ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 03/11

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου περιορίζει την ελευθερία των κινήσεών σου, αναγκάζοντάς σε να ασχοληθείς με υποθέσεις και δραστηριότητες που ίσως να τις βρίσκεις πληκτικές αλλά πρέπει να προχωρήσουν. Αν μάλιστα, αρνηθείς να «υπακούσεις», μπορεί να γίνεις αντικείμενο σφοδρής κριτικής από τον κοινωνικό σου περίγυρο, κάτι που μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες στην εικόνα σου. Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθύς σε καλεί να μην προχωρήσεις άμεσα σε μια θεραπευτική αγωγή αλλά να περιμένεις καλύτερες μέρες.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη απέναντί σου σε προσκαλεί σε νέες περιπέτειες, αυτήν την φορά όμως τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι ούτε απλά, ούτε εύκολα και η πιθανότητα να «μπλέξεις» σε μια κατάσταση με «άδοξο» τέλος θα πρέπει να σε κάνει πολύ πιο επιφυλακτικό/η.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Παρότι η μέρα μπορεί να αποδειχθεί περισσότερο κουραστική από όσο υπολόγιζες, τελικά οι κόποι σου θα «πιάσουν τόπο», μάλιστα το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου μπορεί να σε δικαιώσει σε πολλά. Είναι λοιπόν μια καλή ευκαιρία να διεκδικήσεις περισσότερα πράγματα για σένα, αρκεί να εργαστείς γι’ αυτό και να μην αμελήσεις τις υποχρεώσεις σου. Παράλληλα βέβαια, ο Χείρωνας στους Ιχθύς μπορεί να σε εγκλωβίσει συναισθηματικά σε μια φιλία που θέλεις μεν να «ξεφορτωθείς», αλλά κοινές υποχρεώσεις σε εμποδίζουν να το πράξεις.

Ερωτικά

Αν σου αρέσει ο ρόλος της «νοσοκόμας» σίγουρα θα έχεις την ευκαιρία να τον… απολαύσεις, προσφέροντας τις υπηρεσίες σου σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Ίσως πάλι να σου τύχει κάτι» στον χώρο της εργασίας σου αλλά σίγουρα υπάρχει «μπέρδεμα» από πίσω.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Ο Χείρωνας στους Ιχθύς σε κρατά «δέσμιο» μέσα από κοινωνικές «νόρμες» που υπηρετείς, αλλά για την ώρα δεν είναι σοφό να επιχειρήσεις την απεμπλοκή σου από αυτές. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου «δοκιμάζει» τις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι ίσως μάθεις κάτι που θα σε στενοχωρήσει. Αν όμως απογοητευθείς από την συμπεριφορά κάποιου/ας, το «μήνυμα» είναι ότι αν δώσεις «χώρο», απλά σου ζητάνε κι άλλο! Επιπλέον δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι άτομα που εξ αρχής είναι φανερό ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σου.

Ερωτικά

Οι συνθήκες δεν ευνοούν το ξεκίνημα μιας νέας σχέσης, αφού το πιθανότερο είναι να σε φορτώσει με περισσότερους μπελάδες. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ίσως χρειαστεί να «τελειώσεις» μια υπόθεση που είναι φανερό ότι δεν έχει μέλλον.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σου ασκεί πιέσεις σε ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένειά σου και αφού μια στενοχώρια θα την... πάρεις, φρόντισε τουλάχιστον να ξεκαθαρίσεις τις ενδοοικογενειακές σχέσεις σου, ορίζοντας τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις του καθενός. Επιπλέον, καλείσαι να ξεφορτωθείς κάποια αντικείμενα που δεν έχουν πια χώρο στη ζωή σου. Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθύς μπορεί να συμβάλλει σε μια νομική ή «γραφειοκρατική» εμπλοκή που θα καθυστερήσει την επαγγελματική εξέλιξη σου.

