GOSSIP

Το Hollywood τιμά την ντίβα Mariah Carey

Η αμερικανίδα ντίβα Mariah Carey άφησε το απότυπωμά της μπροστά από τον διάσημο κινηματόγραφο TCL Chinese Theater ανήκοντας πλέον στην ελίτ του Hollywood, κατά τη διάρκεια τελετής που οργανώθηκε προς τιμήν της ως επιβράβευση της 25ετούς καριέρας της και της συνεισφοράς της στη μουσική βιομηχανία.

Φορώντας μαύρο εφαρμοστό φόρεμα με αποκαλυπτικό ντεκολτέ, διχτυωτό καλσόν και ψηλοτάκουνα πέδιλα και με πλούσιες ξανθές μπούκλες, η Carey έσκυψε και έβαλε την υπογραφή της σε νωπό σκυρόδεμα, στη συνέχεια τοποθέτησε τα χέρια της μέσα σε αυτό το πλαίσιο μετά πάτησε πάνω του --μια διαδικασία που επιφυλάσσεται στους αστέρες που τιμά το Hollywood.

Η τραγουδίστρια με τη δυνατή φωνή, η έκταση της οποίας είναι πέντε οκτάβες, ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για την πίστη τους, που την ανέδειξαν από το πρώτο της κιόλας τραγούδι "Vision of Love" το 1990 και μετά για το "Heartbreaker" και το "We Belong Together".

"Είναι τιμή να βρίσκομαι εδώ και ελπίζω ότι θα τα καταφέρω να περπατήσω με αυτά τα παπούτσια", είπε αστειευόμενη.

Η Carey, ηλικίας περίπου 48 ετών --καθώς η επίσημη χρονολογία γέννησής της αποτελεί θέμα συζήτησης-- συγκαταλέγεται στους καλλιτέχνες που γνώρισαν τη μεγαλύτερη επιτυχία στη μουσική βιομηχανία τις τελευταίες δεκαετίες, με πωλήσεις 200 και πλέον εκατομμυρίων δίσκων παγκοσμίως και 5 βραβεία Grammy.

Ο τελευταίος της δίσκος "Me. I Am Mariah... The Elusive Chanteuse", που κυκλοφόρησε το 2014, ήταν ωστόσο αυτός με τις λιγότερες πωλήσεις μέχρι σήμερα. Από το 2015, η Mariah Carey δίνει παραστάσεις στο καζίνο Caesar Palace του Λας Βέγκας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!