WOMEN'S GUIDE

Μικρά μυστικά για να βγαίνεις πάντα κούκλα στις φωτογραφίες

Τώρα που δεν είμαστε πια μαυρισμένες από το καλοκαίρι, όλα είναι πιο δύσκολα -φωτογραφικά μιλώντας πάντα- ακόμα και οι σωστές selfies.

Tώρα που κάνει κρύο και φοράμε όλες χοντρά ρούχα και βαριά παλτό (όχι ακόμα οκ, αλλά οσονούπω) κάνουμε τις φωτογραφίσεις μας και τις αντίστοιχες αναρτήσεις μας στο Instagram, σε βιομηχανικά τοπία και σε λιγότερο ειδυλλιακά σκηνικά από τα ανθισμένα χωράφια και τις ατελείωτες αμμουδιές.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να αφήσουμε κάποια πράγματα στην τύχη και να μην βγαίνουμε εξίσου όμορφες και λαμπερές με την -όχι και τόσο μακρινή ακόμα Οκτώβριο έχουμε- περίοδο που είμαστε ηλιοκαμένες και με το αλάτι στα μαλλιά μας. Παρακάτω θα βρεις πέντε εύκολα και πρακτικά tips για να αυξήσεις την φωτογένεια σου στο 100% και να βγάζεις τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες, δείχνοντας ακόμα πιο όμορφη από ότι πιστεύεις ότι μπορείς να βγεις!

1. Nα έχεις φυσικό χαμόγελο

Kαι πώς θα το πετύχεις αυτό; Eίναι πολύ απλό! Κλείσε τα μάτια σου, πάρε μια βαθιά ανάσα και άνοιξε τα ένα δευτερόλεπτο πριν το κλικ της μηχανής (ή του κινητούς). Φυσικά όταν τα ανοίξεις φρόντισε να χαμογελάς. Θα δείχνεις ελαφρώς «έκπληκτη» και αυθόρμητη.

2. Βγάλε φωτογραφίες καθιστή

Από χαμηλότερη οπτική γωνία από το αντικείμενο που φωτογραφίζεις, από εσένα δηλ. στην συγκεκριμένη περίπτωση. Από κάτω προς τα πάνω «τραβηγμένη» θα πιο λεπτή και να αναδεικνύονται οι γωνίες του προσώπου σου.

3. Να βγαίνεις πάντα τρία τέταρτα

Είναι πολύ πιο κολακευτικό για το πρόσωπο να φαίνεται ένα μέρος του και να μην κοιτά ανφάς την κάμερα. Δείχνει πιο λεπτό και είναι και και πιο μοιραία η στάση και το ύφος σου. Αν ένα πράγμα θέλουμε οπωσδήποτε στις φωτογραφίες είναι να αποπνέουμε μυστήριο.

4. Το κινητό πρέπει να είναι σε μεγάλη απόσταση από το πρόσωπό σου

Μην πλησιάζεις πολύ στην κάμερα γιατί αυτομάτως θα φαίνεσαι «μεγαλύτερη» σε όγκο. Κράτα μία μέτρια απόσταση από τον φακό αν θες να δείχνεις πιο λεπτή.

5. Κράτα το τηλέφωνό σου όσο πιο χαμηλά μπορείς

Σύμφωνα με την blogger, Chriselle Lim, όσο πιο κάτω είναι ο φακός, σε σχέση με εσένα, τόσο πιο ψηλή και αδύνατη μοιάζεις.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!