WOMEN'S GUIDE

Μπλε κραγιόν το νέο trend! Θα το τολμήσεις;

Θυμίζει κάτι από gothic....λίγο από grunge, punk ή θα μπορούσαμε να το αντιληφθούμε και ως αναβίωση των 90’ς! 

Το σίγουρο πάντως είναι πως το μπλε κραγιόν στα χείλη εμφανίστηκε δυναμικά στις φετινές πασαρέλες και είναι γεγονός πως έχει αρχίσει να μας αρέσει, παρόλη την ανατρεπτική του εμφάνιση.

Ταιριάζει ιδιαίτερα σε λευκές επιδερμίδες, σε ξανθές αλλά και μελαχρινές. Μπορείς να συνδυάσεις ιδανικά το μπλε κραγιόν σου με nude μακιγιάζ στο υπόλοιπο πρόσωπο, αφού έτσι κι αλλιώς από μόνο του στα χείλη δείχνει τρομερά εντυπωσιακό. Επιπλέον, δημιουργεί τέλειο mix & match με μαύρα δερμάτινα σύνολα αλλά και ανοιχτά denim .

Επειδή είναι ένα «επικίνδυνο» χρώμα, καλό είναι να έχεις σχηματίσει πρώτα το περίγραμμα των χειλιών σου με ένα μολύβι σε ίδια απόχρωση και στη συνέχεια να γεμίσεις το εσωτερικό τους.

Φρόντισε να έχεις κάνει στην αρχή μία ήπια απολέπιση ώστε τα χείλη σου να είναι μαλακά και να τα αναδείξει καλύτερα η μπλε απόχρωση που θα απλώσεις. Στην αγορά θα ανακαλύψεις διάφορες επιλογές, από ματ σταθερό κραγιόν μέχρι υγρό λιπ γκλος, από ανοιχτό γαλάζιο μέχρι σκούρο blue/black. Έτσι, θα μπορείς ελεύθερα να κάνεις τους πειραματισμούς σου.

Πηγή: queen.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!