ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/10

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αν ο Άρης απέναντί σου αρέσκεται να δοκιμάζει την υπομονή σου ή τα νεύρα σου, έχεις το κατάλληλο «αντίδοτο», που δεν είναι άλλο από την αποφασιστικότητά σου απέναντι σε πρόσωπα ή καταστάσεις, που σου πάνε κόντρα. Κι επειδή στην συγκεκριμένη φάση το όποιο «ρίσκο» θα σου βγει, πάρε τις αναγκαίες πρωτοβουλίες και «όστις θέλει οπίσω σου ελθείν»! Παράλληλα, ο Ερμής και ο Ήλιος στον Σκορπιό ευνοούν τα οικονομικά σου κι αν έχεις κατά νου μια σημαντική αγορά ή επένδυση, μάλλον ήρθε η ώρα να την πραγματοποιήσεις.

Ερωτικά

Αν ψάχνεις για μια ερωτική περιπέτεια, μπορείς να την έχεις και μάλιστα με όρους και συνθήκες που σε «εξιτάρουν». Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να αντιμετωπίσεις μια μάλλον ενοχλητική κατάσταση, με το… ταίρι σου να πρωταγωνιστεί!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής και ο Ήλιος απέναντί σου, δίνουν την πρωτοβουλία στους άλλους, κάτι όμως που για την ώρα σε συμφέρει, αφού οι προθέσεις και τα σχέδιά τους «κουμπώνουν» με τις δικές σου βλέψεις. Ίσως μάλιστα να σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας, που έχει όλες τις προοπτικές για να αποβεί υπέρ σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει σε προστριβές και εντάσεις στον εργασιακό σου χώρο, από την άλλη πλευρά όμως σου δίνει την αφορμή για να διαπραγματευτείς και να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα.

Ερωτικά

Αν είσαι ακόμη μόνο/η, πρόκειται μάλλον για… κατόρθωμα! Γεγονός είναι πως δεν σου λείπουν ούτε οι προτάσεις, ούτε οι προκλήσεις και το μόνο που μπορεί να εμποδίσει μια συναρπαστική εξέλιξη στην ζωή σου είναι η… άρνηση σου να συμμετέχεις σε αυτήν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Ο Άρης στον Ζυγό σε κάνει λιγότερο υπομονετικό απέναντι σε αγαπημένα πρόσωπα που στην παρούσα φάση θέλουν «να γίνει το δικό τους», αδιαφορώντας για τις συνέπειες των επιλογών τους στους άλλους. Κι επειδή μια κόντρα εγωισμών θα ρίξει κι άλλο λάδι στην φωτιά, δεν έχεις παρά να ποντάρεις στο φιλότιμό τους κι όλα θα εξελιχθούν κατ’ ευχήν. Παράλληλα, ο Ερμής και ο Ήλιος στον Σκορπιό στρέφουν το ενδιαφέρον σου σε εργασιακά ζητήματα και επειδή κινείσαι στο σωστό timing, θα αποκομίσεις συγκεκριμένα οφέλη.

Ερωτικά

Οι μετοχές σου είναι «ανεβασμένες» κάτι που σε… εξυπηρετεί απόλυτα αν ενδιαφέρεσαι για μια νέα σχέση με διάρκεια. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε πιθανότατα θα προκύψουν προβλήματα εξ αιτίας της παρεμβολής ενός τρίτου προσώπου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Πολλά είναι τα προς επίλυση ζητήματα, φαίνεται όμως να προηγούνται τα οικογενειακά και οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι. Κι αν ο Άρης στον Ζυγό εντείνει τον εκνευρισμό σου, αυτό που χρειάζεσαι είναι… δράση και άμεσες λύσεις, χωρίς να χάνεις τον χρόνο σου με διαμάχες που δεν οδηγούν πουθενά. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο Ερμής και ο Ήλιος στον Σκορπιό φροντίζουν ώστε να έχεις στην διάθεσή σου περισσότερο χρόνο για διασκέδαση και παιχνίδια, ενώ μπορεί να σε φέρουν ακόμη πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ερωτικά

Όλα συνηγορούν στο να ζήσεις μεγάλες συγκινήσεις, από τους «εφτά ουρανούς» μέχρι τα «πατώματα», με την ανάλογη δραματοποίηση… βεβαίως, βεβαίως! Υπάρχει φυσικά και το παραδοσιακό παιχνίδι της ζήλειας, που φαίνεται ότι «θα πιάσει» και με το παραπάνω!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά

Ο Ερμής και ο Ήλιος στον Σκορπιό σε ωθούν να ασχοληθείς με το σπίτι σου ή τα περιουσιακά σου, έχοντας μάλιστα πολύ καλές πιθανότητες να πετύχεις αυτό που θέλεις. Ανάλογα θετικές είναι και οι προδιαγραφές σου και σε κοινωνικά ή επαγγελματικά ζητήματα. Ωστόσο, με τον Άρη στον Ζυγό, η καθημερινότητα σου «τορπιλίζεται» από εντάσεις ή διεκδικήσεις, συχνά «για ψύλλου πήδημα». Προσπάθησε λοιπόν να μείνεις «στο κέντρο σου» κι ασχολήσου μόνον με τα επείγοντα ή εκείνα που σε ενδιαφέρουν πραγματικά.