Ερωτικά

Ο Δίας στον Σκορπιό αυξάνει την γοητεία σου, κάτι όμως που στην παρούσα φάση μπορεί να αποδειχθεί μέγα… πρόβλημα, αφού τα άτομα που σε προσεγγίζουν δεν έρχονται για να μοιραστούν αλλά για να σου πάρουν όσα περισσότερα μπορούν!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σου ζητά να θέσεις όρια στην σχέση σου με ένα συγγενικό σου πρόσωπο, που μάλλον ζητά περισσότερα από αυτά που μπορείς να δώσεις. Επιπλέον, ίσως αναβάλεις ένα ταξίδι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά αν… επιμένεις να ταξιδέψεις, καλό είναι να το συνδυάσεις με μια δουλειά, αφού έτσι κι αλλιώς δεν θα μπορέσεις να το απολαύσεις όπως θα ήθελες. Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθύς σου επισημαίνει ότι πρέπει πρώτα να λύσεις τις οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος κι ύστερα να δράσεις.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η και θελήσεις να αλλάξεις αυτό το καθεστώς, μάλλον θα «παντρευτείς» με τα… προβλήματα! Αν πάλι είσαι σε μια σχέση, είτε σου αρέσει είτε όχι, μπορεί να επιβιώσει και να εξελιχθεί, μόνον αν πάρει τα χαρακτηριστικά μιας «σύμβασης».

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Ο Χείρωνας στους Ιχθύς μπορεί να δημιουργήσει ένα αδιέξοδο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, εξ αιτίας ενός ζητήματος που αντιμετωπίζεις περισσότερο συναισθηματικά από όσο θα έπρεπε. Παράλληλα, έγνοιες και προβλήματα που αφορούν σε ένα οικείο σου πρόσωπο, μπορεί να σε αγχώσουν ή να σε «καθηλώσουν», ακυρώνοντας ένα μέρος των σχεδίων σου για κάτι πιο… ανέμελο! Επιπλέον, το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σου ζητά να είσαι αρκετά φειδωλός/η στα έξοδά σου, αφού θα χρειαστεί να καλύψεις μια έκτακτη υποχρέωση.

Ερωτικά

Φαίνεται να βασανίζεσαι από μια σύγκρουση συναισθήματος και λογικής στην οποία μάλιστα «συμμετέχει» ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου. Επειδή όμως για την ώρα δεν πρόκειται να βρεθεί κάποια διέξοδος είναι προτιμότερο να αποφασίσεις, όταν πια θα έχεις πιο καθαρό μυαλό.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε καλεί να… ξεχάσεις για την ώρα οτιδήποτε έχει να κάνει με την ευχαρίστηση ή τη διασκέδασή σου και να δώσεις προτεραιότητα σε εκείνα που πρέπει να γίνουν. Επιπλέον, καλό είναι να αποφύγεις τις συνεργασίες, αφού τελικά θα «φορτωθείς» με περισσότερα από όσα αντέχεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις «πόντους» μέσα από το προσεγμένο παρουσιαστικό σου. Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθύς μπορεί να αναδείξει προβλήματα στο συγγενικό σου περιβάλλον.

Ερωτικά

Αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, το πιθανότερο είναι να μπλέξεις σε μια ιστορία, που αργά ή γρήγορα θα φτάσει σε αδιέξοδο. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η ίσως χρειαστεί να ασχοληθείς με ένα συγκεκριμένο πρόβλημα του/της συντρόφου σου, πριν πάρει ανεπιθύμητες διαστάσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Με το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου να επηρεάζει άμεσα τον τομέα της υγείας σου, το σωστό θα ήταν να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής ή να κόψεις μια βλαβερή συνήθεια. Παράλληλα, φαίνεται να «τα δίνεις όλα», προκειμένου να ευχαριστήσεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, χωρίς όμως τελικά να αναγνωρίζονται οι κόποι και οι θυσίες σου, αφού οι μνήμες από έναν κακό χειρισμό σου στο παρελθόν, είναι ακόμη νωπές. Αν όμως έχεις παιδιά, μη διστάσεις να συνδράμεις σε ένα θέμα που σχετίζεται με την υγεία τους, είτε την σωματική είτε την ψυχική.

