WOMEN'S GUIDE

Η σημασία της περιποίησης του δέρματος πριν κοιμηθείτε!

Όλοι γνωρίζουμε ότι η καθημερινή φροντίδα του δέρματος είναι σημαντική.

 

Από τον καθαρισμό και την τόνωση, μέχρι την ενυδάτωση. Πιθανότατα εσείς να ακολουθείτε όλη αυτή τη ρουτίνα ομορφιάς το πρωί! Ξέρατε όμως ότι η φροντίδα του δέρματος και τη νύχτα, είναι εξίσου σημαντική;

Πιστεύετε ότι η ίδια διαδικασία φροντίδας είναι κατάλληλη και για το βράδυ; Ξανασκεφτείτε το.

Γιατί χρειάζεστε και τη νύχτα ρουτίνα ομορφιάς;

Το δέρμα σας είναι διαφορετικό όταν ξυπνάτε σε σύγκριση με όταν πηγαίνετε στο κρεβάτι. Το βράδυ το δέρμα σας έχει όλα τα υπολείμματα της ημέρας. Από την ατμοσφαιρική ρύπανση και την εφίδρωση μέχρι το στεγνό κλιματισμό γραφείου, το δέρμα σας θα είναι πιθανότατα τόσο κουρασμένο όσο αισθάνεστε και εσείς στο τέλος μιας κουραστικής ημέρας.

Το πρωί, το δέρμα σας είχε χρόνο να «ξεκουραστεί», έτσι ώστε να είναι σε τελείως διαφορετική κατάσταση, από το προηγούμενο βράδυ.

Τι πρέπει να περιλαμβάνει η περιποίηση νυκτός;

Η φροντίδα του δέρματος πριν από το βραδινό ύπνο πρέπει να επικεντρώνεται στον βαθύ καθαρισμό για να απαλλαγείτε από τους ρύπους που παραμένουν στο πρόσωπό σας, από όλη την ημέρα.

Ειδικά, αν φοράτε μακιγιάζ τότε είναι απαραίτητο να το αφαιρέσετε πριν πάτε για ύπνο. Το De-Make Up 4 in 1 της FREZYDERM, είναι ένα απαλό γαλάκτωμα καθαρισμού για το πρόσωπο, το λαιμό και τα μάτια. Προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό από ρύπους και προϊόντα μακιγιάζ, ενώ ταυτόχρονα τονώνει, δροσίζει και ενυδατώνει την επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει την αίσθηση λιπαρότητας. Παράλληλα, μπορείτε να καθαρίσετε σε βάθος το πρόσωπό σας με το Mild Wash Liquid από την FREZYDERM το οποίο ενισχύει τη φυσιολογική άμυνα του δέρματος, προστατεύει το δερματικό φραγμό, έχει ενυδατική και μαλακτική δράση και η δροσερή υφή του χαρίζει δερματική ευεξία.



Αξιοποιήστε στο έπακρο τις αντιγηραντικές κρέμες

Το βράδυ κατά την διάρκεια του ύπνου το δέρμα ανανεώνει τα κύτταρά του και αναπλάθεται, τόσο μέσω της κυκλοφορίας του αίματος όσο και εξωτερικά. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να επιλέγεται μία κρέμα νύχτας, η οποία έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τη λειτουργία του δέρματος αυτές τις ώρες. Επιλέξτε μεταξύ της Night Force A+E και της Anti-Wrinkle Rich Night Cream, ανάλογα με την ηλικία και τις ανάγκες του δέρματός σας, και ξυπνήστε με μια αναζωογονημένη και ορατά πιο νεανική επιδερμίδα.

Εκτός από το πρόσωπο, μην ξεχνάτε να φροντίζετε κάθε βράδυ και τα μάτια σας, ειδικά αν έχουν εμφανιστεί ρυτίδες και χαλάρωση στην περιοχή γύρω από αυτά. Η κρέμα ματιών Anti-Wrinkle Eye μειώνει και “γεμίζει’’ τις ρυτίδες, συσφίγγει και αναπλάθει την επιδερμίδα της περιοχής, προσφέρει πλούσια ενυδάτωση. Αμέσως θα νιώσετε την επιδερμίδα ενυδατωμένη και ελαστική και θα αποκτήσετε ορατά νεανικό και ξεκούραστο βλέμμα.



Ενυδάτωση, η παντοτινή ανάγκη

Η ενυδάτωση είναι απαραίτητη για την καλή υγεία του δέρματος και ο χρόνος για ύπνο είναι καλός χρόνος για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ανάγκη αυτή, επιλέγοντας κρέμες που προστατεύουν την επιδερμίδα και θωρακίζουν αποτελεσματικά τη φυσική υγρασία του δέρματος. Η Moisturizing24h Cream, είναι μία πολύ απαλή και δροσερή κρέμα για το πρόσωπο και το λαιμό, με σύνθεση εμπλουτισμένη με 3 φυτικά εκχυλίσματα και κεραμίδια ώστε να προσφέρει παρατεταμένη ενυδάτωση στην επιδερμίδα και ενίσχυση του κολλαγόνου και της ζωτικότητας του δέρματος. Παράλληλα, προστατεύει το DNA του δέρματος, προλαμβάνει τα σημάδια της φωτογήρανσης και παρέχει αντιοξειδωτική προστασία. Από την πρώτη εφαρμογή θα νιώσετε το δέρμα σας να ξεδιψά και να αποκτά την απαλότητα και την ελαστικότητα που αναζητά.

Τώρα που ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και γιατί είναι σημαντικό, μπορείτε να ξεκινήσετε από σήμερα κιόλας, πριν πάτε για ύπνο.

Δείτε όλα τα προϊόντα στο www.frezyderm.com.cy και ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Frezyderm Cyprus

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!