Ερωτικά

Το ερωτικό παιχνίδι καλά κρατεί αλλά στην συγκεκριμένη φάση σε κυνηγάει ένα είδος «γκαντεμιάς», αφού αυτός/η που κυνηγάς απομακρύνεται κι εκείνος/η που δεν σε ενδιαφέρει έρχεται πιο… κοντά. Καλύτερα λοιπόν να μην πάρεις τα πράγματα και τόσο σοβαρά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Με τον Ερμή και τον Ήλιο στον Σκορπιό, οι επαφές και οι μετακινήσεις σου πολλαπλασιάζονται, έχοντας μάλιστα ένα θετικό πρόσημο, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και μια είδηση που θα σε ικανοποιήσει. Επιπλέον, γνωστοί και συγγενείς δείχνουν πρόθυμοι να σου παράσχουν οποιαδήποτε διευκόλυνση στην καθημερινότητά σου. Κατά τα άλλα, ο Άρης στον Ζυγό εντείνει τις οικονομικές διεκδικήσεις ή διαμάχες, σου προσφέρει όμως και την ευκαιρία για να αυξήσεις θεαματικά τα έσοδα σου, παίρνοντας φυσικά το σχετικό ρίσκο!

Ερωτικά

Νοιώθεις να σε παρασύρει το πάθος αλλά μην νομίσεις ότι αυτό αρκεί για μια ισορροπημένη σχέση. Ίσα-ίσα που όταν δύο προσωπικότητες είναι πρακτικά ασύμβατες, το πάθος καταλήγει να είναι ένας… πολύ μεγάλος μπελάς!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Εκείνο που δεν αντέχεις περισσότερο απ’ όλα είναι η έλλειψη σύμπνοιας και συνεννόησης με τους ανθρώπους που κινούνται γύρω σου αλλά αν ο Άρης στο ζώδιό σου αρέσκεται στο να «ξύνει πληγές», μπορεί να βρει τον… δάσκαλο του στην «έντεχνη» διπλωματία σου, που είναι ικανή να δώσει λύσεις και διεξόδους σε κάθε είδους αντιπαράθεση. Μείνε λοιπόν σε αυτά που σας ενώνουν κι όχι σε εκείνα που σας χωρίζουν. Παράλληλα, ο Ερμής και ο Ήλιος στον Σκορπιό σου επιτρέπουν να κινηθείς με μια σχετική οικονομική άνεση.

Ερωτικά

Έντονα συναισθήματα κτυπούν με σφοδρότητα την… πόρτα σου, βάζοντας τη λογική σου σε δεύτερη μοίρα. Αυτή τη φορά όμως, ίσως να αξίζει να αφεθείς και να ελπίζεις στα καλύτερα. Επιπλέον μπορεί να σου κάνουν ένα δώρο που θα σε συγκινήσει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής και ο Ήλιος στο ζώδιο σου σε χρίζουν πρωταγωνιστή, κι επειδή η τύχη είναι με το μέρος σου δεν αποκλείεται να πετύχεις κάτι εξαιρετικά σημαντικό. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ζυγό ενεργοποιεί το παρασκήνιο κι καλό είναι να… φυλάξεις τα νώτα σου! Επιπλέον σε κάνει πιο επιρρεπή σε ψυχοσωματικές ενοχλήσεις και σε… κρίσεις πανικού και βέβαια επιβάλλεται να ψάξεις να βρεις τις αιτίες αυτής της αναστάτωσης, που μπορεί να συνδέεται είτε με την διατροφή σου, είτε με πιέσεις που δέχθηκες πρόσφατα και τώρα «σωματοποιούνται».

