ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/10

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η είσοδος του Άρη στον Ζυγό αλλάζει το κλίμα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι όσο πιθανό είναι να βρεις κάποιον/α νέο/α συνοδοιπόρο, άλλο τόσο είναι και το να «τα τσουγκρίσεις»! Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ερμή-Δήμητρας μπορεί να συμβάλλει σε μια συνεργασία, που θα σε ωφελήσει οικονομικά. Επιπλέον, η έγκαιρη και σωστή πληροφόρησή σου είναι «το Α και το Ω» για τα επενδυτικά σου σχέδια. Φαίνεται όμως πως ήρθε και η στιγμή να συζητήσεις με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο για όλα εκείνα που χαρακτηρίζουν την σχέση σας.

Ερωτικά

Ο Άρης σου ζητά να ξεκαθαρίσεις μια προσωπική σου υπόθεση, παίρνοντας αν χρειαστεί και την ευθύνη είτε να «την τελειώσεις» είτε να την «παλέψεις», όσο δύσκολη κι αν δείχνει. Καλό είναι όμως να μην πάρεις οποιαδήποτε απόφαση «εν θερμώ».

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Το τετράγωνο Ερμή-Δήμητρας σου δίνει άλλον «αέρα» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι είναι πιθανό να γνωρίσεις «διακεκριμένα» άτομα, ικανά και πρόθυμα να σε προωθήσουν. Επιπλέον, μπορεί να συμβάλλει και σε μια συμφωνία σχετική με ένα περιουσιακό θέμα. Το μόνο που έχεις να προσέξεις είναι το να μην αναλωθείς σε κουτσομπολιά και ζητήματα που αφορούν στις ζωές των άλλων!

Παράλληλα βέβαια η είσοδος του Άρη στον Ζυγό κτυπά «καμπανάκι» για την υγεία αλλά και τις εργασιακές σχέσεις σου.

Ερωτικά

Ο Δίας απέναντί σου δείχνει διατεθειμένος να ορίσει την έναρξη μιας «νέας εποχής» στην προσωπική σου ζωή αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις οριστικά τις «εκκρεμότητες» του παρελθόντος. Άφησε πίσω σου λοιπόν οτιδήποτε σε βαραίνει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αν ψάχνεις για δουλειά, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να βρεις αυτό που θέλεις, ανάλογα θετικές όμως μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε οποιοδήποτε εργασιακό θέμα σε απασχολεί, είτε πρόκειται για την δικτύωση σου ή την απόκτηση του κατάλληλου εξοπλισμού, είτε για μια συνεργασία που θα σου λύσει τα χέρια. Επιπλέον, το τετράγωνο Ερμή-Δήμητρας καλύπτει και με το παραπάνω τις επικοινωνιακές ανάγκες σου! Παράλληλα βέβαια, η είσοδος του Άρη στον Ζυγό, μπορεί να συνδυαστεί με μια ένταση στην σχέση σου με ένα αγαπημένο πρόσωπο.

Ερωτικά

Την ίδια στιγμή που η Αφροδίτη και ο Άρης στον Ζυγό ευνοούν μια «κλασική» σχέση πάθους, ο Κρόνος σε ωθεί να επιλέξεις μια… άλλη που δείχνει πιο «ασφαλής» αλλά στην πραγματικότητα είναι «φορτωμένη» με προβλήματα που… δεν φαντάζεσαι!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η είσοδος του Άρη στον Ζυγό αναμένεται να «ταράξει τα νερά» στο σπίτι ή την οικογένειά σου κι αν δεν συμβεί κάτι συγκεκριμένο σήμερα, να είσαι προετοιμασμένος/η για… μετά! Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Ερμή-Δήμητρας μπορεί να βρεις μια λύση σε ένα οικονομικό ζήτημα, ίσως μάλιστα να μεσολαβήσει γι’ αυτό ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Επιπλέον, μια συνεργασία μπορεί να σου αποφέρει κέρδη, ενώ σε κάθε περίπτωση έχεις να ωφεληθείς πολλά από την δικτύωση σου με πρόσωπα και πράγματα.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, οι συνθήκες ευνοούν μια νέα σχέση με ένα πρόσωπο που εκπληρώνει πολλές από τις προδιαγραφές σου. Ακόμα λοιπόν κι αν σε πρώτη φάση κληθείς να διαχειριστείς μια περίπλοκη κατάσταση, προχώρα και οι εξελίξεις θα σε δικαιώσουν.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά

Το τετράγωνο Ερμή-Δήμητρας προάγει τις φιλοδοξίες σου και μπορείς να ξεκινήσεις κάτι «σπουδαίο», καλό είναι όμως να έχεις ξεκαθαρίσει μέσα στο μυαλό σου τι ακριβώς ζητάς, διαφορετικά μπορεί να άγεσαι και να φέρεσαι από τις απόψεις τρίτων, που ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του! Επιπλέον η ημέρα είναι κατάλληλη για να οργανώσεις μια κοινωνική εκδήλωση, είτε στο σπίτι είτε στο γραφείο. Παράλληλα βέβαια, η είσοδος του Άρη στον Ζυγό προαναγγέλλει «αναταράξεις» στις σχέσεις σου με γείτονες και συγγενείς.

