GOSSIP

Αποκαλύψεις-φωτιά για τον Αλβάρο και την Αθηνά Ωνάση

Βιβλίο με αποκαλύψεις-φωτιά για τον Αλβάρο και τον γάμο του με την Αθηνά Ωνάση

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τα «πέτρινα χρόνια» του γάμου της Αθηνάς Ωνάση με τον άπιστο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο είναι αποφασισμένος να φέρει στο φως ο Αλέξης Μανθεάκης, δικηγόρος και παλιός σύμβουλος του πατέρα της Τιερί Ρουσέλ, μέσα από τις σελίδες του νέου βιβλίου του με τίτλο «A Doll Made of Steel» («Μια κούκλα από ατσάλι»).

Την είδηση για όσα ετοιμάζει άφησε, να διαρρεύσει ο ίδιος ο συγγραφέας μέσα από τα social media. Με μια ανάρτηση «βόμβα» στην προσωπική του σελίδα στο facebook άφησε να εννοηθούν πολλά για τη σχέση της Αθηνάς με τον Βραζιλιάνο πλέι μπόι ιππέα, αλλά και για τη μυστηριώδη πέτρα του σκανδάλου.

Ξεδιπλώνοντας την ιστορία της πολύχρονης σχέσης του Αλέξη Μανθεάκη με την Αθηνά Ωνάση, η «Espresso» αναφέρει πως, εκτός από το γεγονός ότι εκείνος βρίσκεται πίσω από την έβδομη κατά σειρά βιογραφία της αμαζόνας (που κυκλοφόρησε το 2012 με την υπογραφή του και τον τίτλο «Αθηνά Ωνάση στο μάτι του κυκλώνα»), ευθύνεται και για την πρόσφατη αναδημοσίευση του ίδιου βιβλίου με νέα στοιχεία.

Στο αναδημοσιευμένο βιβλίο -που κυκλοφορεί ως e-book, όπως και το προηγούμενο, μέσω του Amazon.com- ο συγγραφέας κάνει αυτή τη φορά εκτενή αναφορά στο διαζύγιο της Αθηνάς, καθώς και στη Βελγίδα καλλονή, η οποία φαίνεται από τα στοιχεία που του εμπιστεύθηκε ότι υπήρξε επί οκτώμισι χρόνια παράνομη ερωμένη του «άτακτου» Ντόντα!

Ο συγγραφέας του βιβλίου απαντά με την πένα του σε πολλά από τα ερωτήματα που γεννήθηκαν αμέσως μετά την είδηση του χωρισμού, σχετικά με το πώς μέσα από την ιστορία αυτή η Αθηνά μεταμορφώθηκε από γλυκό κορίτσι σε μια διψασμένη για εκδίκηση γυναίκα, αλλά και για τη «στημένη» συνέντευξη-ιδέα του Ντόντα ώστε η «χρυσή κληρονόμος» να φαίνεται ψυχολογικά ασταθής.

 

Πηγή: gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!