ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/10

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Με την Αφροδίτη και τον Άρη απέναντί σου μπορεί να προβληματιστείς από μια αστάθεια στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, που την μια στιγμή δείχνουν οκ και την άλλη γίνονται… μαντάρα! Το ζητούμενο ωστόσο είναι να «ζυγίσεις» τα υπέρ και τα κατά, ακολουθώντας την μέση οδό, αφού όλοι –ακόμη κι εσύ- έχουν τα δυνατά τους σημεία αλλά και τις εξόφθαλμες αδυναμίες τους! Παράλληλα, ο Ήλιος και ο Ερμής στον Σκορπιό σε ωθούν να διεκδικήσεις περισσότερα στον οικονομικό τομέα, με τις προσπάθειές σου να στέφονται από επιτυχία.

Ερωτικά

Αν αναζητάς την περιπέτεια οι ουρανοί… είναι μαζί σου! Αν όμως είσαι δεσμευμένος/η, τότε καλείσαι να «διαπραγματευτείς» κάποιες απαιτήσεις του/της συντρόφου σου που ίσως και να σου φαίνονται παράλογες ή άτοπες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Σκορπιό σε κάνουν πιο κοινωνικό/η, φέρνοντάς σε πιο κοντά σε άτομα που και μπορούν και θέλουν να σε βοηθήσουν. Σε αυτήν την φάση μάλιστα, οι συνεργασίες είναι το δυνατό σου σημείο. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη και ο Άρης στον Ζυγό ενδέχεται να δημιουργήσουν μεταπτώσεις στην ψυχολογία σου ή ακόμη και μια ελαφριά αδιαθεσία, ικανή όμως να σε «ρίξει» πίσω. Φρόντισε λοιπόν περισσότερο την διατροφή σου και απόφυγε τις καταχρήσεις. Επιπλέον ενδέχεται να προκύψουν κάποιες αντιζηλίες στην δουλειά σου.

Ερωτικά

Δύσκολοι καιροί για… δεσμευμένους! Οι «καμπάνες» της ανανέωσης κτυπούν δυνατά και είτε πρόκειται για κάτι νέο, είτε για την αναβίωση μιας παλιάς ιστορίας, ο πειρασμός θα είναι πολύ μεγάλος. Αν όμως είσαι μόνος/η, τότε… καλά να περάσεις!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Σκορπιό σε καλούν να κινηθείς άμεσα σε ένα εργασιακό σου θέμα, αφού μπορείς να επωφεληθείς από τις εξελίξεις. Ίσως βέβαια απλά, να απολαύσεις τα καλά μιας άδειας ή μιας ημέρας απαλλαγμένης από πολλές ευθύνες, ρίχνοντας το βάρος των προσπαθειών σου στο «μέτωπο» των διαπροσωπικών σου σχέσεων, που πραγματικά «φλέγεται». Θα έχεις βέβαια και περισσότερες ευκαιρίες για να διασκεδάσεις «μέχρις εσχάτων», αν όμως έχεις παιδιά, έχε τον νου σου γιατί θα την κάνουν την «κουτσουκέλα» τους!

Ερωτικά

Κάτι νέο υπάρχει στον ορίζοντα κι είναι στο χέρι σου να προχωρήσεις. Επειδή όμως φαίνεται να μην έχεις ξεμπερδέψει ακόμη με μια πρότερη κατάσταση, δες το σαν μια ενδιαφέρουσα αλλαγή, που θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις το τι θες πραγματικά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Σκορπιό σε καλούν να ασχοληθείς με ότι αγαπάς και να διασκεδάσεις, χωρίς να σκοτίζεις το μυαλό σου με υποχρεώσεις. Επιπλέον, ευνοείσαι στα τυχερά παιχνίδια, οπότε αξίζει τον κόπο μια… δοκιμή! Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη κι ο Άρης στον Ζυγό τονίζουν περισσότερο τα οικογενειακά θέματα κι ίσως προκύψει μια ανησυχία ή μια αντιζηλία, η οποία όμως φαίνεται να είναι προσωρινή. Δεν αποκλείεται πάντως να δεχθείς ή να κάνεις επισκέψεις, που θα αποκτήσουν χαρακτήρα ερωτικής διεκδίκησης!

