεσπέσια πλανητική επιρροή! Τώρα το συναίσθημα γίνεται πιο ισχυρό από ποτέ, η γοητεία σου είναι αφοπλιστική και η αισθηματική σου ζωή αναθερμαίνεται καθώς γίνεται το επίκεντρο της καθημερινότητάς σου. Φλέρταρε, πειραματίσου και αναζωογόνησε τον τομέα αυτό. Παράλληλα, η Σελήνη μπαίνει στον Καρκίνο, μια θέση άκρως ευνοϊκή και για εσένα ως εκπρόσωπο του ζωδίου σου. Η οικογένεια, οι δικοί σου άνθρωποι, ο σύντροφός σου έχουν μεγαλύτερη σημασία από ο,τιδήποτε άλλο. Αφιέρωσέ τους χρόνο και ενέργεια για να βρεις την αρμονία σου.

Αισθηματικές
Δέσε τη ζώνη σου και απόλαυσε τη διαδρομή. Με τη νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, το επόμενο διάστημα αναμένεται φλογερό και άκρως απολαυστικό. Οι αντιπαραθέσεις δεν έχουν θέση στη σχέση σου. Απλά απόλαυσε το παιχνίδι του συναισθήματος και του μυστηρίου. Αν είσαι μόνος, παίξε το παιχνίδι σου και φρόντισε να είσαι ο νικητής!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα τα καταφέρεις πολύ καλά και οι επικοινωνιακές σου ικανότητες θα σε βοηθήσουν πολύ στις συνεργασίες σου. Μην πάρεις όμως κανένα οικονομικό ρίσκο σήμερα. Αγορές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να τις σκεφτείς καλά.

 

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η περίοδος που ξεκινάει από σήμερα δίνει έμφαση στην αισθηματική σου ζωή, καθώς η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στον Σκορπιό. Το συναίσθημα γίνεται πιο βαθύ, ικανό να σε παρασύρει σε υπέρτατες απολαύσεις, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να νιώσεις την φλόγα του να σε καίει! Το παιχνίδι με το άλλο φύλο αποκτάει ενδιαφέρον και οι ημέρες αυτές είναι κατάλληλες για να κάνεις την κίνησή σου προς το πρόσωπο που σε έλκει. Φρόντισε, όμως, σήμερα να απολαύσεις τη γαλήνη του σπιτιού σου, ξεκουράζοντας ψυχή και σώμα και αναπληρώνοντας τις δυνάμεις που σπατάλησες κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αισθηματικές
Το συναίσθημα και το πάθος πρωταγωνιστούν στην αισθηματική σου ζωή από εδώ και μπρος. Τα προβλήματα μπορούν να σβήσουν από τη σχέση, αν αφήσεις τους ενδοιασμούς και αφεθείς στις απολαύσεις της σάρκας, αλλά και του μυαλού. Το ταξίδι θα είναι υπέροχο!

Επαγγελματικές
Μπορείς να φέρεις εις πέρας πολλά στην δουλειά σου σήμερα, ενώ δεν θα λείψουν και οι έξυπνες ιδέες, που θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις. Στα οικονομικά σου φρόντισε να μείνεις εντός προϋπολογισμού. Καλό είναι να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα.

 

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, το παιχνίδι του αισθησιασμού και της αποπλάνησης ξεκινάει από σήμερα με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο Σκορπιό. Η περίοδος αυτή είναι ιδανική για να δώσεις ενδιαφέρον στην αισθηματική σου ζωή. Φρόντισε να κάνεις νέες γνωριμίες ή να πλησιάσεις τον σύντροφό σου με συναίσθημα, αλλά πρόσεξε μήπως η σεξουαλική σου ορμή σε ωθήσει στην αγκαλιά ενός τρίτου προσώπου. Κράτησε τις ισορροπίες σου! Για να τα καταφέρεις, στρέψου στο καταφύγιο της οικογενειακής εστίας ή αλλιώς του προσωπικού σου χώρου. Εκεί θα έχεις την ευκαιρία να βρεις τον εαυτό σου, να νιώσεις ασφάλεια και να ανασυγκροτηθείς.

