GOOD LIFE

Δεν φαντάζεστε πόσο κοστίζουν αυτά τα ποτηράκια [εικόνες]

Είναι γνωστό πως ο οίκος κοσμημάτων Tiffany's & Co διαθέτει μερικά από τα ακριβότερα κοσμήματα στον κόσμο και οι τιμές τους είναι απλησίαστες καθώς είναι φτιαγμένα από αμύθητης αξίας πολύτιμους λίθους και μέταλλα, αλλά κανείς δεν καταλαβαίνει γιατί είναι τόσο υψηλές οι τιμές σε αυτή τη νέα Tiffany's συλλογή.

Καθώς οδεύουμε προς τις γιορτές των Χριστουγέννων, ο γνωστός νεοϋορκέζικος οίκος κοσμημάτων αποφάσισε να παρουσιάσει τη νέα του συλλογή με είδη και αξεσουάρ για το σπίτι (Home and Accessories collection) η οποία περιλαμβάνει πολλά χρηστικά αξεσουάρ για το σπίτι, αλλά και μικροαντικείμενα και προτάσεις για μικρο-δώρα. Μόνο που οι τιμές τους μοιράζουν εγκεφαλικά.


Η συλλογή περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, και ένα ζευγάρι ποτηράκια  που θυμίζουν τα γνωστά χάρτινα ή πλαστικά ποτηράκια μιας χρήσης, μόνο που αυτά είναι πορσελάνινα και κοστίζουν 99 δολάρια (!) και έχουν προκαλέσει πλήθος αρνητικών και χλευαστικών σχολίων στο διαδίκτυο για την εξωφρενική τους τιμή.


Όμως τα συγκεκριμένα ποτήρια δεν είναι τα μόνα πανάκριβα αντικείμενα της συλλογής, αφού η εν λόγω συλλογή περιλαμβάνει και ένα καλαμάκι που κοστίζει 250 δολάρια, ταμπλό για τρίλιζα που κοστίζει 1000 δολάρια, γιογιο που κοστίζει 300 δολάρια, αλλά και ένα  μοιρογνωμόνιο αξίας 425 δολαρίων και μια (ασημένια) μπάλα από σπάγκο αξίας 9000 δολαρίων καθώς και πολλά άλλα αντικείμενα φτιαγμένα από πολύτιμα αλλά και πιο ευτελή υλικά (όπως ξύλο) σε πραγματικά εξωφρενικές τιμές.


Δείτε μερικά από αυτά. 

καλαμάκι

σπάγκος

γιογιο

καφεκούτι

τρίλιζα

μοιρογνωμόνιο




 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!