GOSSIP

Πωλείται το σπίτι που μένει η Rihanna

Τρέξτε να προλάβετε. Η πολυτελής μεζονέτα στην οποία διαμένει η Rihanna στη Νέα Υόρκη πωλείται μόνο 16,9 εκατ. δολάρια...

Η 29χρονη ποπ σταρ νοικιάζει το διαμέρισμα έναντι 50 χιλιάδων δολαρίων το μήνα από τον Γάλλο φωτογράφο μόδας Αντουάν Βεργκλά τα τελευταία τέσσερα χρόνια, από τότε που μετακόμισε στο Μανχάταν από το Λος Άντζελες το 2013.

Το διαμέρισμα των 433 τετραγωνικών μέτρων μπορεί να υπερηφανεύεται για μια τεράστια βεράντα, μία μεγάλη κουζίνα και θέα από το μπάνιο στο εμβληματικό Empire State Building.

Στο διαμέρισμα φτάνει κανείς με ασανσέρ που κλειδώνει στον επάνω όροφο της μεζονέτας όπου βρίσκεται το καθιστικό σε σχήμα L, τραπεζαρία και χώρο ψυχαγωγίας.

Υπάρχει επίσης μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ένα μπαρ. Στον κάτω όροφο υπάρχει μία σουίτα με μπάνιο για επισκέπτες ή το προσωπικό και δύο πιο μεγάλα υπνοδωμάτια.

Η κύρια σουίτα είναι γωνιακή και διαθέτει ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με θέα στα βόρεια και δυτικά της πόλης, ένα δωμάτιο-ντουλάπα και ένα μπάνιο με καμπίνα ντουζ και μπανιέρα κάτω από το παράθυρο που έχει ως θέα το Empire State Building.

Η μεζονέτα του 11ου και 12ου ορόφου που ζει η Rihanna διαθέτει επίσης τζάκι και βρίσκεται στα όρια του Soho με την Chinatown και τη Little Italy.

Η Rihanna αρχικά για το διαμέρισμα πλήρωνε 39 χιλιάδες δολάρια το μήνα, το οποίο πλέον της στοιχίζει 50 χιλιάδες δολάρια το μήνα.

Το διαμέρισμα αγοράστηκε από τον Βεργκλά το 2005 έναντι 6,1 εκατ. δολαρίων και το 2009 προσπαθεί κατά καιρούς να το πωλήσει χωρίς να τα έχει καταφέρει έως τώρα.

Το κτίριο χρίστηκε το 1911 και η αρχική του χρήση ήταν τυπογραφία και εκδοτικός οίκος, ενώ το 2004 μετατράπηκε σε συγκρότημα κατοικιών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!