MEN'S GUIDE

4 τρόποι για να στρώσεις τα λιγοστά γένια σου

Δεν γεννήθηκαν όλοι αντάρτες, εντάξει;

Κάποτε τα πράγματα ήταν απλά: τράβαγες ένα κόντρα ξύρισμα και δεν ασχολιόσουν άλλο με τα μούσια μου. Άσε που είχες και επιδερμίδα προδέρμ έτσι, με μόνο πρόβλημα τους ερεθισμούς βέβαια.

Όμως κάτι σου έλειπε είναι η αλήθεια, ήθελες κι εσύ να μοιάζεις με τους ήρωες σου, τον Τζορτζ τον Μπεστ και τους Metallica. Για αυτό και χάρηκες όταν ήρθαν τα γένια ξανά στη μόδα. Μονάχα που δεν σε προίκισε η φύση με μπόλικες τρίχες. Κι έτσι από τότε προσπαθείς να αφήσεις γενειάδα χωρίς τρομερή επιτυχία.

Ιδού, λοιπόν, 4 τίμιοι τρόποι για να στρώσεις τα λιγοστά γένια σου.

Άστο να μακρύνει. Πολύ.

Μήπως είσαι απλά ανυπόμονος τόσο καιρό; Άστο λίγο παραπάνω βρε αδερφέ φουντώσει κι ίσως καλύψει από μόνο τους τις τρύπες που (νομίζεις ότι) βλέπεις.

Κράτα το κοντοκουρεμένο

ΟΚ, αν δεν δεις προκοπή με το νο.1 μπορείς να προχωρήσεις σε αυτή τη λύση που είναι ενδεδειγμένη. Αν είναι κοντοκουρεμένο δεν πρόκειται σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση να δείχνει άσχημο. Κι ας είναι λίγο το μούσι σου.

Πάρε καμιά βούρτσα

Μήπως είναι απλά μπερδεμένο και τρομερά απεριποίητο; Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να φταίει αυτό που δείχνει το μούσι με κενά. Ξεκίνα να βουρτσίζεις! Θέλουν περιποίηση τα μούσια δεν είναι ό,τι κι ό,τι!

Γνώθι σαυτόν

Ακριβώς. Μπορεί εν τέλει να πρέπει να αποδεχθείς το γεγονός και να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου. Αν το κάνεις όσο λίγα κι αν είναι τα μούσια σου σίγουρα θα δείχνουν καλύτερα. Γιατί μια ξενερωμένη και χωρίς αυτοπεποίθηση φάτσα δεν πρόκειται να βοηθήσει σε καμία περίπτωση.

Πηγή: ratpack.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!