Ερωτικά

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση το πρώτο μέλημα σου είναι να συμπαρασταθείς στον άνθρωπο σου, που φαίνεται να περνάει δύσκολα. Αν πάλι είσαι μόνος/η και προκύψει κάτι «ενδιαφέρον» κράτα τις επιφυλάξεις σου, μήπως τελικά πρόκειται για μεγάλο «μπέρδεμα».

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Το τετράγωνο Ερμή-Δήμητρας, έχει για σένα μια «ενοχλητική» πλευρά, το να δημοσιοποιηθούν δηλαδή κάποια «προσωπικά δεδομένα» σου. Έτσι δεν αποκλείεται να αναλώσεις τον χρόνο σου δίνοντας διαρκώς εξηγήσεις για τα πεπραγμένα σου. Ωστόσο υπάρχει και «η άλλη όψη του νομίσματος», να προχωρήσεις δηλαδή στην αποκάλυψη ενός παρασκηνίου που ενδιαφέρει πολλούς. Παράλληλα, η είσοδος του Άρη στον Ζυγό σε ωθεί να διεκδικήσεις περισσότερα αλλά και να προστατέψεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν επιβουλές.

Ερωτικά

Η έκδηλη προτίμηση προς το πρόσωπο σου σε ενθαρρύνει να προχωρήσεις, καλό είναι όμως να μην πάρεις τοις μετρητοίς όλα όσα σου τάζουν, αφού μόλις απλώσεις το χέρι σου για να τα πιάσεις, το πιθανότερο είναι να σου ζητηθούν «έκτακτα» ανταλλάγματα!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε κάνει πολύ πιο γοητευτικό/η, με συνέπεια να γίνουν πιο εύκολα οι δουλειές σου! Παράλληλα, ο Ερμής στον Σκορπιό σε βοηθά να διεκπεραιώσεις τις οικονομικές σου υποθέσεις, «μαζεύοντας» γνώμες και πληροφορίες ώστε να κινηθείς με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο. Επιπλέον, οι προϋποθέσεις μιας συμφωνίας ή συνεργασίας είναι ορατές και μάλιστα με πολύ ικανοποιητικούς όρους. Στον αντίποδα βέβαια, ο Άρης στην Παρθένο μπορεί να σε… αποχαιρετήσει με μια έντονη ενόχληση στην υγεία σου.

Ερωτικά

Ναι μεν αρέσεις, αλλά όσο κι αν το… προσπαθείς είναι δύσκολο να υπάρξει μια οριστική κατάληξη σε μια υπόθεση που σε ενδιαφέρει. Ζήσε λοιπόν το σήμερα, χωρίς ιδιαίτερες προσδοκίες κι όταν έρθει η ώρα, θα δεις τον «Γόρδιο δεσμό» να λύνεται από μόνος του!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Με το τετράγωνο Ερμή-Δήμητρας μπορεί να «εξαργυρώσεις» τους κόπους σου, κατακτώντας μια θέση ή έναν στόχο που σου αξίζει και το μόνο που σου απομένει είναι να δικαιωθείς... εκ νέου ασκώντας αποτελεσματικά τα καθήκοντα σου. Αν μάλιστα οι δραστηριότητές σου απευθύνονται στο κοινό, τότε έχεις έναν λόγο παραπάνω να νιώσεις ικανοποιημένος/η από το αποτέλεσμα. Παράλληλα βέβαια, η είσοδος του Άρη στον Ζυγό ενεργοποιεί το παρασκήνιο κι αν θες να μην βρεθείς προ απροόπτου, καλό είναι να λάβεις από τώρα τα… μέτρα σου!