Ερωτικά

Σήμερα έλκεις δύο τύπους υποψηφίων: Άτομα, που διαθέτουν μια σοφία και με τα οποία σας χωρίζουν αρκετά… χρονάκια αλλά και άτομα που είναι ήδη δεσμευμένα, όσο και συναισθηματικά στερημένα ή πολύ πληγωμένα και ψάχνουν το ερωτικό «αποκούμπι» τους.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Ο Χείρωνας στους Ιχθύς μπορεί να σε εγκλωβίσει συναισθηματικά εξ αιτίας ενός οικογενειακού ή περιουσιακού θέματος, που ναι μεν εξελίσσεται σε βάρος σου αλλά δεν μπορείς να κάνεις κι αλλιώς! Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε καλεί να ανταποκριθείς σε ένα έκτακτο περιστατικό, στο οποίο εμπλέκεται ένα φιλικό σου άτομο, να ξέρεις όμως πως ό,τι υλικό προσφέρεις δεν θα «πιάσει τόπο». Είναι λοιπόν πιο ασφαλές αλλά και πιο σωστό να του/της δείξεις κυρίως τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να βγει από την δύσκολη θέση.

Ερωτικά

Ίσως υπάρξει μια «εμπλοκή» με ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος αλλά αν ενδώσεις στην πρόκληση είναι βέβαιο ότι θα δημιουργηθούν πολλά προβλήματα, αφού «παίζει» κάτι… παράλληλο! Όσο κι αν κολακεύεσαι λοιπόν, είναι πολύ πιο σοφό να απέχεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σου ζητά να δεις με ποιόν τρόπο μπορείς να ανταποκριθείς πληρέστερα στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σου, πολύ περισσότερο που άμεσα δεν μπορείς να υπολογίζεις σε εξωτερική βοήθεια, παρά μόνον στις δικές σου προσπάθειες. Ίσως μάλιστα να προκύψει κι ένα σοβαρό θέμα με μια συνεργασία. Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθύς μπορεί να αναδείξει ένα θέμα υγείας συγγενούς σου, αλλά και να «μπλοκάρει» μια μετακίνησή σου με τρόπο που να μην μπορείς να κάνεις ούτε μπρος, ούτε πίσω!

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η μπορεί να σου γίνει μια «κρούση» από ένα άτομο που σχετίζεται με την δουλειά σου, αλλά μάλλον δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να μπεις σε μια κατάσταση που μπορεί να αποδειχθεί αρκετά περίπλοκη αλλά και ασύμφορη επαγγελματικά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για εξωστρεφείς δραστηριότητες κι ίσως ταλαιπωρηθείς αρκετά, αν αποφασίσεις να ταξιδέψεις ή απλά να «σκοτώσεις» την ώρα σου με φίλους/ες και γνωστούς/ες, αφού όλο και κάποιο πρόβλημα θα προκύψει. Αντίθετα, με το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου «επιβάλλεται» να μελετήσεις και να οργανωθείς περισσότερο, αφού θα κληθείς να «αποδείξεις» την επάρκειά σου σε γνώσεις και την διαχείριση πολυσύνθετων καταστάσεων. Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθύς μπορεί να μπλοκάρει μια οικονομική υπόθεσή σου.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στον Ζυγό μπορεί να σε παρασύρει να «ξανοιχτείς» απέναντι σε ένα πρόσωπο που τελικά θα αποδειχθεί ανάξιο των προσδοκιών σου. Ακόμη, αν σκέφτεσαι να κάνεις κάποια ερωτική «παρατυπία»… άστο για μια άλλη φορά!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Ο Χείρωνας στο ζώδιό σου δεν σου επιτρέπει να δράσεις ελεύθερα, κυρίως λόγω κάποιων εξαρτήσεων που σε κρατούν «δέσμιο/α». Παράλληλα, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός/η στις αγορές σου, αφού μπορεί να «φορτωθείς» με σκάρτα ή ελαττωματικά προϊόντα. Αντίθετα όμως, μπορείς να «τρέξεις» μια σημαντική πώληση, που θα σου δώσει την δυνατότητα να κλείσεις κάποιες «τρύπες» στον ισολογισμό σου. Επιπλέον, το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου θα σε «φορτώσει» με πρόσθετες υποχρεώσεις και καθήκοντα στην δουλειά σου.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στον Ζυγό μπορεί να σε φέρει κοντά σε ένα «ενδιαφέρον» πρόσωπο αλλά φαίνεται ότι η όποια σχέση μεταξύ σας θα ορίζεται περισσότερο από το συμφέρον, παρά από συναισθήματα. Ίσως μάλιστα να σου ζητηθεί άμεσα να… καταθέσεις τον οβολόν σου!

 

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!