GOSSIP

Ο Matt Damon ως νταντά των διδύμων του Clooney! (vid)

Ο χαζομπαμπάς George Clooney πήγε στην εκπομπή του Jimmy Kimmel ως προσκεκλημένος στο πλαίσιο της προώθησης της ταινίας του «Suburbicon». Ήταν σίγουρο ότι δε θα απέφευγε τις ερωτήσεις του παρουσιαστή για τα δίδυμα, οπότε προσέφερε απλόχερα θέαμα στο τηλεοπτικό κοινό με τη βοήθεια του Matt Damon. Ο κολλητός του και πρωταγωνιστής του «Suburbicon» εισέβαλε ως γκεστ στο στούντιο, ντυμένος... νταντά! 

Πιο συγκεκριμένα, ο Clooney ρώτησε τον κόσμο αν θέλουν να γνωρίσουν τα μωρά και ο Ντέιμον μπήκε μέσα σπρώχνοντας ένα καροτσάκι και έχοντας πάνω του ένα σωρό μωρουδιακά.

«Είμαι ο "manny" του. Μια νταντά που είναι άντρας», είπε ο Ματ Ντέιμον, με το λογοπαίγνιο να προκύπτει από τις λέξεις «man» (άντρας) και «nanny» (νταντά).

«Δεν είσαι άντρας!», απάντησε ο Kimmel, με τον ηθοποιό να του λέει: «Δεν μου είπε το ίδιο και η γυναίκα σου».

Η συνέχεια του σκετς βέβαια, ήταν ακόμη πιο αστεία:

Αναφορικά με το κομμάτι της πατρότητας, ο Clooney εξομολογήθηκε πως τρέμει μήπως «σπάσουν» τα δίδυμα, όπως επίσης ότι τους αλλάζει πάνες:

«Άλλαζα πάνες μέχρι χθες. Ήμουν πολύ καλός. Τις αλλάζω, δεν έχω πρόβλημα. Είναι σαν να καθαρίζεις τις ακαθαρσίες του σκύλου σου. Δεν είναι και τίποτα φοβερό. Μετά όμως βάλαμε τα παιδιά στην στερεά τροφή και σταμάτησα. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς βάζουν καρότο και βγαίνει κάτι σοκαριστικό», αστειεύτηκε ο ηθοποιός.

Πηγή: reader.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!