Αισθηματικές
Μια νέα εποχή σηματοδοτεί η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό. Μπορείς τώρα να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφο σου και να νιώσετε και οι δύο καλύτερα, έχοντας ο ένας τον άλλον στο πλευρό του. Η γοητεία σου θα είναι σήμερα στα ύψη! Αξιοποίησέ την κατάλληλα!

Επαγγελματικές
Σήμερα στα επαγγελματικά είσαι σε θέση να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Έτσι, θα φτάσεις στον στόχο που έχεις ήδη θέσει. Στα οικονομικά σου φρόντισε να μην κινείσαι απερίσκεπτα για να μην βγεις έξω από το πρόγραμμά σου.

 

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η αισθηματική σου ζωή αποκτάει νέο νόημα από εδώ και μπρος καθώς η Αφροδίτη μπαίνει στον Σκορπιό και ο τομέας αυτός απογειώνεται. Το συναίσθημα αποκτάει βαρύτητα και βάθος. Μπορεί να σε αγκαλιάσει γλυκά, αλλά μπορεί και να σε κάνει να νιώσεις τον έντονο παλμό του, με έναν τρόπο που θα συγκλονίσει την ύπαρξή σου. Θέλεις να γευτείς τη γεύση του πάθους, με έναν τρόπο μυστηριακό, αλλά και ουσιαστικό. Αφέσου και εμπιστεύσου το ένστικτό σου. Μια βραδιά στο σπίτι για εσένα και το ταίρι σου θα είναι η ιδανική επιλογή.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλή κατάσταση και αναμένονται να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο. Κρατήσεις τον εκνευρισμό σου έξω από τη ζωή σου. Μην ασχολείσαι με μικρότητες και ασήμαντα πράγματα. Αφέσου στο πάθος και το μυστήριο που υπάρχει στην ατμόσφαιρα.

Επαγγελματικές
Είναι καλή ημέρα για να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στην δουλειά σου, ενώ θα καταφέρεις να εισπράξεις και την υποστήριξη των συνεργατών σου. Θα αρχίσεις και θα πηγαίνεις καλύτερα στον οικονομικό τομέα σιγά σιγά. Φρόντισε να βάλεις σωστό πρόγραμμα.

 

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, μια πολύ ευχάριστη περίοδος ξεκινάει για σένα καθώς η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό και το γεγονός αυτό θα δώσε συναισθηματική ένταση και ουσιαστική υπόσταση. Από εδώ και μπρος τα φώτα πέφτουν στην αισθηματική σου ζωή και θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να την βελτιώσεις, είτε αυτή την περίοδο μοιράζεσαι τη ζωή σου με έναν σύντροφο, είτε προσπαθείς να βρεις το άλλο σου μισό. Ωστόσο, σήμερα η Σελήνη βρίσκεται σε αντίθεση με τον Κρόνο και η όψη αυτή θα σε αναγκάσει να έρθεις αντιμέτωπος με τους φόβους σου. Είναι καλή στιγμή για να τους διαχειριστείς.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου αναμένονται υπέροχα και πώς να γίνει διαφορετικά με την Αφροδίτη που μπαίνει στον Σκορπιό από σήμερα;! Αν βρίσκεσαι σε σχέση, ο δεσμός σου ξαναζωντανεύει. Αν πάλι αναζητάς το άλλο σου μισό, ετοιμάσου για μεγάλες αλλαγές! Απόλαυσε το παιχνίδι και τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν.

Επαγγελματικές
Συζητήσεις και σχέδια περιλαμβάνονται στο σημερινό πρόγραμμα των επαγγελματικών σου. Προβλήματα από το παρελθόν μπορούν να διευθετηθούν πολύ καλά. Στα οικονομικά πρέπει να κάνεις πιο καλό προγραμματισμό. Μην το καθυστερήσεις άλλο.

Πηγή; tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!