GOSSIP

Khloe Kardashian: Μαθεύτηκε το φύλο του μωρού που περιμένει!

Αφού η μητέρα της επιβεβαίωσε τα νέα της εγκυμοσύνης λέγοντας σε συνέντευξή της ότι «Πετάει στο φεγγάρι...», διέρρευσε και το φύλο του μωρού που περιμένει!

Πολλαπλές πηγές φαίνεται να επιβεβαιώνουν το νέο σύμφωνα με την Dailymail. Το φύλο του μωρού ήρθε μερικές μέρες μετά τη δήλωση της 61 έτους μητέρας της διάσημης σταρ, Kris Jenner η οποία ανέφερε ότι όντως η κόρη της είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, από τον αθλητή Tristan Thompson! «Πετάω από ευτυχία για εκείνη!», είπε στο Entertainment Tonight!

H Khloe Kardashian που σύμφωνα με αρκετά διεθνή μέσα θα αποκτήσει αγόρι, έχει έντονες λιγούρες και αρκετές πρωινές ναυτίες. Αν και έχει αρχίσει να τρώει μεγαλύτερες μερίδες απ' ό,τι πριν η σταρ, συνεχίζει να γυμνάζεται προσπαθώντας να διατηρήσει έτσι την καθημερινή της ρουτίνα. «Μπορεί να έχει ελαττώσει λίγο την ένταση των ασκήσεων», φαίνεται να λέει πηγή στο Usmagazine, «αλλά συνεχίζει να γυμνάζεται εντατικά!».

Φίλοι από το στενό οικογενειακό περιβάλλον τόσο της Khloe όσο και του Tristan, αναφέρουν ότι ο γάμος δεν θα αργήσει να έρθει. «Ο γάμος είναι μέσα στα σχέδιά τους. Απλά περιμένουν για την κατάλληλη στιγμή να κάνουν το επόμενο βήμα. Η Kloe δεν θέλει να κάνει βιαστικά βήματα!».

Η Kris είναι η μόνη που επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της Khloe, ενώ ανέφερε ότι εγκρίνει ως αγόρι της κόρης της τον NBA star!

Πηγή: mothersblog.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!