Ερωτικά

Τόσο ο Άρης, όσο και η Αφροδίτη στον Ζυγό σε ωθούν να «μπλεχτείς» σε καταστάσεις που θα μπορούσαν να θεωρηθούν και «παράνομες». Αν θέλεις πάντως να τα αποφύγεις όλα αυτά, μια καλή εναλλακτική είναι να ασχοληθείς με ανάλογες υποθέσεις… άλλων!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Ο Ερμής και ο Ήλιος στον Σκορπιό ρίχνουν φως στο παρασκήνιο και σίγουρα τα όσα θα μάθεις θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια ορθότερη και πληρέστερη εικόνα των πραγμάτων. Επιπλέον, μπορεί να βρεις λύσεις σε ένα θέμα υγείας που σε απασχολεί.

Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη στον Ζυγό, μπορεί να προκύψουν διαφωνίες με φίλους/ες ή συνοδοιπόρους, επιβάλλεται όμως να βάλεις στην άκρη την όποια οργή σου και να αντιμετωπίσεις ψύχραιμα τις σε βάρος σου ενστάσεις, ώστε τουλάχιστον να μην χάσεις τον σεβασμό των άλλων στο πρόσωπο σου.

Ερωτικά

Αποκαλύψεις για πράγματα που μέχρι χθες ανήκαν στη σφαίρα του… αδιανόητου, σε αναγκάζουν να ανακρούσεις πρύμναν. Αν πάντως είσαι μόνος/η, ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να σου εκφράσει τα ιδιαίτερα αισθήματα που τρέφει για σένα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Σε περιόδους έντονων αντεγκλήσεων, ο διοικητικός ρόλος σου γίνεται εξαιρετικά πολύτιμος αλλά σίγουρα και πιο δύσκολος. Όμως όσα «αγύριστα κεφάλια» κι αν σπείρει ο Άρης στον δρόμο σου, έχεις την δυνατότητα να κερδίσεις την μάχη και τελικά να «περάσει» το δικό σου. Κι αν κάποιοι/ες επιμένουν… επιθετικά δεν έχεις παρά να τους/τις πείσεις ότι κανείς δεν θα είναι κερδισμένος από αυτήν την «φαγωμάρα». Παράλληλα, ο Ερμής και ο Ήλιος στον Σκορπιό σου γνωρίζουν κόσμο που μπορεί να συμβάλλει θετικά στο έργο σου.

Ερωτικά

Αναμένονται πολλές επαφές και γνωριμίες αλλά για την ώρα τίποτα… σταθερό δεν φαίνεται στον ορίζοντα. Καλύτερα να μείνεις λοιπόν στις διερευνήσεις, και τις διαβουλεύσεις, δίνοντας περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου αλλά και σε εκείνους/ες που σε… πολιορκούν!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής και ο Ήλιος στον Σκορπιό σε θέλουν «στις επάλξεις», αφού τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κινηθείς. Ίσως μάλιστα να υπάρξουν και συγκεκριμένες βοήθειες από «ισχυρά» πρόσωπα αλλά και χωρίς αυτές θα τα καταφέρεις μια χαρά.

Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό σε βοηθά να ανανεώσεις το πνευματικό σου οπλοστάσιο μέσα από προκλήσεις και ανταγωνισμούς που θα σε κάνουν… καλύτερο! Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να υπάρξουν και αχρείαστες εντάσεις ή διαφωνίες με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη και ο Άρης στον Ζυγό σου… γνέφουν προκλητικά κι ίσως νε είναι δύσκολο να αντισταθείς στα κελεύσματα τους. Μια γνήσια περιπέτεια μπορεί να ανανεώσει το ενδιαφέρον σου για τη ζωή, ιδιαίτερα αν ταξιδέψεις ή απλά «εξέλθεις»!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Με τον Άρη στον φυσικό 8ο «οίκο» σου, διαφωνίες για οικονομικά ή περιουσιακά θέματα απειλούν να ταράξουν την ηρεμία σου, έχε όμως πίστη στις δυνατότητες και την… τύχη σου! Ίσως μάλιστα να κερδίσεις πολλά στην προσπάθειά σου να «ισοφαρίσεις» κάποιες απώλειες, οπότε τον ανταγωνισμό μην τον φοβάσαι. Απλά συγκράτησε κάπως την καταναλωτική σου «μανία». Παράλληλα ο Ερμής και ο Ήλιος στον Σκορπιό σου δίνουν την ευκαιρία να «εξασκηθείς» σε εκδρομές και περιπάτους, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει κι ένα ταξίδι.

Ερωτικά

Μια σεξουαλική εμπειρία μπορεί να σε… περάσει σε άλλη διάσταση! Αλλά αν οι πιθανότητες σου είναι… καλές με μια νέα γνωριμία, πολλά περισσότερα μπορεί να γίνουν με τον άνθρωπο σου, ίσως μάλιστα μέσα από αυτό να ανανεωθεί πλήρως και η σχέση σας.

 

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!