GOSSIP

Μόλις πήρε την πιο σημαντική απόφαση για την ζωή της η Taylor Swift

Σοβαρεύτηκε απότομα αυτό το κορίτσι

Όπως ήδη γνωρίζεις από το καλοκαίρι (ίσως και πιο πριν) η Taylor Swift έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Joe Alwyn και βρίσκονται σε σχέση εδώ και αρκετό καιρό. Εντάξει καθυστερήσαμε κάποιους μήνες να το μάθουμε, αλλά η 27χρονη τραγουδίστρια προτίμησε αυτή τη φορά να αποκρύψει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την προσωπική της ζωή, μήπως και αυτή τη φορά τα πράγματα πάνε καλύτερα.

Σου θυμίζουμε πως μέσα σε έναν χρόνο σχεδόν το προηγούμενο καλοκαίρι χώρισε όχι από έναν, αλλά από δύο συντρόφους (aka Calvin Harris-Tom Hiddleston) και στη συνέχεια της χρέωσαν άλλους τόσους. Τώρα όμως που κρατάει χαμηλό προφίλ, φαίνεται πως της πηγαίνουν όλα όπως τα θέλει και είναι ήδη έτοιμη για το επόμενο βήμα στη σχέση της.

Ή τουλάχιστον αυτό αναφέρουν οι πληροφορίες του Life&Style. Τα πράγματα με τον Joe έχουν σοβαρέψει αρκετά μετά από τόσους μήνες και απ’ ό,τι φαίνεται είναι και οι δύο έτοιμοι για το κάτι παραπάνω. Πληροφορίες αναφέρουν πως εδώ και αρκετό καιρό και κάτω από άκρα μυστικότητα η Taylor ψάχνει σπίτι στο Λονδίνο για να είναι όσο πιο κοντά του γίνεται.

Η πηγή επίσης αποκάλυψε πως το ζευγάρι ήδη συζητάει το ενδεχόμενο να μετακομίσουν μαζί, προκειμένου να δοκιμαστεί και η σχέση τους. Μην ξεχνάς άλλωστε, πως ο 26χρονος ηθοποιός έχει ήδη γνωρίσει τους γονείς της Taylor στο Nashville. Ελπίζουμε αυτή τη φορά να μην στραβώσει κάτι με τα σχέδια της και απογοητευτεί ξανά.

Πηγή: queen.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!