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η μπορείς άνετα να «κάνεις το παιχνίδι σου», οι προδιαγραφές σου μάλιστα είναι λαμπρές! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση θα νιώσεις την ανάγκη να την προστατέψεις από… έξωθεν απειλές, ιδιαίτερα αν το ταίρι σου δείχνει να κολακεύεται.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η Αφροδίτη και ο Άρης στον Ζυγό σε κάνουν πιο επικοινωνιακό/η και κατά την διάρκεια της ημέρας είναι πιθανόν να έχεις αυξημένες μετακινήσεις, όπως και επαφές με γνωστούς ή συγγενείς κι ακόμη να μάθεις πράγματα που σε ενδιαφέρουν. Ίσως μάλιστα να εκδηλωθεί κι ένα ερωτικό ενδιαφέρον κατά την διάρκειά τους! Παράλληλα, ο Ήλιος και ο Ερμής στον Σκορπιό σε καλούν να πάρεις πρωτοβουλίες για μια οικογενειακή σου υπόθεση ή για ένα θέμα του σπιτιού σου, αφού τα πράγματα θα εξελιχθούν ευκολότερα από όσο περίμενες.

Ερωτικά

Ναι μεν οι «έξωθεν προκλήσεις» δεν έχουν τελειωμό, να θυμάσαι όμως ότι αυτήν την περίοδο έλκεις το… πρόβλημα, κατ’ επέκταση και οι προσδοκίες σου θα πρέπει να είναι μικρές. Μπορείς πάντως να «προπονηθείς» επιλύοντας θέματα σε μια… άλλη σχέση!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Με την Αφροδίτη και τον Άρη στον Ζυγό υπάρχει μια σχετική αστάθεια στα οικονομικά σου, που πηγαίνουν από την κορυφή στον… πάτο κι άντε πάλι από την αρχή! Δεν αποκλείεται βέβαια να ξοδευτείς για να αποκτήσεις κάτι που θέλεις πολύ ή για να εντυπωσιάσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, οπότε «χαλάλι» οι κόποι και οι θυσίες σου. Παράλληλα, ο Ήλιος και ο Ερμής στον Σκορπιό σε καλούν να «κυκλοφορήσεις» στον έξω κόσμο αλλά αν δεν είσαι πολύ εξωστρεφής τύπος, μπορείς να ικανοποιηθείς επαρκώς από διαβάσματα ή μελέτες.

Ερωτικά

Από την στιγμή που το συναίσθημα σου υποχωρεί, χάριν της λογικής, το πιθανότερο είναι να καταλήξεις σε μια μάλλον φιλική σχέση, παρά ερωτική. Αν όμως «την πατήσεις» και ερωτευθείς, τότε θα πρόκειται για κάτι πολύ δυνατό, με τα… υπέρ και τα κατά του!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη και ο Άρης στο ζώδιό σου, τονίζουν το σεξ απήλ σου και σε κάνουν «το μήλον της Έριδος» μεταξύ ποικίλων διεκδικητών, δεν αποκλείεται όμως να παρασυρθείς κι εσύ από ένα «άλογο» πάθος, που θα σε κάνει να μην αναγνωρίζεις τον εαυτό σου! Σε κάθε περίπτωση πάντως το σίγουρο είναι πως δεν θα βαρεθείς… Ενδιαφέρον βέβαια εξακολουθούν να παρουσιάζουν και τα οικονομικά σου, αφού ο Ήλιος και ο Ερμής στον Σκορπιό σε βοηθούν να πετύχεις το καλύτερο για σένα, χωρίς μάλιστα να προσπαθήσεις πολύ για αυτό.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, μπορείς να ζήσεις έναν μεγάλο έρωτα, με πάθος, υποσχέσεις, διεκδικήσεις και όλα εκείνα που συνθέτουν το κλασικό ερωτικό «παιχνίδι». Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, όλα αυτά ίσως να συνιστούν ένα… πρόβλημα!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ο Ήλιος και ο Ερμής στο ζώδιο σου αναδεικνύουν την προσωπικότητά σου και σε καλούν να αναλάβεις πρωτοβουλίες, ώστε να «πιάσεις» έναν μεγάλο στόχο ή να κερδίσεις κάτι που διεκδικούν πολλοί. Μπορεί βέβαια και να σου προσφερθούν όλα «στο πιάτο», χωρίς να κουνήσεις το μικρό σου δακτυλάκι, οπότε μην… ζοριστείς! Παράλληλα όμως, με την Αφροδίτη και τον Άρη στον φυσικό 12ο «οίκο» σου, ενδέχεται να υπάρξουν και κάποια θέματα στην υγεία σου, που δεν είναι μεν τόσο σοβαρά όσο φαίνονται αλλά χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