Ερωτικά

Η Αφροδίτη και ο Άρης στον Ζυγό σε ωθούν να εμπλακείς σε μια «κρυφή» σχέση και βέβαια είναι στο χέρι σου να αποδεχθείς ή όχι μια τέτοια κατάσταση. Αν όμως δεν είσαι μόνος/η, ίσως διαπιστώσεις ανάλογους… προβληματισμούς και στον/στην σύντροφο σου!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Το τετράγωνο Ερμή-Δήμητρας σε ωθεί να δημοσιοποιήσεις ιδέες ή έργα που κρατούσες «στο συρτάρι», γνωρίζοντας ενδεχομένως μια αναπάντεχη ανταπόκριση! Σε αυτό μπορεί να συμβάλλει κι ένα άτομο που διαθέτει τις κατάλληλες «άκρες». Από την άλλη πλευρά βέβαια, αν έχεις κάτι να κρύψεις, δύσκολα θα τα καταφέρεις να μείνεις στο απυρόβλητο! Παράλληλα, η είσοδος του Άρη στον Ζυγό μπορεί να συνδυαστεί με την γέννηση μιας δυνατής φιλίας ή την δραστική συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια.

Ερωτικά

Ο Άρης «σου πάει κόντρα» στην προσωπική σου ζωή «μαθαίνοντας» σε ότι όσο δύσκολο είναι να έχεις αυτό που επιθυμείς άλλο τόσο εύκολο είναι να πολιορκείσαι από πρόσωπα που δεν σε συγκινούν! Επιπλέον μπορεί να προκύψουν «μπερδέματα» μεταξύ φίλων.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η είσοδος του Άρη στον Ζυγό σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου εντάσεων αλλά και διεκδικήσεων, με το αποτέλεσμα των προσπαθειών σου να είναι άλλοτε νικηφόρο κι άλλοτε όχι. Σε πρώτη φάση ωστόσο, φαίνεται να είσαι στα πρόθυρα μιας κατάκτησης. Κατά τα άλλα, αν σε «καίει» το οικονομικό και ψάχνεις τρόπους για να βρεις τα αναγκαία κεφάλαια ή να αυξήσεις το εισόδημα σου, όλα μπορούν να εξελιχθούν καλά, αρκεί να λάβεις σοβαρά υπόψη σου τις παραινέσεις ή τις… γνωριμίες ενός προσώπου από το φιλικό σου περιβάλλον.

Ερωτικά

Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, ο Άρης στον Ζυγό μπορεί να σε αναστατώσει τόσο, ώστε να… ξεχάσεις μονομιάς όρκους και υποσχέσεις! Αν όμως είσαι μόνος/η είναι πιθανόν να γνωρίσεις ένα πρόσωπο, με το οποίο να υπάρξει μια δυναμική όσο και ευτυχής συνέχεια.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Το τετράγωνο Ερμή-Δήμητρας σε καλεί να εντείνεις τις προσπάθειες σου για την διάδοση του έργου και των ιδεών σου κι ίσως έχεις να ωφεληθείς πολλά από κάθε σχετική προωθητική ενέργεια. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να επιδιώξεις μια συμφωνία ή συνεργασία, που θα σε βοηθήσει ουσιαστικά στην εκπλήρωση των φιλοδοξιών σου, ίσως μάλιστα καταφέρεις να δικτυωθείς σε «υψηλά» κλιμάκια. Παράλληλα, η είσοδος του Άρη στον Ζυγό σε ωθεί να βελτιώσεις άμεσα το επίπεδο των γνώσεών σου.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, ίσως κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία σε ταξίδι ή με άτομο που διαμένει μακριά σου. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, φρόντισε να περάσεις όμορφες και ήρεμες στιγμές με τον άνθρωπο σου, κλείνοντας τα αυτιά σου στις «Σειρήνες» και τους… καλοθελητές!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Οι συνθήκες ευνοούν οτιδήποτε σχετίζεται με την επιμόρφωση σου και ίσως έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις έναν κύκλο σπουδών ή να βελτιώσεις την τεχνική κατάρτιση σου. Επιπλέον, το τετράγωνο Ερμή-Δήμητρας σε βοηθά να πετύχεις μια συμφέρουσα επαγγελματική συμφωνία ή να ανταλλάξεις χρήσιμες πληροφορίες. Παράλληλα βέβαια η είσοδος του Άρη στον Ζυγό ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στα οικονομικά σου κι αν για την ώρα βγεις κερδισμένος/η από ένα ρίσκο που θα πάρεις, στην συνέχεια η τύχη σου μπορεί να «γυρίσει» απότομα.

Ερωτικά

Οι εντάσεις υποχωρούν σταδιακά, με την Αφροδίτη και τον Άρη στον Ζυγό να αναλαμβάνουν «εργολαβικά» την ερωτική ικανοποίησή σου! Μπορείς λοιπόν να έχεις μια όμορφη εμπειρία με το ταίρι σου ή ακόμη και με ένα πρόσωπο που συναντάς για πρώτη φορά.

 

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!