GOSSIP

Πρωταγωνιστής του Game of Thrones παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα

Πολλοί πίστευαν ότι ήταν ήδη παντρεμένοι από τον Νοέμβριο του 2007, όμως έκαναν λάθος. Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν μερικές μέρες σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του UsWeekly.

Σύμφωνα με κάποιον χρήστη του Facebook, που όπως είπε είδε φωτογραφίες από το γάμο σε λογαριασμό φίλου του, ο πρωταγωνιστής του Game of Thrones, φορούσε λευκό πουκάμισο ενώ η νύφη ήταν πολύ όμορφη μέσα στο νυφικό της. Μάλιστα όπως ανέφερε στο ίδιο post κάποιοι καλεσμένοι παρουσίασαν στο γάμο τον παραδοσιακό χορό Māori haka.

«Ο Jason Momoa και η Lisa Bonet παντρεύτηκαν επισήμως πριν μερικές εβδομάδες στο σπίτι τους στην California», αποκάλυψε φίλος από το στενό οικογενειακό τους περιβάλλον. «Όπως φαίνεται ποτέ δεν είχαν παντρευτεί επίσημα μέχρι τώρα! Όπως είπαν και οι ίδιοι "το επισημοποιήσαμε!"».

Μια δεύτερη πηγή επιβεβαίωσε το νέο στο Us ότι το ζευγάρι που έχει δύο παιδιά, τη Lola 10 ετών και τον Nakoa Wolf 8 ετών, υπέγραψαν την άδεια γάμου τους στις 2 Οκτωβρίου, δηλαδή μία εβδομάδα πριν ανταλλάξουν τους όρκους τους.

Η κόρη της Bonet, Zoë Kravitz, που έχει αποκτήσει από τον προηγούμενο γάμο της με τον Lenny Kravitz, ήταν στο γάμο μαζί με την Alicia Vikander, τον Michael Fassbender και τον Chris Sharma! «Ο Jason έχει κοντά του τους ανθρώπους με τους οποίους δουλεύει μαζί και είναι πραγματικά ένα καλό παιδί», ανεφέρε η πρώτη πηγή στο Us και συνέχισε, «Ήταν ένα μεγάλο πάρτι και οι άνθρωποι ήρθαν από την πόλη για να παρευρεθούν κοντά τους!».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2005 και όπως σας αναφέραμε και πιο πάνω, μαζί έχουν δύο παιδιά!

Πηγή: mothersblog.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!