Ερωτικά

Η εμφάνιση ενός προσώπου με πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, μπορεί να αποδειχθεί καταλυτική για την προσωπική σου ζωή, ξυπνώντας μέσα σου ανεκπλήρωτους πόθους και επιθυμίες που είχες βάλει στο περιθώριο. Αν λοιπόν είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πρόσεξε!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη και ο Άρης στον Ζυγό διευρύνουν τον κοινωνικό σου κύκλο και σε ωθούν να ασχοληθείς περισσότερο με θέματα που αφορούν είτε στους φίλους και τις φίλες σου, είτε σε μια συλλογική δραστηριότητα. Παράλληλα, με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Σκορπιό μπορεί να οδηγηθείς στα… άδυτα του παρασκηνίου κι αν μεν πρόκειται για αποκαλύψεις γύρω από προσωπικά θέματα, μάλλον δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς περισσότερο. Αν όμως μάθεις ένα μυστικό γύρω από την δουλειά σου, καλό είναι να το αξιοποιήσεις.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, οι συγκυρίες σε ευνοούν κι ίσως είναι σκόπιμο να διευρύνεις τον ορίζοντα των αναζητήσεων σου και σε άλλα… μετερίζια, αφού η Αφροδίτη και ο Άρης μπορούν να σου δώσουν αυτό που ζητάς αλλά… όχι εκεί που νομίζεις πως θα το βρεις!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλουν στην δημιουργία μιας νέας φιλίας αλλά και στην συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Και παρότι οι γνωριμίες σου δεν θα έχουν όλες την σωστή ποιότητα, είναι βέβαιο πώς θα συναναστραφείς και με άτομα που ξέρουν τι ζητούν και «ο λόγος τους είναι συμβόλαιο». Παράλληλα, η Αφροδίτη και ο Άρης στον Ζυγό σε ωθούν να θέσεις νέους στόχους αλλά και να έρθεις πιο κοντά με έναν ισχυρό παράγοντα, που μπορεί να έχει κι ένα πιο... προσωπικό ενδιαφέρον για σένα!

Ερωτικά

Αν αναζητάς μια περιπέτεια, σίγουρα μπορείς να την έχεις –και μάλιστα εξαιρετικά θερμή- αλλά καλό είναι να μην έχεις προσδοκίες για μια σταθερή σχέση. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, έχε τον νου σου, μήπως «κάτι παίζει» από την… άλλη πλευρά!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Σκορπιό, πολλά από αυτά για τα οποία μέχρι πρότινος δεν ήθελες να εκδηλώνεις δημόσια το ενδιαφέρον σου, έχουν γίνει πλέον θέματα πρώτης γραμμής, κάτι που μπορεί μεν να πολλαπλασιάσει τα καθήκοντά σου αλλά με πολύ σοβαρές πιθανότητες επιτυχίας στο έργο σου. Εξ άλλου, θα έχεις και την υποστήριξη ενός ισχυρού παράγοντα. Παράλληλα, η Αφροδίτη και ο Άρης στον Ζυγό σε καλούν να «ξεπορτίσεις», είτε για να διασκεδάσεις, είτε για να επισκεφθείς χώρους με πνευματικό ή εκπαιδευτικό ενδιαφέρον.

Ερωτικά

Η ζωή σου επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις, ιδιαίτερα αν ταξιδέψεις ή «κυκλοφορήσεις» στον έξω κόσμο. Από εκεί και ύστερα, βέβαια δεν παύει να ισχύει το «easy come, easy go», ενώ αν είσαι ήδη σε μια σχέση, αρκέσου στα… κοπλιμέντα!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη και ο Άρης στον Ζυγό τονίζουν κάθε τι που σχετίζεται με τα οικονομικά σου, χωρίς όμως να διασφαλίζουν και την σταθερότητα τους, αφού πρακτικά, η πρώτη σου δίνει και ο δεύτερος σου… παίρνει. Και βέβαια το δικό σου μέλημα είναι να βρεις μια ισορροπία σε αυτήν την «τραμπάλα», περιορίζοντας τις αχρείαστες σπατάλες. Παράλληλα, ο Ήλιος και ο Ερμής στον Σκορπιό σε θέλουν… εξοδούχο/α, αν μάλιστα ταξιδέψεις, αναμένεται να ικανοποιηθείς πλήρως από όλα αυτά που θα βιώσεις. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια ευχάριστη είδηση.

Ερωτικά

Μπορείς να συζητήσεις με τον άνθρωπο σου τι είναι αυτό που λείπει από την σχέση σας και τι καλύτερο θα μπορούσε να γίνει, είτε πριν είτε μετά το… σεξ! Ανάλογα διερευνητική μπορεί να είναι βέβαια και η στάση σου απέναντι σε μια νέα γνωριμία.

 

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!