GOSSIP

Πόσα χρήματα βγάζουν οι Kardashians σε σχέση με εμάς;

‘Όλοι γνωρίζουμε πως τα μέλη της οικογένειας Kardashian/Jenner κερδίζουν αστρονομικά ποσά καθημερινά, χάρη σε όλες τις δραστηριότητες και τις επιχειρήσεις τους, αλλά έχετε αναρωτηθεί ποτέ ακριβώς για πόσα χρήματα πρόκειται;

Πριν λίγο καιρό, το περιοδικό Time έβαλε κάτω τα νούμερα προκειμένου να βγάλει ένα σαφές πόρισμα σχετικά με το ποιο μέλος από την οικογένεια κερδίζει τα περισσότερα.

Το γεγονός ότι η Kim Kardashian βρίσκεται στην κορυφή δεν θα λέγαμε ότι μας προκαλεί και κάποια έκπληξη, με την καθαρή της αξία να ανέρχεται στα $175 εκ. δολάρια. Η δεύτερη θέση ανήκει στον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από όλα, δηλαδή την Kris Jenner με $60 εκ. δολάρια, ενώ στην τρίτη θέση έρχεται η Kylie Jenner με $50 εκ. δολάρια. Ακολουθούν Khloé, Kourtney και Kendall.

Μιλώντας για τέτοια ποσά ξεφεύγουμε κατά πολύ από την καθημερινότητα και η όποια σύγκριση με τα έσοδα των νορμάλ ανθρώπων μοιάζει περιττή, υπάρχει όμως μία εταιρία ρούχων στο εξωτερικό που κατάφερε να κάνει τον παραλληλισμό ανάμεσα στο πόσα βγάζει η Kim Kardashian σε σχέση με έναν απλό άνθρωπο.

Αν δηλαδή, για παράδειγμα, κάποιος δηλώσει ότι κερδίζει $50,000 δολάρια τον χρόνο, θα λάβει την απάντηση ότι η Kim Kardashian μπορεί να βγάλει αυτό το ποσό μέσα σε 8 ώρες και 35 λεπτά. Εντυπωσιακό.

Πηγή: reader.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!